Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 07:59:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: А ја кажем: Нека!  (Pročitano 13565 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ti si zlo za srbiju koju 'volis'

Слабо је то сармо. Ирејсрхед а.к.а. Руфутабис рече једном да је Јасеновац обданиште наспрам "оно што овој земљи раде" људи попут мене Smile Smile Smile
Ако ћеш да прозиваш - потруди се. И можда уђеш у потпис.
Једном кад се будем смарао ставићу у потпис шта ми је Камара глупости рекао у моменту своје инспирације, и жешће нервозе Smile

Citat
kao, ginuo bi za nju, ali ne bi se malo potrudio da ne parazitiras!

ниси ти ништа мањи паразит од мене.
Кад ћеш да "палиш преко" са дипломом бесплатног школовања у џепу?!?

Citat
zbog takvog sljama mi propadamo.
krpelj.

Трудиш се, али кажем слабо је то. И Камара глупости је "бољи" (читај: много нервознији) од тебе Smile

Него кад убедиш нссалета и хероса да ће им стан бити јефтинији за 10.000 ојра, убедио си и мене... шатро.
Мени ионако свеједно, имам стан. Да су били твоји, "социјалдемократе", били на власти, не бих га стекао...
« Poslednja izmena: 11. Jun 2007, 12:53:07 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
ne duse, ti javno kazes da si parazit i ne stidis se toga.
ja bih crko od blama kada bih parazitirao kao ti!

Citat
Него кад убедиш нссалета и хероса да ће им стан бити јефтинији за 10.000 ојра, убедио си и мене... шатро.
Мени ионако свеједно, имам стан. Да су били твоји, "социјалдемократе", на власти, не бих га стекао...
jebes mi mater, prijavi moderatoru ali i ti si kreten isti kao i onaj lik.
dakle vi ne umete da mnozite.
jbt. pa imas u windowsu digitron.
nije tesko, ako se potrudis, savladaces.
mogu da ti odrzim cas...mada, tebi bi trebalo 3 ili vise...
cas 1. osnovne operacije do 10.
cas 2. osnovne operacije i procenti do 100
cas 3. napredna matematika, osnovne operacije i % do 50000
e, posle, kada to sve savladas, mozemo da razgovaramo o procentima ustede ako se porez smanji za 5%
 Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Сармо, ако ти војвода не да радно место у Меридијан банци, свеједно цркни од срама и блама Smile Smile Smile

Citat
jebes mi mater, prijavi moderatoru ali i ti si kreten isti kao i onaj lik.

Ма не, баш си забаван Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Hm... sta mislte o ovome... vas dvojica... u slip gacicama... tucete se u cokoladi... manje gadljive clanice foruma i negadljivi clanovi foruma gledaju...
Vas procenat od zarade po 10% Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Знаш шта...
У последње време сам на Политици у пролазу, а "Краљевићу Марко" ми и није омиљени спаринг-партнер.
Сад сам га само мало поткачио по ономе у кога се заљубио Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
ma ti si sebe pokacio!
cuj lika!
5% od 50000e je 10000e
i ti imas posao! Smile

i jos se hvalis kako parazitiras!
eeej, a ne zna da sabira!
pa jbt. to opusteno mozes da izracunas samo pomocu operacije + i -
Smile

elem, da ti opet objasnim.
ja cu raditi u inostranstvu a ziveti ovde.
dakle, tamo zaradim, a ovde trosim.
dok sam tamo, ne zivim vec radim.
posao kojim cu se baviti ne nudi fixno radno vreme vec celodnevan rad.
mesec tamo, mesec ovde.
rintam, a onda idem u put po evropi.
i isplati se.

a time cu btw. uciniti vecu korist drzavi nego ti, i tvoji roditelji i roditelji tvojih roditelja i deca tvoje dece itd.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2007, 13:44:39 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
eto, objasnjeno.
Djelic je ispunio obecano. Ukida se porez na kupovinu stana, svakom coveku u Srbiji ce biti jeftinija kupovina za oko 10 000 Evra. To su vrlo konkretne stvari.

alal vera, svaka cast, samo da mi on objasni kako sa platom od 200e da ustedim jos 50.000e za taj stan i bice moj idol!
ucis skolu i razvijas menadzerske sposobnosti i imaces platu u rasponu od 500-1000e u srbiji, a povremeno moze da uleti i neko inostranstvo na par meseci..cisto za kola i sl.
potpuno izvodljivo.
samo moras da deres bulju.
Hahhahahahha sa 25 godina ja sam formirana licnost i vec sam zavrsio skolu i izabrao svoj put, o kakvim ti menadzerskim sposobnostima pricas verovatno o menadzerima koji su kao radili po Parizu pa dosli meni da kroje bolju buducnost!
Upamti ovo sto ti kazem: -Djelic nije dosao da Srbiju spase nego da sebe napase!!!!
Citat
e, gledao sam leteci start juce.
bio neki kreten, ulovili ga.
kaze, zavrsio osnovnu, a ima oko 25 god.
kaze, u svakom trenu moze da nadje posao.
kelner, obezbedjenje, tako neke fizikalije i sl.
i ova ga pita, kao, i kako to, ceo zivot tako?
on kaze: pa, da...

