Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adil krvnički pretukao Džejovu ćerku!  (Pročitano 9845 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Hmh, a ja mislio da je kul decko jer je ljep i glasovit  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Predje se covek, i ja tako mislio za Radu Manojlovic. Al me razuverise prljavi novinari.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ja sam zabezeknuta nad Djejevom reakcijom kao ocem  Smile

Cuj.."neka ga je sramota" umesto jaje jedno da organizuje da mu p razbiju i da zapamti dan kada je ovo uradio.
Kapiram da mu je Dzej pomogao i u karijeri...dzipsi jedan, klozet jedan, crv bedni...da smo u nekom drugom dobu, visio bi na trgu sa jajima nabodenim u ocne duplje..... E zato gotivim onog Rumuna.... Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Kog bre Rumuna?

Sta je Rada zgresila? Smile

De ja zivim e.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Kuku, bem ti zivot

Jebljiva je Rada skroz. Ovo je onako of d rekor ofcina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.19
mob
Apple iPhone 6S
Kazem ja lepo, ciganska posla.
==================
"To nije ništa čudno za nas. Ali, ja ga mnogo volim i hoću da se pomirim s njim", rekla je Ana Ramadanovski u policiji

http://www.telegraf.rs/jetset/897104-dzejova-cerka-adil-me-je-sutnuo-u-stomak-i-vukao-za-kosu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Kazem ja lepo, ciganska posla.
==================
"To nije ništa čudno za nas. Ali, ja ga mnogo volim i hoću da se pomirim s njim", rekla je Ana Ramadanovski u policiji

To volim cut  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Džejova ćerka dva sata pričala policiji kako ju je Adil tukao

Džejova ćerka Ana Ramadanovski provela je juče dva sata u policiji gde je dala izjavu povodom batina koje je dobila od nevenčanog muža Adila Maksutovića. Nakon što ju je pevač sa kojim je pre dva meseca dobila dete pretukao, Ana je pobegla iz stana i otišla kod majke Nade u Kotež, gde se i obratila policiji za pomoć.

- Dosta mi je svega. Neću da pričam o njemu i o onome što mi je uradio - rekla je juče za “Blic” vidno potresena Ana po izlasku iz policijske stanice.

Ona je došla u pratnji prijateljice i portparola svog oca Džeja. Zadržala se više od dva sata, a policiji je predala i medicinsku dokumentaciju o povredama koje joj je naneo Adil.

- Ginekološki nalaz kod Ane je bio uredan, a doktor je konstatovao hematome po glavi i trbuhu. Nije bilo potrebe za bolničkim lečenjem, pa je pacijentkinja puštena kući - kaže za “Blic” Miljko Ristić, direktor Kliničko bolničkog centra u koji se Ana javila u subotu u 21.20.

Nju je pregledao lekar Ginekološko-akušerske klinike u Višegradskoj, koji ju je pre dva meseca i porodio.

Iz policijske stanice Ana je otišla nazad u majčinu kuću, a kako saznajemo, nevenčani muž je sve vreme pokušavao da stupi u kontakt sa njom ne bi li je nagovorio da sinoć učestvuju zajedno u emisiji “Narod pita” i da demantuju priče o nasilju.

Porodična drama Džejove ćerke počela je u petak po podne. Ana je pobegla kod majke u Kotež, odakle je u 17 sati pozvala policiju i rekla da ju je muž gurnuo. Kada su stigli u 19 sati, zamolila ih je da je štite i omoguće joj da se vrati u stan koji je delila sa Adilom ne bi li uzela bebu.

Policajci su je posavetovali da ode kod lekara da je pregleda i da se s medicinskom dokumentacijom javi u stanicu. Patrola potom odlazi u Adilov stan i nakon razgovora sa njim podnose prekršajnu prijavu.

Adil je juče poslao saopštenje u kojem demantuje da je pretukao svoju verenicu Anu Ramadanovski i da će podneti tužbu protiv medija koji iznose tu neistinu.

“Ne mogu da verujem da je neko ljubomoran na moj poslovni uspeh i na činjenicu da sam sa ženom sa kojom sam u vezi osam godina, koju volim i poštujem, dobio zdravog sina. Zanima me zašto i po čijoj direktivi se ovo radi i ko štiti te medije koji tako smelo objavljuje gnusne laži?! Pokušavaju da mi naruše porodičnu sreću na najbrutalniji i najpodmukliji način. Neka im je na čast”, napisao je Adil u saopštenju, a kada smo ga pozvali da nam da Anu na telefon da ona sama kaže da je sve u redu, napisao nam je SMS: “Ana je jako potresena ovom medijskom hajkom i isključila je broj. Javiće se.”

Baš u to vreme Ana se stvarno i javila, ali ne nama, već policijskoj stanici u Borči.

Džej razočaran

Ana i Adil su u vezi bili osam godina, a pre dva meseca su dobili sina. Džej je uvek hvalio zeta i bio ponosan na njega, a pre nedelju dana zajedno su proslavili rođenje malog Andrijana. Pevač je, međutim, sada strašno razočaran i zgranut onim što je Adil uradio njegovoj ćerki.

Izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Hm... ako ju je lemao, mesto mu je u zatvoru. Zabraniti mu sve pristup, izbaciti iz kuce... kao vec ide po zakonu...

Ali, opet se desava nesto neverovatno... otkrivaju se detalji istrage..
Meni je to neverovatno... da neko zbog tiraza unistava svaku sansu ostecene strane da dobije spor...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.