Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:03:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ACF Fiorentina  (Pročitano 122845 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Dela Vale: Miha siguran, igrači ne

Iako je italijanska štampa pisala o mogućem otkazu Siniši Mihajloviću u Fiorentini, njegov posao nije ugrožen. „Viola" je za vikend ispustila vođstva od 1:0 i 2:1 protiv Rome, ali kako kaže predsednik kluba Mihajlović je dokazao svoj kvalitet onoga trenutka kada su se pojedini povređeni fudbaleri oporavili i ušli u tim.

- Ugovor sa Mihom će biti ispoštovan i on je naše rešenje na duge straze - rekao je Dela Vale.

Ipak, pojedini fudbaleri nisu ubedili predsednike „ljubičastih" da im je mesto na „Artemio Franki" stadionu.

- Đanluka Komoto, Mario Santana i Marko Donadel verovatno neće dobiti ponudu da produže svoje ugovore koji ističu na leto - zaključio je Dela Vale.

http://www.sportal.rs
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Pa Miha nije kriv sto se pojedini igraci ne zalazu maksimalno on svoj maksimum daje a to sto se koji igrac kad kad inati to je problem uprave koji treba da resi, Miha treba da radi sa 100% skoncentrisanim igracima, i sve su u boljoj formi, moze se do 6. mesta pa sledece godine opet da jure LS samo da se Joveta oporavi dovedu se 2-3 kvalitetna igraca i opet ce biti dobri takmaci za vrh.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung S500
Potpuno si u pravu.

Kad su rezultati loši, trener nikad nije (i ne može bit) odgovoran. Odgovornost u tom slučaju leži isključivo na igračima.

S druge strane, kad su rezultati dobri, za to je u prvom redu zaslužan trener, jer samo tako i mora.

Samo me čudi kako treneri onda otkaze dobivaju?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Trener je u ovom slucaju u pojedinom delu prvenstva igrao sa desetkovanim sastavom bolje nije ni mogao sada cim je skoro sastav ceo oni igraju solidno i prave dobre rezultate.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung S500
Ahaaaa...

Dakle, drugim riječima - ako sam te pravilno shvatio -  ako su dobri igrači dostupni, ostvarit će se dobar rezultat rezultat. A ako su dobri igrači nedostupni (kao na primjeru Fiorentine u prvom dijelu sezone), ostvarit će loš rezultat?

OK. Kužim.

Samo, koju pičku materinu onda trener uopće radi? Kojem kurcu on služi?

Ako je bitno samo kakvi su igrači dostupni, koji će onda kurac uopšće trener? Fino nabaviš (dobre) igrače, nek igraju i to je to...

Smile  Hmmmm... tko bi rekao da je to tako jednostavno. Samo, čudi me kako se svi klubovi toga još nisu dosjetili, nego plaćaju trenere... Evo, recimo na primjer, Real Madrid. Plaćaju Mourinhu kišu isusovu, a u biti samo trebaju kupit dobre igrače.

Čekaj, čekaj... Pa oni su već kupovali dobre igrače. Pa opet kurac!

Šta kažeš na to?

IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Pogresno si me shvatio, ja sam rekao da kakav god trener bio sa onako desetkovanim sastavom ne bi mogao bolje rezultate napraviti a cim su mu se oporavili igraci dosli su rezultati, ti si prosto pisao gore, ja sam rekao samo da oni igraci koji su bili povredjeni da su oni igrali druga stvar bi bila nisam je navodio pojacanja pa sta bi bilo sa njima, trener dosta znaci ali nista ne moze napraviti bez igraca, a on nije imao dovoljan fond igraca kada se gomila bitnih igraca ispovredjivala, evo Jovetic se jos nije oporavio, ako hoces da mi odgovoris odgovori na ono sto kazem a ne na nesto sto zelis!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung S500
Pa kad ne znam šta ti govoriš... jebemumater, nikako da se odlučiš jesu li bitni igrači ili trener...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Pa Miha nije kriv sto se pojedini igraci ne zalazu maksimalno on svoj maksimum daje a to sto se koji igrac kad kad inati to je problem uprave koji treba da resi, Miha treba da radi sa 100% skoncentrisanim igracima, i sve su u boljoj formi, moze se do 6. mesta pa sledece godine opet da jure LS samo da se Joveta oporavi dovedu se 2-3 kvalitetna igraca i opet ce biti dobri takmaci za vrh.
Ovako ovde sam rekao da se neki igraci ne zalazu maksimalno tj nisu se zalagali tipa Mutu, ima tu jos nekih ali on je bio taj vodja pobune koji je bojkotovao.
Trener je u ovom slucaju u pojedinom delu prvenstva igrao sa desetkovanim sastavom bolje nije ni mogao sada cim je skoro sastav ceo oni igraju solidno i prave dobre rezultate.
Ovde sam rekao da im je bio desetkovan sastav sto povredama sto ovim inacenjima, tipa povredjen je bio Montolivo okosnica tima i jos nekoliko igraca ukljucujuci i Jovetu koji je i sad povredjen.

U sustini sam pisao da ga je uhvatila kriza sa igracima tj fondom igraca pa nije mogao postignuti dobre rezultate, sad ti sto tumacis kako ti oces to ne razumem ali dobro.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung S500
Znači - trener nije znao nametnut svoj autoritet u svlačionici (pa su ga igrači bojkotirali) a zatim se nije znao prilagodit igru novonastaloj situaciji (izostanak pojedinih igrača) - posljedica svega toga je jezivo loš rezultat pod njegovim vodstvo.

ergo

Trener je loš.

Vrlo jednostavno, zar ne?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Cekaj ti preuzmes ekipu onako solidnu sa dobrim novcem i sjebe ti se dosta dobrih igraca krenu losi rezultati tebi tanja klupa vrati se nekolicina krene bolje i sta trener kriv ? Ne kazem ja da je Miha spektakularan trener ali nije on 100% kriv za ovo ima neke krivice delimicne i u njemu ali vise ima u celoj situaciji, i gledaj i uprava misli da su igraci posusatali a ne trener, ja sam faco mislio da si ti ozibljan ali...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:03:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.