Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jan 2026, 23:23:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adolf Hitler  (Pročitano 294032 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Pa posto je bio tako pametan, zato je izgubio. Hitler je bio djubre evrope. Imao je i Jevrejske krvi, tako da naravno je znao kako sa svojima da izadje na kraj  Smile

Steta sto je navodno izvrsio atentat, njega su trebali raskomadati na nekom trgu, pogotovo negde u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Ако је Хитлер био оличење свог народа, ја немам никакав разлог онда да симпатишем Немце.

Steta sto je navodno izvrsio atentat, njega su trebali raskomadati na nekom trgu, pogotovo negde u Srbiji.

Апсолутно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Што је највећа фора, појављује се све више публициста, који нису шарлатани и који у неколико књига, од којих су 2 доступне у преводу на српски језик, тврде да је преживео Други светски рат, чак и неки академски историчари о томе пишу...., нациста, психопаћеник и злочинац, који је наредио напад на Краљевину Југославију и, упркос томе, и данас у Србији има његових следбеника и бранилаца  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2019, 23:42:42 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ако је Хитлер био оличење свог народа, ја немам никакав разлог онда да симпатишем Немце.

Апсолутно.
Meni nije jasno da imamo ljude koji vole i brane Hitlera u Srbiji od svih mesta? Srbi su krivi sto su bili ubijani, okupirani, sto su bili streljani i slani u koncentracione logore?  Nivo "Djura ce ti oprostiti sto te tukao."  Za takve likove po Srbiji jedino vesala, ne znam sta bi drugo bilo bolje.

Што је највећа фора, појављује се све више публициста, који нису шарлатани и који у неколико књига, од којих су 2 доступне у преводу на српски језик, тврде да је преживео Други светски рат, чак и неки академски историчари о томе пишу...., нациста, психопаћеник и злочинац, који је наредио напад на Краљевину Југославију и, упркос томе, и данас у Србији има његових следбеника и бранилаца  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
Stvar je u tome sto ima dosta teoreticara zavere i sto dan danas imas po Argentini i Chileu sela i manje gradove pune nacista, i pri tome sto valjda po poslednjem nekom otkricu, ono telo sto je pokupljeno iz bunkera nije navodno njegovo, i onda naravno imamo one koji bi voleli da je on ziv.

Mi nase heroje koji su dali zivot za Srbiju nismo ispostovali, nego ajd da postujemo masovnog ubicu Srba.

To mi nikad nije bilo jasno, to bi bilo na nivou obozavanja Turaka, jer da su Srbi klekli, ne bi Turci otimali Srpsku decu, nabijali na kolac i radili zverstva.  Debilizam najveceg nivoa.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957

Како не капираш, човече?! Морали смо да будемо нападнути јер смо, пази сад, ПРЕКРШИЛИ ДОГОВОР. Smile Издали смо свог великог пријатеља, наш братски немачки народ је морао да нас казни тако што је окупирао Србију и мало рокао људе. Није много ни рокао шта, какве везе има. А и за све то су криви комунисти, срам их било због њих су Немци испали лоши дећки! Smile Иначе су они јако фин народ, никада са њима раније нисмо имали проблема. А и ако јесмо, сами смо криви за то! Smile Што ће рећи - Срби су криви што су гинули, јбг. А опет, нису ни много гинули за свој народ и државу, Хитлер је више пута гинуо за свој народ и државу него Срби, то је брате херој какви бре војвода Степа и слично Smile А тек јевреји (намерно малим), аууууу... Каква је то стока брате, па они од таквог хероја, који је толико пута гинуо за свој народ, направише болесника, ужас! Smiley 1 А тек што лажу за тај неки Холокауст, мислим страшно... Довољно је погледати неке клипове на јутјубу и скапирати да жестоко лажу и да није побијено 6 милиона јевреја него само 5 милиона, то је милион "људи" мање, знате ли ви шта је то?! Е сад, у тих 5 милиона нису они богаташи који су кројили овај систем и свет него је ту доста обичног народа, а шта ћеш побегли су на време јбг...

