Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 17:35:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adolf Hitler  (Pročitano 288840 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Е сад Химлер није знао праву истину... Хитлер није настао из првостепеног инцеста уклоњеног првог колена, већ је зачет у типичном инцесту. Клара Пелцл, жена Алојза, мајка Адолфа, је била рођена сестра, а не сестричина Алојза Хид(т)лера.
Дакле, велики вођа, и искрено велики ум Адолф Хитлер је настао инцестом, преживео толике године, иако у 80% случајева деца настала инцестом су ментално или физички заостала и умру до 20 године.  Smile
E care o cemo ti pricas. Ja razumem da iz nekog razloga zelis da mrzis Hitlera, al bar nadji nege realne razloge a ne izmisljene.

Dakle kao sto vidis, oni jesu bili u nekom srodstvu. I to je tako bilo svuda, u svetu, pa i kod nas u selima gde ima 100 stanovnika, pa se takve stvari jednostavno ne mogu izbeci. Nisu seljaci tako bolesno rumeni samo zbog cistog vazduha.
Druga bitna stvar je i to sto je Hitlerov deda tek pred svoju smrt priznao da mu je Alojz sin, tako da se ni ovaj rodoslov ne moze uzeti kao 100 % tacan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Као прво, направио сам грешку у горњем посту! Клара је кћерка, а не сестра Алојзу!
Као друго... Да си ишта прочитао...
Ото Ран - књижевник, члан Вафена СС - особа коју је Химлер обожавао, био је плаћен од стране СС да испита прави родослов Адолфа, и дошао је до тога да је Адолф настао инцестом. Касније је оптужен да је педер, послат је на немогућу мисију у Алпе, у потрагу за Светим Гралом где је и умро у снегу - касније је у документима СС стајао извештај да је Ран радио против Рајха, тако што је водио дневник који је касније планирао да објави. Још једна ствар Химлер је рекао: "Кад говоримо о људској жељи да створи тог натчовека морамо да говоримо о ризицима. Од милион породица, ниједна не може да нам представи мужа и жену чији гени су довољно блиски да створе чудо од детета. Чак ни једно у сто милиона случајева. Једно у билион, можда. У случају Адолфа Хитлера, бројке достижу астрономске вредности. Логична је претпоставка да ће сваки натчовек који оваплоћује визију даље парити са особом сличног генетског састава. Само тада ће ово посебно оваплоћење визије бити спремно да се обострано оснажи. Ипак! Да бисмо били разумни, морамо се такође сложити да живот није увек спреман да потврди такав догађај. Понижени мушкарци и жене јесу они који на свет обично долазе као последица тих породичних блискости. Морамо да схватимо да дете које је производ инцеста често пати од дечијих болњести и доживљава рану смрт. Претеће аномалије су резултат физичке монструозности. То је цена! Осим немалог броја добрих тенденција које прате инцестуозност, приметно је умножавање негативних склоности. Несигурност је, на пример, честа последица инцеста. Идиотизам чека иза угла. И када суштинска могућност постоји зарад развоја великог духа, овај ретки примерак човека и даље мора да преброди фрустрацију, довољно дубоку да поремети ум или изазове рану смрт. Наш фирер је више од сјајног примера вероватноће мог излагања, он је типичан пример."
Самим тим Алојзова мајка, Хитлерова бак Марија Ана Шиклгрубер је радила у јеврејској имућној кући као служавка. Убрзо је затруднела и вратила се у Валдвиртел, парохијски свештеник је новорођенче у књизи крштених завео као ванбрачно. Валдвиртел је био познат као најсиромашнија аустријска покрајина. Али опет је Марија Ана била једина у селу која ништа није радила, а новац је поштом сваки месец добијала од имућног жидова. Тај имућни жидов био је Јохан Непомук. Е сад Непомук је слао писма Алојзу и овај је одговарао на њих. 1858. године Алојз је добио писмо у којем је писало да је Јозефа, најмлађа Непомукова кћер умрла, и да је породица изразила жељу да им Алојз дође у посету.
Он имао три кћерке, најстарија Јохана била је 7 година старија од Алојза, удала се са 18 година и била је верна свом мужу већ 11 година, највише зато што ју је овај стално пумпао децом. Она је још као девојчица заволела Алојза, када год би он спавао у њеном кревету она би га миловала. Све док она није напунила 15, а он 8 година, тада су почели да се ваљају у сенику. Овај пут, када му се указала прва и једина прилика, Алојз је наставио очеву традицију љубависања у сенику, и тако је зачета Клара Пелцл. Када се родила Клара, она му је послала писмо у којем је било три речи Sie ist hier (Она је ту). Како неки кажу, можда он и не би био са Јоханом, да пре ње годинама није спавао са Валпургом, као и једанпут с најмлађом Јозефом. Следећи пут када је дошао код њих, године су прошле. Клара је била Јоханино седмо дете, четворо је умрло, једно