Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 08:10:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adolf Hitler  (Pročitano 288805 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Tu se slažem , kamo lepe sreće da nije uspeo državni udar Stojadinovića koji je bio engleski špijun , i da smo sa Hitlerom ostali u paktu ( kao šveđani ) do 1945 , hitler od nas nije tražio da ratuijemo za njega , samo da njegova vojska može mirno da prolazi i onda lepo marta 1945 objavino hitleru rat i kao pobednici završimo drugi svetski.

Svedska je bila neutralna a ovo je bilo direktno pristupanje paktu. Da objavis Svabama 1945 rat mogo bi proci ko Italija, jer su Svabe bile itekako prisutne i povlacili ogromnu kolicinu snaga iz Grcke.

Е да смо остали у пакту са Хитлером, никада не би дошло до братоубилачких ратова. Били би једна од највећих сила, а овако, само смо беда...

Pa SFRJ je i bila jedna od sila u Evropi, barem na vojnom polju, al ekonomski je bila isto ipred istocne Evrope. Spoljnopoliticki isto tako.

Objaviš švabama formalni rat , formalni , normalno da njima marta ili aprila 1945 nije bilo do nikakvog fajta , samo su hteli da se predaju amerikancima ( umesto rusima , jer su rusima počinili mnogo više zločina i normalno da od njih nisu očekivali nikakvu milost) u nemačkoj i to je to , pustimo ih da se povuku , a kraljevina jugoslavija bi sačuvala sve institucije u punom obimu , nebi bilo raspada sistema , rasula , paravojnih jediniza , zločina itd , i onda lepo nemcima kažemo vi se povucite a mi ćemo da vam objavimo rat i da zarobime jedno 3 ( is slovima  tri ) vojnika i da učestvujemo posle u paradi pobede nad fašizmom.

A Rus bi sedeo i ceko da se Svaba povuce a Stalin bi ti verovo na rec da si eto ti u ratu sa Svabom. E, moralo bi tu da se zapne. A Rus bi ionako pregazio zemlju goneci Svabe pa bi se ionako dosta toga razrusilo.

Руси су у Берлину силовали 70.000 жена, од којих је 90% умрло. Тако су се светили Немцима за паљење руских села и за бацање живих беба у ватру...
Е да, били смо ми војна сила и то стоји, само што смо се клали између себе. У такав рат су нас бацили Енглези...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
U Berlinu nisu, to sto je bilo, bilo je u istocnoj Pruskoj. U Berlinu su bili fini, nije Stalijin hteo da se ukalja pred saveznicima pa je odvojio Azijate, Cerkeze i ostale pomahnitale u pozadinu, A nije hteo ni da ugrozi buducu komunisticku vladu istocne Nemacke pa se tu Rus pokazao kao osloboldilac od diktature nacionalsocijalizma. U Berlinu su inace prvih dana organizovali narodne kuhinje i delili klopu narodu, zato i dan danas stoji trg generala Berzarina posto je on to organizovao.
Kad su dosli do Berlina vise im nije bio Ilja Ereburger glasan.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Tu se slažem , kamo lepe sreće da nije uspeo državni udar Stojadinovića koji je bio engleski špijun , i da smo sa Hitlerom ostali u paktu ( kao šveđani ) do 1945 , hitler od nas nije tražio da ratuijemo za njega , samo da njegova vojska može mirno da prolazi i onda lepo marta 1945 objavino hitleru rat i kao pobednici završimo drugi svetski.

Svedska je bila neutralna a ovo je bilo direktno pristupanje paktu. Da objavis Svabama 1945 rat mogo bi proci ko Italija, jer su Svabe bile itekako prisutne i povlacili ogromnu kolicinu snaga iz Grcke.

Е да смо остали у пакту са Хитлером, никада не би дошло до братоубилачких ратова. Били би једна од највећих сила, а овако, само смо беда...

