Pošto sam primetio da je izbor tutorijala na srpskom prilično mali, a ljudima koji traže takvo nešto se uglavnom daje savet: nauči engleski, pokušao sam da iskopam sa neta šta se može naći. Ovde imate zbirku tutorijala za Photoshop, na srpskom/hrvatskom jeziku.Tutorijale nisam ja pravio(neke sam samo preveo sa engleskog), nego sam ih skupio sa neta i spakovao u pdf. Pošto ovo nije knjiga, nisam hteo da se zamaram da teme slažem po oblastima, nego su nabacane onim redom kako sam ih nalazio, ali nadam se da je i ovo dosta od mene. Ako imate neki tutorijal ( na srpskom/hrvatskom, engleski se mogu naći na svakom koraku) koji ja nisam našao, podelite ga sa ostalima.
Ja ovaj Rapid Share uopste ne kontam. Registrujem se i opet ne mogu da skinem bilo koji fajl.moze li neko da mi pojasni taj poces ili da da neki drugi link.Unapred hvala.
odes na link,nadjes box free sacekas da counter odbroji do nule,u polje ukucas troslovnu oznaku koja ce da ti se pojavi pored i klinkes na box download
odes na link,nadjes box free sacekas da counter odbroji do nule,u polje ukucas troslovnu oznaku koja ce da ti se pojavi pored i klinkes na box download
Do danas skinuto 92 puta. Nije loše. Možda sam bio optimista ali očekivao sam da ću ovime pokrenuti ljude da nešto dodaju. Da li je moguće da niko ništa nema?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.