је било губаво, док је најстарији син у 17. боловао од туберкулозе. Алојз је тада био ожењен са женом Аном Гласл, која је тешко оболела, и дошао је код Јохане да пита њу и њеног мужа да ли би Клара могла поћи са њим да ради код њега као служавка, и да пази на његову жену... Када је Јохан Пелцл чуо колико ће новца добити одмах је пристао. Алојз и Ана Гласл имали су 3 собе у гостионици у Браунау, Клара је спавала у соби са осталом послугом. Ана није устајала из кревета и знала је да Алојз спава са куварицама и спремачицама. Понајвише са Фани Мацелбергер. Фани је затруднела и то је био крај брака за Ану. Пошто су обоје били католичке вере, развод није био могућ. Да би озваничила њихов растанак морала је због тадашњег аустријског закона да објави не само њихово неслагање већ и да писменим путем обелодани дуректну аверзију према свом супругу. Када је Ана отишла, Алојз је почео да живи са Фани, касније је открио да Фани није трудна, или је некако иницирала рани побачај, више јој није веровао. Фани је постала љубоморна колко и Ана и условила је Алојза да Клара мора да оде. У противном, она ће отићи. Она је много волела Клару, знала је да је она поштена, али знала је каква је бараба Алојз  Smile 14. месеци након што је Ана Гласл добила решење о растави, Фани је родила дечака којег је Алојз без двоумљена назвао Алојз. Није још могао да га назове Алојз млађи, пошто није у браку са Фани, па је дете носило име Алојз Мацелбергер. То је Алојза страшно нервирало. Када је Алојз млађи напунио годину дана, Ана Гласл је умрла. У извештају пише да узрок смрти није познат, али се верује да се убила. Сада је Алојз могао да ожени Франциску Мацелбергер, што је и учинио. Оженили су се изван Браунауа у варошици Раншофен, тада је Франи била по трећи пут трудна. Алојз је имао 46, а она 22 године. Када је Фани отишла у Беч, пре него што је родила кћер Ангелу. Када је Ангела имала годину дана Фани се тешко разболела од туберкулозе. Тада се Клара вратила из Беча да брине о Алојзу млађем и Ангели, док се Фани преселила у варош Лах, усред шуме Лахенвалд. У Лаху је провела десет месеци а потом умрла. Сви у Браунау су знали да Алојз спава са својом сестричином Кларом, када је затруднела у Браунау је почело свашта да се прича, Алојз је хтео да је ожени, али се плашио реакције народа. Пошто се његова мајка пре смрти удала за Јохана Георга Хидлера, поред "ванбрачно" стајало је и име његовог очуха, тако да по закону он је Кларин рођак, мада не првог колена. Он је затражио дозволу за брак од бискупа у Линцу. Отац кКестлер - службеник парохијске цркве у Браунау - помогао им је да напишу писмо. Пред Божић 1884. године, Рим је одобрио њихову молбу, мада су морали још да чекају, пошто се бракови нису склапали док не прођу 2 недеље од рођења Господњег. На њихово венчање дошао је и Алојзов отац Јохан Непомук, у пратњи Кларине сестре Јохане, назване по мајци Јохани Пелцл. Клара се сећала највише свог венчања само због тога што је тада Алојз спопадао служавку. Наредне године је провела у жалости када су Густав, којег је тада носила, и још двоје после њега, Ида и Ото, умрли као новорођенчад. Густав у другој, Ида у првој, а Ото само неколико недеља по рођењу. Јохан Непомук је после венчања размишљао о самоубиству, али је ипак у осамдесет првој години смрт дошла по њега у виду епидемије која је однела сву његову децу. Дифтерија је покосила њихову породицу. Клара је знала да је то последица инцеста! Она је себе кривила да је била неверна Свевишњем, већ је почела да мрзи Алојза који је већ увелико брстио нову куварицу Розали... Када се појавила дифтерија Алојз млађи и Ангела били су послати у Шпитал. Када је зараза прошла, враћени су назад. Алојз је после смрти троје деце замрзео Бога. Својим пријатељима цариницима би причао када би се напио: "Цар је једини који има моћ да нас води, а Бог нас само убија." Алојз је и даље водио љубав са Кларом и наизад Адолф је рођен 20. априла 1889. године. Адолф је настао инцестом, што је доказано у списима СС агената, а ти настави да верујеш Националној Географији, History Channel-у. Не само да је настао инцестом, него је имао и жидовске крви. Чак и ако је настао инцестом, Хитлер Адолф је један од највећих вођа које је свет видео...
Поздрав! Smile
А.С.М. - Snake01
« Poslednja izmena: 05. Mar 2010, 14:10:38 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Nokia 
Ae necu se smejati, ispostovacu te sto si se potrudio da mi objasnis "neke stvari".
