Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 23:39:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adolf Hitler  (Pročitano 289386 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Значи ти га подржаваш ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

cu3 4 life

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia jebemliga
Ja bi se zaklinjo Hitlera a i svi bi morali - da su nemci dobili rat.
Srecom nisu pa ne moramo.

Licno smatram da Hico nije najveci zlotvor svih vremena mada verujem da je u top 10.
Nije imao dovoljno vremena ni entuzijazma za tako nesto.

Takodje imam misljenje da je bio obican coek a ne monstrum ili psihopata odnsno da bi se u gace usro
da je proveo dan dva na frontu medju topovskim mesom.

Po meni su svi oni ,koji su mu dozvolili da uradi to sto je uradio,  neuporedivo vise krivi za sva stradanja nego on sam.

Ako jedan covek mozesam da izazove najvece sranje na planeti onda, jebiga,treba da mu se skine kapa...
Bravo care napravio si sranje - al si ga napravio za sve pare... pu,pu ne ponovilo se.

A posto on nije svojercno verovatno nikog ubio glupo mu je pripisivati zasluge za svako gubijenog coeka tokom 15 godina zihajlovanja

Nervira me to sto se lik i delo pokojnog diktatora Hice toliko (mislim da svaki dan na kabloskoj ima nesto o nacistima) pominje u bilo kom kontekstu narocito kada ga mistifikuju i demonizuju... Oni koji ga najvise kunu, njegovu ideologiju cine besmrtnom (sto bi reko Seki).
Uvek ima ljudi koji ce da tumace - sta se zaista desilo i da li se zaista desilo.

Pustite Hitlera na miru da umre zajedno sa svojim IZMIMA.

IP sačuvana
social share
Svaki covek, trenutno sada u Jugoslaviji, mislim, svaki mladic, svaki mladi covek, bi pozeleo da se, ovaj, da se bavi, razumes,
znaci... Da, da bude makar na 5 minuta. CVAAAAAKI ...
bi voleo da provoza neki dobar auto, sa nekom dobrom devojkom, sa malo zlata na sebi i tako...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0

Takodje imam misljenje da je bio obican coek a ne monstrum ili psihopata odnsno da bi se u gace usro

Samo bi ovde uputio primedbu, Hitler je prvi svetski rat porveo u rovu kao topovsko meso a pri kraju rata bio tesko ranjen  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N97
I da su dobili rat, pre ili kasnije bi i to carstvo puklo. Mišljenja sam da se ne bi održalo ni 20 godina.

Hitler sigurno nije najveći zlotvor, ni po broju žrtava ni po perfidnosti, ali ološ je ološ kako god okreneš.

Proveo je taj na frontu mnogo više od dva dana u prvom ratu koji je po vojnike bio mnogo gori od drugog.

IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Sad kad bi bilo... Recimo, moje misljenje je da Nemacka ne bi tek tako pukla da su pobedili. Na okupiranim podrucjima na istoku, znaci SSSR bi jednostavno napravili "etnicko ciscenje" Slovena a ostatak preselili negde u Sibir. Sa time bi bila dosta smanjena mogucnost nekih nemira i otpora na etnickom osnovu. Imao bi ogromna prostranstva, rude, minerale i naftu. Kako je taj njihov "nacionalsociljalizam" bio malo drugaciji nego socijalizam u SSSR-u sa planskom privredom, oni su imali dosta privrednih giganata u privatnim rukama tako da je to politicki-ekonomsko uredjenje slicno danasnjoj Kini. Ostale evropske drzave, tj. ono sto je bilo na njegovoj strani ili neutralno je opet bilo preslabo da bi bili neka opasnost po Nemacku. Italija bi se koncentrisala na Libiju, Etiopiju i jos neke africke zemlje a kako su poznato sposobni za tako nesto uvek bi zavisili o nemackoj vojnoj pomoci.
Amerikanci bas ne bi bili nesto voljni u tom slucaju da idu preko bare nego bi uspostavili trgovacke odnose i naravno profitirali od toga. Englesku ne bi dirali i Englezi ne bi bili jaki da predju na kontinent sami. Englezi bi takodje izgubili kolonije, koje bi potpale pod nemacki uticaj ili bi postale nezavisne, kao recimo Indija sa kojom bi Nemci pokusali da uspostave dobre odnose (Arijevci, protivnici Engleza i slicno) pa bi Indija bila vrlo lako kao nesto kao danas.
Eventualno na Balkanu bi dali kasnije Grcima neku autonomiju pod nekom marionetskom vlasti posto su ih cenili zbog kulture. Italijani bi drzali Albaniju, Istru, ostrva i Dalmaciju koju bi postepeno naseljavali a preostalo netalijasnko stanovnistvo asimilirali, imena i prezimena menjali pa bi danas to sve bili Italijani. NDH bi bila marionetska i snabdevala ih rudama i poljoprivrednim proizvodima, znaci, zemlja u razvoju na granici rajha. Srbi bi verovatno nestali, ili isto sluzili kao radna snaga bez ikakvog prava.
Sada, istorija bi zavisila od samih Nemaca. Posto vidimo kako izgleda kad jedna garnitura koja je jako dugo vremena na vlasti ostari, tu dolaze mladji koji hoce neke promene. Kako su vec tada vaspitali svoje elite, danas bi na vlasti verovatno bili koji su za vreme rata bili u "Hitlerjugendu", znaci, oni koji bi nastavili put garniture koja im je utabala put ali recimo danas bi bili vec metuzalemi koji bi se trudili da jos koju godinu drze vlast. Znaci, tek od 2000 godine bi bilo nekog shushkanja za nekom promenom.
Opet recimo, da se desio neki slom Nemacke 2000 godine, ekonomski, politicki, e to bi bio povod za dosta ratova i gradjanskih ratova u Evropi, Madjarska-Rumunija, narodi na Balkanu, carke Hrvata oko Dalmacije, pobune Albanaca protiv talijanske vlasti i slicno. E, kad bi tu oslabio uticaj Nemacke, to bi pokusali da iskoriste Englezi i za njima Ameri.
Dalje, kad bi bila izvesna pobeda Nemacke, Ameri bi se izvukli iz igre i koncentrisali na Japan sa svim snagama i vrlo verovatno bi i pobedili pa bi pod njihovim uticajem bila moguce i Kina (kao danas Tajvan) posto SSSR ne bi postojao kao pretnja pa bi Ameri mogli nesmetano da pomazu Chang Kai Sheka (nesto slicno ali u manjem obimu kao juzna Koreja) stim da bi taj sukob mogao da traje tamo do sredine pedesetih ali ogranicen. Australija bi naravno uz pomoc Amera bila sta je i danas.
Vrlo moguce je i da bi nastao opet neki hladni rat izmedju Rajha i Amerike i bio bi sto se tice velikih stvari neki status quo, znaci, samo propaganda, borba za uticaj u "neutralnim" zemljama i naravno trgovina ispod zita.
Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2011, 18:37:50 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Samo bi ovde uputio primedbu, Hitler je prvi svetski rat porveo u rovu kao topovsko meso a pri kraju rata bio tesko ranjen  Smile

Од бомбе је беше ослепео, и остао такав неко време...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Da, ali to nije bilo nista opasno, kako je bomba pala pored njega i uz to neki prasak koji su neprijatelji posipali (ne mogu da se setim naziva praska) i oni su to posipali da bi privremeno onesposobili protivnika eto tako su i Hitlera, naravno to nije nista bilo opasno po vid vec privremeno.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Mustard gas

Mislim da je dobio 2 gvozdena krsta i medalju za ranjavanje.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2011, 20:35:42 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
E taj mustard gas, ja koliko se secam da sam video negde mislim da je dobio jedan gvozdeni krst... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
По мени Други светски рат се водио између две велике тајне службе, КГБ-а и МИ6, касније им се прикључила и прекоокеанска тајна служба која је званично настала тек после рата!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 23:39:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.