Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Otisla si,otisla ti od mene davno, ali jos te volim,jos te zovem stalno,
Otisla si,otisla ti od mene davno, ali jos te volim,jos te zovem stalno.
Daj podigni slusalicu dunjo moja zuta, da popricam s tobom bar pola minuta.
Ref. Telefon zvoni,zvoni niko se nejavlja, srce mi razna pitanja postavlja. Dal te nema ili neces, neces da se javis. Dunjo moja zar si mogla sve da zaboravis!
Ja osjecam da si kuci, al vazna se pravis, na pozive moje neces da se javis.
Ja osjecam da si kuci, al vazna se pravis, na pozive moje neces da se javis.
Ref. Telefon zvoni,zvoni niko se nejavlja, srce mi razna pitanja postavlja. Dal te nema ili neces, neces da se javis. Dunjo moja zar si mogla sve da zaboravis!
Tako nisko padas,a sreci se nadas, i sta bih trebao ja,ma svi su vidjeli to, kako drugog ljubis,prosto mu se nudis, i sad me lazes ti u oci,ma to je dno.
Ref. Razonodo dosta sam s tobom, hodio za ruku ko dijete te vodio. Sve si mi lagala... Razonodo malo sam i ja te probo, neznam sta bih jos dodo. Ti si se prodala...
Razonodo dosta sam s tobom, hodio za ruku ko dijete te vodio. Sve si mi lagala... Razonodo malo sam i ja te probo, neznam sta bih jos dodo. TI si se prodala, ti si se prodala...
Priznam ljubis slatko, trajalo je kratko al` dalje neide to. Bas sve si pokvarila. Mogli smo i bolje nemam vise volje, ta veza draz sa tobom bas sve je laz.
Ja rijec jednu a ti dvije svadjamo se do zore mirimo se ljubimo pa ko djeca sutimo onda ti mi popustis da te mazim dopustis predas mi se drhtis sva gore vatrom nasa tijela ova.
Ref. Moja ili nicija od svih si drugacija svadjalice slatka si kakva takva,moja si.
S tobom lijep je svaki dan nikad nije dosadan nestasna si pa me ljutis oprastam ti slatko ljubis ljubav nema pravila da bi se pokvarila ko se voli taj se svadja poslije svadje,jos si meni sladja.
Za ljubav Bog vas stvori u vama vatra gori carevi,carstvo su dali imate pravog stila kaprica,mnogo hira posteni,ljubav su krali.
Mangupi i smekeri rokeri i dzezeri pogledom gole vas svlace palite muskarce balavce i starce srca im kucaju jace.
Ref. Plavuse,zene iz raja plavuse ma boli glava plavuse lijepe ko vile plavuse sve moje bile plavuse zene za slavu plavuse za ljubav pravu plavuse nikad vam dosta plavuse gladan vas osta
Ljubav je vjecna tema u vama pamet drijema slatke ste medne do bola sreca sva kraj vas zivi muski su uvijek krivi dacu vam zivota pola.
Kud god da covjek krene susrece plave zene pitam se,dal smo u raju usreciti musko bice dok plava zora svice najbolje plavuse znaju.
Zbog tebe sam na dno pao jer te voljet nisam znao sad zbog toga ja se kajem i ljubav ti svoju dajem. Povedi me prema svjetlu, u tami sam dosta bio sav moj bol je moja kazna sto te voljet nisam htio.
Ref. Otvori mi svoja vrata pogledaj me kad ti stignem pomozi mi,ja te trebam da ozivim,da se dignem.
Zbog tebe sam na dno pao jer te voljet nisam znao sad zbog toga ja se kajem i ljubav ti svoju dajem. Povedi me prema svjetlu, u tami sam dosta bio sav moj bol je moja kazna sto te voljet nisam htio.
Gubim te al u meni zivi nada spora je al uvijek stigne pravda znam da znas:sta si mi uradila jasno je mojim bolom si se sladila
Gledas me kao nekog ko ti smeta za uvrede sam ti idealna meta zaboravi da smo ikad bili skupa ostavi me duso kad si tako glupa
Ref. Zamjeni me ko sijalicu kazni me ko izdajicu baci me ko da sam pismo bez adrese prodaj me za sitnicu otjeraj me ko pijanicu otjeraj,nek voda me odnese...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.