Isparavi me ako gresim, ali po ovome sto si ti napisao ispada da je Afolf Hitler nastao tako sto je njegov otac Alojz prvo napravio dete svojoj polusesti, i onda se rodila Klara, pa kada je Klara malo porasla onda je Alojz napravio i njoj dete, dakle svojoj cerki koju je dobio sa svojom polusestrom i onda se rodio Adolf. I uz sve to kao slag na tortu Adolfov deda je bio imucni jevrej koji je voleo da zove svog vanbracnog sina u goste ne bi li mu ovaj jebao sve tri cerke. Gde si ti to cuo i procitao samo da mi je znati. Sreca pa se takvi kao ti i oni koji su ti to rekli ipak ne pisu istoriju.
Pre neku nedelju sam slucajno uhvatio na jednoj budjavoj televiziji lika koji je napisao cini mi se knjigu o tome kako je Hitler pobegao pred naletom rusa i sklonio se nigde drugde nego u ss bazu na Antartiku, i da je tamo umro 50 i neke. I covek mrtav ozbiljan opisuje sve kako je bilo, kako je on pobegao iz Berlina avionom do Norveske pa posle podmornicom, pa prica sta sve ima u toj ss bazi na Antartiku, sve do detalja. I ta slobodno cu reci budala ce zbog te svoje price prodati knjige i uzeti neke pare. I sve je vise takvih kao sto je on koji koriste Hitlerovo ime ne bi li nesto zaradili.
Adolf Hitler je covek koji je optuzen za najveci rat u istoriji sveta, i kao takav on mora biti prestavljen kao najvece zlo, kao sam Djavo. Da li mislis da se oni koji se trude da ispljuju Hitlera, i koji se trude da ga prestave kao coveka koji je jeo male jevreje za dorucak ne bi dodali ovu tvoju pricu Hitlerovoj biografiji samo kad bi ona imala i malo smisla. Mislim zbog cega bi se to krilo. A danas i postoje DNK testovi koji bi mogli tacno da utvrde vezu izmedju Klare i Alojza, pa nikome ne pada na pamet to da radi, jel bi se onda znala istina, a ovako ima prostora da svako lupeta sta god oce.
Jos na pocetku sam primetio da ti po svaku cenu pokusavas da nas ubedis kako ti ne volis Hitlera, stvarno ne znam zbog cega. Mozda zbog toga i verujes svemu sto si procitao u nekoj knjizi. Ja za razliku od tebe informacije prikupljam sa raznih strana, i budi siguran da nikome ne verujem po defaultu.
Ono sto je najpribliznije istini je to da su Hitlerov deda po ocu i pradeda po majci bili rodjena braca. Ja ne znam da li postoje posmrtni ostaci svih tih ljudi, ali se nadam da ako postoje da ce se jednom to utvrditi i da ce sva nagadjanja na tu temu prestati.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2010, 17:20:50 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ae necu se smejati, ispostovacu te sto si se potrudio da mi objasnis "neke stvari".
Isparavi me ako gresim, ali po ovome sto si ti napisao ispada da je Afolf Hitler nastao tako sto je njegov otac Alojz prvo napravio dete svojoj polusesti, i onda se rodila Klara, pa kada je Klara malo porasla onda je Alojz napravio i njoj dete, dakle svojoj cerki koju je dobio sa svojom polusestrom i onda se rodio Adolf. I uz sve to kao slag na tortu Adolfov deda je bio imucni jevrej koji je voleo da zove svog vanbracnog sina u goste ne bi li mu ovaj jebao sve tri cerke. Gde si ti to cuo i procitao samo da mi je znati. Sreca pa se takvi kao ti i oni koji su ti to rekli ipak ne pisu istoriju.
Pre neku nedelju sam slucajno uhvatio na jednoj budjavoj televiziji lika koji je napisao cini mi se knjigu o tome kako je Hitler pobegao pred naletom rusa i sklonio se nigde drugde nego u ss bazu na Antartiku, i da je tamo umro 50 i neke. I covek mrtav ozbiljan opisuje sve kako je bilo, kako je on pobegao iz Berlina avionom do Norveske pa posle podmornicom, pa prica sta sve ima u toj ss bazi na Antartiku, sve do detalja. I ta slobodno cu reci budala ce zbog te svoje price prodati knjige i uzeti neke pare. I sve je vise takvih kao sto je on koji koriste Hitlerovo ime ne bi li nesto zaradili.
Adolf Hitler je covek koji je optuzen za najveci rat u istoriji sveta, i kao takav on mora biti prestavljen kao najvece zlo, kao sam Djavo. Da li mislis da se oni koji se trude da ispljuju Hitlera, i koji se trude da ga prestave kao coveka koji je jeo male jevreje za dorucak ne bi dodali ovu tvoju pricu Hitlerovoj biografiji samo kad bi ona imala i malo smisla. Mislim zbog cega bi se to krilo. A danas i postoje DNK testovi koji bi mogli tacno da utvrde vezu izmedju Klare i Alojza, pa nikome ne pada na pamet to da radi, jel bi se onda znala istina, a ovako ima prostora da svako lupeta sta god oce.
Jos na pocetku sam primetio da ti po svaku cenu pokusavas da nas ubedis kako ti ne volis Hitlera, stvarno ne znam zbog cega. Mozda zbog toga i verujes svemu sto si procitao u nekoj knjizi. Ja za razliku od tebe informacije prikupljam sa raznih strana, i budi siguran da nikome ne verujem po defaultu.
Ono sto je najpribliznije istini je to da su Hitlerov deda po ocu i pradeda po majci bili rodjena braca. Ja ne znam da li postoje posmrtni ostaci svih tih ljudi, ali se nadam da ako postoje da ce se jednom to utvrditi i da ce sva nagadjanja na tu temu prestati.

