Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:19:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adolf Hitler  (Pročitano 288092 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Srbija nije napala Nemacku, niti su Srbi isli da okupiraju, bombarduju i salju decu i ljude u koncentracione logore, nego obratno.  Nemci su na monstrouzan nacin napadali i unistavali Srbe i Srbiju.  U Prvom Svetskom Ratu su prvi koristili biolosko oruzje protiv Srba.  Okupirali BiH, mucili i ubijali Srbe i sve Srpsko i zajedno za Hrvatima i Slovencima radili etnicka chiscenja i asimilaciju stanovnistva.  Najmanje 29 puta su pokusali da izglasaju preventivni napad na tadasnju Jugoslaviju, i samo su chekali povod za to, dakle toliko o tome. U tom istom ratu je i Hica ratovao i mnogo voleo Srbe.

Naciste u Srbiji treba naci i obesiti na Terazijama, ili poslati u Hrvatsku da obuku Ustasku uniformu, da bi bili svoj na svome.

Volim kada svaki put kad se potegne tema i ja dobijem argument, neko dodje izapocne deset drugih tema, i zacini ih propagandom i pretnjama ubistvom. Ovako mozemo jos bukvalno sto godina. Mislim da sam vec vise nego dovoljno pokazao ko ima argumente, a ko bi da plasira prastaru i komicnu propagandu, koja, nazalost uvek ide uz pretnje. Ko je nasilnik i ubica, i nema blage veze o istoriji, svima treba da bude jasno. A za one koje interesuje istorija, neka procitaju o logorima koje su imali partzani, i nek se prebroje svi koje su postreljali. Takodje mozete citati o tome koliko je nemackih zarobljenika stradalo u ruskim logorima u Sibiru, ili u Ajzenhauerovim logorima. Koga zanima istina, informisace se. A ovi ostali ce pre ili kasnije otkriti pravo lice. Sve sto govore o 'zlim nacistima' su njihovi miljenici pocinili, i to u vecem obimu. Zato im i treba mit o 'zlim nacistima' kako bi sopstvene zlocine prikrili ili opravdali. Istina izlazi na videlo, a vi bijete bitku koja je odavno izgubljena. Samo ste previse neinteligentni da to shvatite.
Sve sto je navedeno je chinjecia, to sto ti koristis alternativnu istoriju na nivou Phillip K. Dick-a to je tvoj problem.

Nacisti jesu bili zli, i pricamo o njima, ne radimo komparaciju. A Naciste sve treba pobiti, ukljucujici i tebe, jer ti si izrod, i trebao bi malo da se prosetas do Jasenovca i Aushwitza, i nauzivas se nacistickog gostoprimstva.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Ja nikom nisam pretio ubistvom, ti pretis. A pretis jer nemas argumenata. To sto ti licno mrzis nekog i hoces da ga ubijes, to je tvoja stvar. Samo pokazuje kakav si ti covek. A to sto mislis da tvoje licna mrznja treba da postane izvanicna politika masovnog ubistva... ostavicu na tome, nek ljudi koji citaju komentare sam izvedu zakljucke. Ali nesto si mi nervozan, mora da je zato sto partizanski mitovi vise ne prolaze. Nemoj samo da se iznenadis ako jednog dana neki fasisti dodju na vlast pa se prisete ko im je pretio smrcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro

bez obzira na smehotres...

ovo je prepisani kineski zakon...

« Poslednja izmena: 05. Maj 2019, 21:41:27 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ja nikom nisam pretio ubistvom, ti pretis. A pretis jer nemas argumenata. To sto ti licno mrzis nekog i hoces da ga ubijes, to je tvoja stvar. Samo pokazuje kakav si ti covek. A to sto mislis da tvoje licna mrznja treba da postane izvanicna politika masovnog ubistva... ostavicu na tome, nek ljudi koji citaju komentare sam izvedu zakljucke. Ali nesto si mi nervozan, mora da je zato sto partizanski mitovi vise ne prolaze. Nemoj samo da se iznenadis ako jednog dana neki fasisti dodju na vlast pa se prisete ko im je pretio smrcu.
Nacisticke nabuloze. Nemas ti nikakvih argumenta, i plus, chim neko nije za naciste onda je Partizan  Smile

A tebe i slicne tebi treba streljati po kratkom postupku, to je moje misljenje, jer se vi ne razlikujete mnogo od obrezanih, ista ste govna. Bolje ti idi u Hrvatsku, tamo su tvoji, oni i dalje vole Hitlera i zale za tim sto nisu deo Nemacke.

https://mightynose.wordpress.com/2017/07/26/the-world-doesnt-even-know-about-jasenovac-even-though-as-for-the-torture-and-atrocities-the-croatian-camp-was-far-more-terrible-than-auschwitz/
« Poslednja izmena: 05. Maj 2019, 22:31:59 od RavenDark »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
To je pretnja ubistvom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Nacisti nisu ljudi, tako da tu nema ubistva, oni su ispod zivotinje.

IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Znaci potvrdjujes da zelis da me ubijes, i to ne smatras zlocinom jer ja nisam ljudsko bice?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa tako su nacisti postupali.

Slicni ste vi
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Znaci potvrdjujes da zelis da me ubijes, i to ne smatras zlocinom jer ja nisam ljudsko bice?
Ne svidja ti se obrnuta psihologija?  Smile

Pa tako su nacisti postupali.

Slicni ste vi
Pogotovo vas dvojica.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Имам аргументе, а ви сте сви КОМУНИСТИ који немају аргументе. Smile

Какав љигавац јбт... Толики љигавац, да је дабиша поред њега небитан скроз. Али ово је ипак најбоља реченица до сада:

Nemoj samo da se iznenadis ako jednog dana neki fasisti dodju na vlast pa se prisete ko im je pretio smrcu.

Срж фашизма у једној реченици.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:19:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.