Pa SFRJ je i bila jedna od sila u Evropi, barem na vojnom polju, al ekonomski je bila isto ipred istocne Evrope. Spoljnopoliticki isto tako.

Objaviš švabama formalni rat , formalni , normalno da njima marta ili aprila 1945 nije bilo do nikakvog fajta , samo su hteli da se predaju amerikancima ( umesto rusima , jer su rusima počinili mnogo više zločina i normalno da od njih nisu očekivali nikakvu milost) u nemačkoj i to je to , pustimo ih da se povuku , a kraljevina jugoslavija bi sačuvala sve institucije u punom obimu , nebi bilo raspada sistema , rasula , paravojnih jediniza , zločina itd , i onda lepo nemcima kažemo vi se povucite a mi ćemo da vam objavimo rat i da zarobime jedno 3 ( is slovima  tri ) vojnika i da učestvujemo posle u paradi pobede nad fašizmom.

A Rus bi sedeo i ceko da se Svaba povuce a Stalin bi ti verovo na rec da si eto ti u ratu sa Svabom. E, moralo bi tu da se zapne. A Rus bi ionako pregazio zemlju goneci Svabe pa bi se ionako dosta toga razrusilo.

A dobro sve je ovo priča šta bi bilo kad bi bilo , ali mislim da je ipak ova opcija puno bolje nego ratovati sa hitlerom kad je bio u punoj snazi , rasturiti cijelu državi , izazvati masovan građanski rat , komunističku revolucija i šta ti ja znam šta još.
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Nokia 
@ snake01
Ti mene sve vise odusevljavas sa statistickim podacima koje nam ovde prezentiras  Smile
Citat
A dobro sve je ovo priča šta bi bilo kad bi bilo , ali mislim da je ipak ova opcija puno bolje nego ratovati sa hitlerom kad je bio u punoj snazi , rasturiti cijelu državi , izazvati masovan građanski rat , komunističku revolucija i šta ti ja znam šta još.
Naravno, bilo je mnogo opcija, i mi smo ih na pocetku izabrali, ali ocigledno je nekima u Jugoslaviji mnogo vise odgovarao sukob, i za to su dobili podrsku glupog naroda koji je opet po ko zna koji put dozvolio sebi da bude izmanipulisan. Da smo bar uspeli da izvucemo neke zakljucke iz svega toga pa ajde, nego opet smo pravili i pravicemo iste greske. Masa je glupa pa je glupa i to ce uvek biti tako.
Citat
Sve je u pravu bio... Vanvremenski genije!
Na ovo pitanje istorija tek treba da da odgovor. Ko je bio Hitler i koja je njegova uloga u istoriji? Drugi rat se desio relativno skoro i bio je do tada nezapamcen sukob. Drugi svetski rat je bio mnogo vise od rata, onaj ko moze uspesno da shvati namere zaracenih strana i pozadinu rata moci ce da nauci mnogo o ljudima uopste. A ulogu Hitlera u istoriji cemo otkriti tek mozda za 100, 200 god. A dok te godine ne dodju treba da ucimo o tom vremenu onako kako je i bilo, i da ne dozvolimo da nam se poturaju svakakve lazne informacije koje neko plasira sa dobrom ili losom namerom, da bi za tih 100 godina mogli da izvedemo pravilan zakljucak.
Moje malo nebitno misljenje o Hitleru je sledece
Adolf Hitler je bio jedan neuspesan revolucionar. Verovatno najveci vodja kojeg je svet imao. Bio je genije, covek ispred svog vremena, vizionar koji je zeleo da stvori drugaciji bolji svet. Imao je samo mozda par mana, bio je nestrpljiv, i to ga je kostalo mnogo.  Covek je zeleo da promeni ne sistem, nego da potpuno izmeni svet sa svojim Blickrigom. A ljude koji se plase svake i najmanje promene ne mozes naterati da tako lako promene ni frizuru a ne sve to sto je Hitler zeleo. Druga njegova velika mana je sto je ipak previse verovao u coveka kao vrstu. I sve sto je radio radio je zato sto verovao da ljudi mogu vise od ovoga.
Dakle jedan jako sposoban covek koji je bio vodja najjace sile u svetu i koji je imao sve sto mu je bilo potrebno da ostvari svoj cilj doziveo je neuspeh. To mora biti jako demoralisuce na sve one koji zelje da promene sistem ili bilo sta bitnije u drustvu. Ako takva velicina nije uspela nista da promeni nego jos i nesvesno pomogao onima protih kojih se borio, kako ce bilo ko uspeti bilo sta da menja. Ta cinjenica i mene licno demoralise, i ponekad stvarno zeljim da budem samo deo mase,deo tih malih ljudi koji zele da budu izmanipulisani, i koja nema mozak (da ne kazem muda) da proba da promeni bilo sta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
@ snake01
Ti mene sve vise odusevljavas sa statistickim podacima koje nam ovde prezentiras  Smile