Ау баш си упоран!
Ја мислим да је ВафенСС била најбоља војска коју је свет видео. Све ти се ово налази у документима СС-а и они су сада достушпни јавности. Да ли ти уопше знаш која је сврха била сс-а, да знаш, знао би да су они радили мимо одлуке фирера! Да ли знаш да је син Алојза млађег, полу брата Адолфа, 1930. године послао писмо из Енглеске своме стрицу Адолфу, у коме је уценио стрица да ће рећи сву истину о њиховој породици, ако му овај не да велику суму новца (Чак је о томе и Жидовска Географија направила емисију). И дан данас се то писмо чува у тајности. Ја и даље не схватам шта си ти!? Националиста, Антифа, Демократа!? Е још нешто, ја не мрзим Хитлера, али га и не величам! Ја мислим да је био велики човек, велики ум, и сматрам да су неке његове методе биле добре...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
najveći koncentracioni logori su bili van nemačke aušvic, treblinka, jasenovac. . .
"zaposleni" u logorima su najvećim delom domicilnog porekla
najcenjenije vojne jedinice "SS" su kreirane od nemaca, mahom dobrovoljaca, rođenih van nemačke ili dobrovoljaca naroda bliskih nemcima
hitler je austrijanac

naravno, ovih nekoliko činjenica ne umanjuje odgovornost nemaca što su u vreme hitlerove vlasti (prvih devet godina) bili srećni