Ово ти је укратко "размишљање" овога обожаваоца лика и дела Хитлера.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209

Како не капираш, човече?! Морали смо да будемо нападнути јер смо, пази сад, ПРЕКРШИЛИ ДОГОВОР. Smile Издали смо свог великог пријатеља, наш братски немачки народ је морао да нас казни тако што је окупирао Србију и мало рокао људе. Није много ни рокао шта, какве везе има. А и за све то су криви комунисти, срам их било због њих су Немци испали лоши дећки! Smile Иначе су они јако фин народ, никада са њима раније нисмо имали проблема. А и ако јесмо, сами смо криви за то! Smile Што ће рећи - Срби су криви што су гинули, јбг. А опет, нису ни много гинули за свој народ и државу, Хитлер је више пута гинуо за свој народ и државу него Срби, то је брате херој какви бре војвода Степа и слично Smile А тек јевреји (намерно малим), аууууу... Каква је то стока брате, па они од таквог хероја, који је толико пута гинуо за свој народ, направише болесника, ужас! Smiley 1 А тек што лажу за тај неки Холокауст, мислим страшно... Довољно је погледати неке клипове на јутјубу и скапирати да жестоко лажу и да није побијено 6 милиона јевреја него само 5 милиона, то је милион "људи" мање, знате ли ви шта је то?! Е сад, у тих 5 милиона нису они богаташи који су кројили овај систем и свет него је ту доста обичног народа, а шта ћеш побегли су на време јбг...

Nije Hitler naredio napad na Kraljevinu Jugoslaviju. Nego je Kraljevina Jugoslavija pogazila pakt sa nemackom i presla na stranu Britanije, koja je sama napala Nemacku dve godine ranije, bez da ju je Nemacka ista ugrozavala. PUN MI  JE KURAC TIH NEBULOZA O 'ZLOCINACKIM I NICIM IZAZVANIM NAPADOM' NA JUGOSLAVIJU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Јебали те Енглези. Нема права НИКО да напада Србе, јел ти то јасно? Мајмуне један. Што нису јебали матер Енглезима по сред Лондона? Мрш у пичку материну... Ово није увреда, већ препорука да се гониш одавде, јер ће ти курац бити све пунији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209
Јебали те Енглези. Нема права НИКО да напада Србе, јел ти то јасно? Мајмуне један. Што нису јебали матер Енглезима по сред Лондона? Мрш у пичку материну... Ово није увреда, већ препорука да се гониш одавде, јер ће ти курац бити све пунији.

Ima pravo da te napadne, ako se ti udruzis sa njegovim neprijateljem. Ja stvarno ne znam koliko covek mora da bude glup da nesto tako jednostavno ne shvata. A price da smo mi pogazili pakt kako bismo bili neutralni' je prica za malu decu. Pogazis pakt, dobijes rat. Pa to su i vikali. Bolje rat nego pakt, zar ne? Pa dobili su rat. Ali nije Hitler kriv sto smo mi presli na stranu Britanije koja je vrsila agresiju nad Nemackom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150

Nije Hitler naredio napad na Kraljevinu Jugoslaviju. Nego je Kraljevina Jugoslavija pogazila pakt sa nemackom i presla na stranu Britanije, koja je sama napala Nemacku dve godine ranije, bez da ju je Nemacka ista ugrozavala. PUN MI  JE KURAC TIH NEBULOZA O 'ZLOCINACKIM I NICIM IZAZVANIM NAPADOM' NA JUGOSLAVIJU.

Ја мислим да нема никаквог смисла дискусија, јер је сам фирер, чије име нећу ни написати јер је олош, који не заслужује ни помен, сам лично наредио напад на Краљевину Југославију и терористичко и садистичко бомбардовање Београда у знак одмазде, бесмислена су била каква оправдања и покушаји пребацивања и пројекције, наметања кривице некој другој страни, човек који нареди извршење бруталног напада на Београд је монструм и злотвор.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
И наравно, одговор на врло просто питање нисам добио. Идемо даље, све је то нормално на бурек форуму. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jan 2026, 23:23:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.