Ајде мозгу не куробецај се много... Хоћеш да ти дам књигу из Историје за 5 разред од мог сестрића, па нам цитирај Комуњаре, ради шта оћеш... Паметни... Ваљда и други могу да искажу своје мишљење! Слажем се са Хитлером по питању Јевреја, Рома... Исто тако има доста ствари са којим се не слажем... Да је био ванвременски геније, сада би владао светом, Овако, био је само неуспешни вођа...
« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 18:27:41 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
.. Паметни... Ваљда и други могу да искажу своје мишљење! Слажем се са Хитлером по питању Јевреја, Рома...

E vidis, ti se slazes sa tim al ne mozes razdvajati recimo Kragujevac i Jasenovac, cemu je Hitler isto tako doprineo
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
@ snake01
Citat
Naravno, bilo je mnogo opcija, i mi smo ih na pocetku izabrali, ali ocigledno je nekima u Jugoslaviji mnogo vise odgovarao sukob, i za to su dobili podrsku glupog naroda koji je opet po ko zna koji put dozvolio sebi da bude izmanipulisan. Da smo bar uspeli da izvucemo neke zakljucke iz svega toga pa ajde, nego opet smo pravili i pravicemo iste greske. Masa je glupa pa je glupa i to ce uvek biti tako.
Citat
Sve je u pravu bio... Vanvremenski genije!
Na ovo pitanje istorija tek treba da da odgovor. Ko je bio Hitler i koja je njegova uloga u istoriji? Drugi rat se desio relativno skoro i bio je do tada nezapamcen sukob. Drugi svetski rat je bio mnogo vise od rata, onaj ko moze uspesno da shvati namere zaracenih strana i pozadinu rata moci ce da nauci mnogo o ljudima uopste. A ulogu Hitlera u istoriji cemo otkriti tek mozda za 100, 200 god. A dok te godine ne dodju treba da ucimo o tom vremenu onako kako je i bilo, i da ne dozvolimo da nam se poturaju svakakve lazne informacije koje neko plasira sa dobrom ili losom namerom, da bi za tih 100 godina mogli da izvedemo pravilan zakljucak.
Moje malo nebitno misljenje o Hitleru je sledece
Adolf Hitler je bio jedan neuspesan revolucionar. Verovatno najveci vodja kojeg je svet imao. Bio je genije, covek ispred svog vremena, vizionar koji je zeleo da stvori drugaciji bolji svet. Imao je samo mozda par mana, bio je nestrpljiv, i to ga je kostalo mnogo.  Covek je zeleo da promeni ne sistem, nego da potpuno izmeni svet sa svojim Blickrigom. A ljude koji se plase svake i najmanje promene ne mozes naterati da tako lako promene ni frizuru a ne sve to sto je Hitler zeleo. Druga njegova velika mana je sto je ipak previse verovao u coveka kao vrstu. I sve sto je radio radio je zato sto verovao da ljudi mogu vise od ovoga.
Dakle jedan jako sposoban covek koji je bio vodja najjace sile u svetu i koji je imao sve sto mu je bilo potrebno da ostvari svoj cilj doziveo je neuspeh. To mora biti jako demoralisuce na sve one koji zelje da promene sistem ili bilo sta bitnije u drustvu. Ako takva velicina nije uspela nista da promeni nego jos i nesvesno pomogao onima protih kojih se borio, kako ce bilo ko uspeti bilo sta da menja. Ta cinjenica i mene licno demoralise, i ponekad stvarno zeljim da budem samo deo mase,deo tih malih ljudi koji zele da budu izmanipulisani, i koja nema mozak (da ne kazem muda) da proba da promeni bilo sta.

