Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 01:04:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Abortus  (Pročitano 34349 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma daj ne izvrci moje reci.Ja ih nisam podelila na siromasne i bogate to si ti uradio.Ja sam govorila uopste.Da li tvoje reci opravdavaju abortus devojke iz bogate porodice.To pricaj nekome ko nema pojma o zivotu.Ti ujutro kada ustanes mrzis samog sebe,a po podne mrzis ceo svet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, da, eto, ja mrzim i sebe i svijet. A ti volis, i tvoj svestenik voli, i tvoj filozof voli, i tvoj ucitelj voli, i tvoj politicar voli, i tvoj doktor voli, i tvoj komsija voli, i tvoj sef voli, i tvoje preduzece voli, i kompletno drustvo voli.

Pa nije valjda moja mrznja dovela onu jadnu djevojcicu da se odluci za abortus? Prije ce biti da je to uradila vasa ljubav! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... izvinjavam se sto nisam imala strpljenja da sve citam, pocela pa odustala...
moje misljenje: moze se polemisati do iduce prestupne godine pa i kasnije da li je to ubistvo, da li je nemoralno, hoce li ovo ili ono, moze u extremnim slucajevima a i tada je diskutabilno...
... nezeljeno dete je nezeljeno dete, a to vuce sa sobom uzasne posledice. Zao mi je protracenih gena i neostvarenog zivota i to jeste uzasno... mozda bi to dete bilo genije ili novi prorok ili... a mozda bi bio jedan nesrecnik vise. To neznamo. Pravo na zivot imaju i jaja koje doruckujemo.
Ja sam za abortus!
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49624
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Sta ces, tako ti je to u zivotu.

Neko poredi jaja za dorucak sa necim iz cega izlazi covjek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija je vecna

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava NS
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Da Smile
IP sačuvana
social share
Tetrakalcijumaluminoferit
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija je vecna

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava NS
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 @dopud

Pa, brate prestani vise da pises o nekoj devojcici, ljubopitljiva je govorila uopsteno, ponavljam: Uopsteno Smile

I prestani da pravdas to sto si u Austriji, losim stanjem u drustvu, (jedno milion puta si spomenuo rec drustvo Smile) o tome se ovde, izgleda, zapravo i radi. I ja sam nezadovoljan vlascu, i ja zivim lose i na ivici siromastva(vecina stvari koje imam, uzete su na kredit, zbog kog sam sad u jos vecim g..nima), pa sam ipak u Srbiji i jos uvek sam protiv abortusa (pa ucinila ga siromasna ili bogata "devojcica"). Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kakva austrija i kakvo drustvo i sta uopsteno i sta kredit i sta u g..nima?

Sta te muci - cakani! Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija je vecna

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava NS
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Jao Boze... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa da. U cemu je problem? Kakva austrija i kakvi bakraci, a u vezi sa abortusom? Zaista nevjerovatno? Kakva je to igra asocijacija?

Do jednog abortusa dolazi uslijed problema u drustvu. Nece se rijesiti ako li se ne mobilise kompletno drustvo. Ponajprije vlast.

Ja smatram da nije fer osudivati sada bilo koga, e sto je pod nekim losim okolnostima doveden do tog cina. Jer do tih i takvih okolnosti i jesu doveli nezdravi drustveni odnosi. Zato ce abortus postojati dok god postoje takve okolnosti koje dovode do njega. Prema tome, stvar se ne moze promjeniti govoreci negativno o abortusu. Potrebno je izmjeniti odnose koji dovode do njegaSmile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija je vecna

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava NS
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Protiv abortusa treba biti, bez obzira na to da li je stanje u tom, vec zilion puta pomenutom drustvu, dobro ili lose. Takodje smatram da treba promeniti vlast, ali ni ne mislim da je trenutna opozicija nesto bolja, ali bez obzira na sve to, mi svejedno treba da budemo protiv abortusa, makar zbog toga sto je to, po meni, ravno ubistvu, a da ne spominjem da je Srba sve  Smile
Ako ne mozemo da povecamo svoju teritoriju, sigurno mozemo broj stanovnika. Dajte da nas bude vise.
I drugo: Stalno pricamo o nekim nesretno zatrudnelim devojcicama i da li one trebaju da abortiraju ili ne, a zaboravljamo da abortus rade i udate zene iako je otac deteta njen muz. Kao i ono, kad se dvoje uzmu, pa pocnu da pametuju kako ce kasnije da prave decu (pa ako slucajno dodje do trudnoce ide se na abortus), a sad ce malo da se zabavljaju, ili ona "pametna" planiranja kako ce da imaju jedno, eventualno dvoje dece, jer im je sve preko toga previse i kao za vise dece, nema se para itd. Jednom recju: Gluposti Smile

P.S.: Sa leve strane ekrana stoje podaci o clanu, a kod tvog, na mestu lokacije stoji Austrijska zastava. Logicno je da pomislim da si u Austriji. Ali dobro,to i nije toliko bitno. Smile

I ne zaboravite, ukoliko ste spremni da uperite pistolj u glavu maloj bebi i povucete obarac, onda sa pravom mozete da pocinite abortus, kao i da se za njega zalazete. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 01:04:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.