treba se zapitati iz današnje perspektive ko je pobedio u drugom svetskom ratu
- nemačka je najveća država u evropi
- u nemačkoj više skoro nema jevreja
- što su saveznici srušili u ratu, nemci su napravili ponovo
- bili su oslobođeni izdvajanja za vojsku skoro 50 godina
- centralna evropska banka je u nemačkoj
- u nemačkoj nema terorističkih akcija kao na zapadu
- strani radnici vuku najveći deo "prljave" privrede

i još jednom ko je zaista pobedio u ratu??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

treba se zapitati iz današnje perspektive ko je pobedio u drugom svetskom ratu
- nemačka je najveća država u evropi
- u nemačkoj više skoro nema jevreja
- što su saveznici srušili u ratu, nemci su napravili ponovo
- bili su oslobođeni izdvajanja za vojsku skoro 50 godina
- centralna evropska banka je u nemačkoj
- u nemačkoj nema terorističkih akcija kao na zapadu
- strani radnici vuku najveći deo "prljave" privrede

i još jednom ko je zaista pobedio u ratu??

Pa Francuska i Spanija su vece, pored toga evropski deo Rusije.
U Nemackoj, zapadnoj, je ostalo nesto Jevreja a neki su se i vratili iz Izraela, tadasne Palestine jer im se nisu svideli uslovi za zivot.
Ehehe, nisu nikako bili oslobodjeni davanja za vojsku vec ko i sve druge evropske zemlje su imali vojsku, Bundeswehr kao i u istocnoj Nemackoj Nationale Volksarmee.
Pa do sada su sprecili jedan napad na voz sa vrecama eksploziva i pocinioci su ovih dana osudjeni, inace, stvar sa terorizmom je dosta opsirnija.

najveći koncentracioni logori su bili van nemačke aušvic, treblinka, jasenovac. . .
"zaposleni" u logorima su najvećim delom domicilnog porekla
najcenjenije vojne jedinice "SS" su kreirane od nemaca, mahom dobrovoljaca, rođenih van nemačke ili dobrovoljaca naroda bliskih nemcima
hitler je austrijanac

Sturm Staffeln je uglavnom bio popunjen Nemcima iz Nemacke. Kasnije, tokom rata i pred kraj je ulazilo sve vise ostalih tako da je bilo u SS-u cak i Holandjana i za nezaboraviti "Handzar SS" ili "Skenderbeg", sastavljenu od Muslimana iz Bosne i ove zadnje, Albanaca iz Albanije.

[Edit by RASMC: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 06. Mar 2010, 12:41:41 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
poštovani Maradic, osim komentara na napisano, da li ste makar sebi odgovorili na pitanje
"treba se zapitati iz današnje perspektive ko je pobedio u drugom svetskom ratu?"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Znam iz istorije  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung Galaxy Fit
najvise se su se omastile komunjare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
kako vi sve znate  Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 17:35:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.