Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 21:47:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ACF Fiorentina  (Pročitano 122853 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung S500
Onda se opet vraćamo na ono isto pitanje:

Ako trener ne može reagirat na te okolnosti (kao šta ti tvrdiš) onda koja je njegova uloga i svrha?
Koju pičku materinu on služi?
Za šta ga plaćaju? Da samo sjedi na klupi i izgleda opasno?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Da radi sa punim fondom igraca koje je dobio na pocetku, nije mu se dalo na pocetku a sada evo sastavili su se i ide bolje, jednostavno moras imati nesto da bi nesto napravio, ne moze on ni od cega da napravi nesto, njegovu pravu svrhu tek sad mozemo da vidimo kada mu je sastav delimicno ceo, ne mozes ti da ocekujes da mu pola prve postave cine igraci sa klupe a da se nadigrava sa dobrim ekipama serije A, znaci sada kada je skoro kompletan mozemo da vidimo da li zasluzuje tu platu.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung S500
Dakle (i još jednom) zaključak koji se izvodi iz tvojih riječi jest: trener kao takav je nebitan ukoliko nema igrače.

Ti, dakle, tvrdiš, da je na klupi Fiorentine mogao sjedit troduplo bolji trener pa bi rezultat bio isti?

Ti, dakle, tvrdiš da u periodu dok su igrači bili ozlijeđeni/bojkotirali/štagod da na klupi Fiorentine nije trebao sjedit nitko, i rezultati bi bili isti kakvi su bili dok je sjedio Mihajlović?

Jer su "dobri" igrači bili nedostupni, pa su igrali "loši" (rezervni) igrači, s kojima niti jedan trener ne bi ništa napravio?

Dobro. Ako ti tako kažeš...

Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Pravi zakljucak mozemo doneti nakon sledecih nekoliko utakmica da li trener nesto vredi posto ima tim na okupu, tvoje misljenje je da je trener sve i da su igraci nebitni, moze da igra bilo ko ako trener valja to se vadi iz tvojih zakljucaka ali kako god da li Miha vredi ili ne videcemo uskoro.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung S500
tvoje misljenje je da je trener sve i da su igraci nebitni, moze da igra bilo ko ako trener valja

Ja to nisam rekao.

ali kako god da li Miha vredi ili ne videcemo uskoro.

Već smo vidjeli.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Videli smo da je Mihajlovic izvukao maksimum od ekipe koja mu je preostala u prkos svim problemima sa kojima se susretao...

Izmedju ostalog kao dokaz tome je bezrezervna podrska uprave koju ima,a koja ne postavlja pitanje oko njegove smene i zamene...Mislim da su to ljudi koji daju lovu,vole fudbal i zele rezultate,ako oni nemaju emocija prema trenerima i igracima od kojih nemaju koristi i ako ga oni ne bi sutnuli bez problema onda ne znam ko bi...A od njih ima podrsku...

Nisam primetio ni da su navijaci kivni,svesni su situacije,a znaju i veruju Mihajlovicu...

Meni ovako sa strane Mihajlovic je bio odlican igrac,promenio ne nekolicinu odbrih trenera od kojih je mogao dosta da nauci,na klupu je dosao sa terena a ne iz skole,dakle ima iskustva...a pored svega ima taj karakter i crtu vecitog optimiste i pobednika,ima epitet covema sa mudima i ponekad neprijatnom tvrdoglavoscu i svojeglavoscu...

Verujem da ovo nije sve od Mihajlovica i Fiorentine...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Надам се само да ништа није научио од Манћинија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Videli smo da je Mihajlovic izvukao maksimum od ekipe koja mu je preostala u prkos svim problemima sa kojima se susretao...

Izmedju ostalog kao dokaz tome je bezrezervna podrska uprave koju ima,a koja ne postavlja pitanje oko njegove smene i zamene...Mislim da su to ljudi koji daju lovu,vole fudbal i zele rezultate,ako oni nemaju emocija prema trenerima i igracima od kojih nemaju koristi i ako ga oni ne bi sutnuli bez problema onda ne znam ko bi...A od njih ima podrsku...

Nisam primetio ni da su navijaci kivni,svesni su situacije,a znaju i veruju Mihajlovicu...

Meni ovako sa strane Mihajlovic je bio odlican igrac,promenio ne nekolicinu odbrih trenera od kojih je mogao dosta da nauci,na klupu je dosao sa terena a ne iz skole,dakle ima iskustva...a pored svega ima taj karakter i crtu vecitog optimiste i pobednika,ima epitet covema sa mudima i ponekad neprijatnom tvrdoglavoscu i svojeglavoscu...

Verujem da ovo nije sve od Mihajlovica i Fiorentine...

Шта то објашњаваш Фаци, па за њега ( по његовом писању) ни један наш тренер није добар.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung S500

Maksimum?   Smile

Na koji maksimum misliš? Na onaj maksimum od mjesto-dva iznad zone ispadanja, ili na ovaj maksimum zacementiranosti na sredini tabele, ni gore ni dole?

Maksimum. Da. Potpuno si u pravu. Maksimim.

O bog te mazo'
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Padrino, nije bilo potrebe da se nastavljas sustinski i ja sam mu to sve rekao ali kada njemu neke logicne stvari ne odgovaraju ok, po njemu pravi trener moze i sa Hajdukom iz Splita da bude prvak Evrope. Smile
Vreme ce pokazati da je Miha za Violu i obrnuto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 21:47:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.345 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.