Nije baš da sam neki tip koji voli lov na veštice ali ovo je klasičan neonacizam  , to da je put do pakla posut dobrim namerama znaju i mala djeca, možda ti imaš i neke dobre namjere ali jednu stvar zapamti nikakvim zločinom se nemože postići dobro djelo kako god ono da je zamišljeno.

Pobogu , pa zar izgladnjivanje na smrt 1.500.000 ljudi u Lenjingardu nije dovoljan zločin , sistematski progon jevreja sam po sebi je gnusno djelo koliko god da ih je ubio , neka je i 100000 je strašno. Verovatno bi kad bi eliminisao sve jevreje krenuo u lov na neku drugu naciju koja nedaje da se stvori njegov rajh i slična sranja.

Dakle Hitler !  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 22:46:05 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ma da je zavrsio sa Rusima i Amerima danas ne bi bilo Srbije al ne kapiraju ljudi
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Говор од 22.јуна 1941. г.
Исечак из једног Хитлеровог говора (тиче се Срба):

"И док сам се ја трудио да предузмем последњи покушај који би задовољио Балкан, и у сарадњи са Кнезом Павлом позвао Југославију да приступи Тројном пакту, пуче под капом Енглеске и Совјетске Русије једна лакрдија која у једној ноћи обори југословенску владу спремну на споразум.
... Погледај још
Данас се Немачком народу јасно може казати: Ова српска пучистичка лакрдија није се одиграла само под утицајем Енглеза него и под заставом Руса. Док ми о томе ћутасмо учини Совјетска влада корак даље. Она није само организовала пуч, него са овим српским пучистима и креатурама неколико дана касније закључи познати Споразум о пријатељству. Тиме постаде јасно да Руси нахушкаше против Немаца Србе који не желеше стабилан Балкан. То не беше само пука прича.

Москва захтеваше мобилизацију Српске војске.

Ја и тада веровах да је боље да не говорим, али учинише моћници из Кремља даљи корак.

Немачка влада поседује доказе из који је видљиво да у циљу гурања Срба у рат против Немаца даде Русија Србима гаранције да ће им преко Солуна испоручивати оружје, авионе, муницију и остали ратни материјал.

И само захваљујући брзом продору наших феноменалних дивизија према Скопљу као и заузимању Солуна беху осујећене енглеско-совјетске намере. Српски официри који одлетеше за Москву беху тамо као савезници дочекани."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
U Berlinu nisu, to sto je bilo, bilo je u istocnoj Pruskoj.

Tačno je da su silovali i ubijali i u Berlinu. većina silovanoh žena je počinila samoubistvo.

Što se tiče Hitlera i ovih koji ga veličaju, to je normalna pojava skoro svuda i nemoguće je iskoreniti. Ne bih sada  da ulazim u detalje, šta i kako, ali dobro je da postoje jer uvek imaš na koga da uperiš prstom kao na loš primer a Jevrejima pomažu tako što uvek možemo da budemo žrtve stalno opominjuću na navodno stalni rast neonacizma i antisemitizma što nas ujedno postavlja i na povlašćeni položaj u društvu. Mi smo toga svesni i stalo nam je do toga da postoje te male grupice promašenih ljudi koje povremeno naprave neki incident...
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 08:10:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.