ima nas raznih.
i svi imamo pravo izbora.
ja sam izabrao da imam kesh. ti ocigledno nisi.

znas, kad god izbije neko sranje u drzavi(a bilo ih je mnogo) moja keva uzme deo ustedjevine i ode na kurs(a dipl. ekonomistkinja je) do sada je naucila da: tka, sisa, pravi cupove, strika stoljnjake(rucni rad) gaila kokoske u kavezima./........
a ima 44 god.
dakle, ako si odgovoran i iskreno voljan da naucis i zaradis kesh, uspeces.

nego si verovatno mrcina pasivna koja nije u stanju da se zainteresuje i povuce malo.

idi na ES i procitaj temu:sta covek da radi u drzavi srbiji a da mu plata bude veca od 300e(legalno)

svako ko je sposoban, moze.
 ovi drugi, pa, ni ne treba da uspeju, samo stete drzavi i nama sposobnima. Smile

ppo BG-u imas gomilu kurseva za racunare, jezike, i gomiulu drugih stvari sa kojima mozes strasan kesh da napravis.
ima jedan kurs za radsa PLC-ovima. to zavrsi, ljuni 1000e i obezbedjen si u narednih 10 god.
ko reskira, profitira, ali mora i malo da zapne a ne da bude lenji mediokritet
.

Kraljevicu Marko da nismo tu gde jesmo objasnio bih ti neke stvari sakama i poesnicama a ne tastaturom Smile Ja sam sa 25 godina zavrsio gradjevinu sada spremam drzavni ispit pa za neku godinu polaganje za licencu, da da ja sam lenja mrcina koja n9ece nista da radi a ti si posisao svu pamet ovog sveta, radim u nekom glupom privatnom projetnom birou za 200e tj oko 60% od plate posto treba da staziram 3 godine da bih polagao za drzavni ispit, ogulio sam i dupe i mozak dok nisam to zavrsio, a paralelno sa tim istovaram kamione u jednom carinskom skladistu za 700din po kamionu, o kakvim ti mediokritetima pricas decko moj. I kada budem zavrsio to reci cu ti ja necu nigde moci da radim ako ne otvorim svoju firmu a za tako nesto para nema!
I sta ti znaci to ja sam izabrao da imam kesh a ti nisi, ja znam kako se ovde pare zaradjuju nemoj ti mene i tebe da trpas u isti kos, jer ne znas moju zivotnu pricu, ja sam dete radnicke klase i naucen sam od malena da samo teskim radom moze da se stekne crkavica i nemoj da mi propagires te demokratske fore da bez rada nema nista sta ja sam kao retard a ti si kao pametan pa ces sada ti da me naucis sta treba da radim i na koje kurseve da idem ja sam ispekao svoje znanje za gradjevinu i programe vezane za to ali da se vratimo na temo sveznajuci!
Realna cena kostanja stana po kvardatu za zavrsnom obradom je od 250-400e po kvadratu u zavisnosti od opreme(stolarija, sanitarni uredjaji i tako dalje), tom cenom kostanja se pokrivaju radna snaga, materijal, projektanti, sva prateca mehanizacija i tako dalje. Da bi se resilo stambeno pitanje mladih treba uraditi sledece graditi i prodavati stanove na gradskom(drzavnom zemljistu) po ceni izgradnje uvecanu za 5% na ime raznih amortizacija, a da porez za taj stan koji se placa svake godine bude uvecan od 5-10% u zavisnosti od kvadrature stana. Ovakvim modelom svi su na dobitku ili mozda grsim...
Ali ne tu je tvoj uzor Djelic koji kaze ma sta bre ako stan kosta 350e po kvadratu prodajte ga za 900e/m2 a ja cu da vam sredim kredite preko meridian banke Smile a ukinucu neki porez koji iznosi 1-5000e hahhaha pa lepa vest za nekog ko veruje u te gluposti kao i ti.

Sto se tice tvoje majke njoj svaka cast po tvojoj prici to je zena zmaj i njoj skidam kapu ali ti bi mogao da naucis nesto od nje da naucis da radis umesto sto piskaras po forumu po ceo dan i nerviras ljude kompjuterom koji ti je najverovatnije kupila majka.
A ja sad moram da idem na gradiliste da zaradim mojih 200e, a tebe prijatelju moj dzaba te bilo!

P.S. Veliko izvinjenje modovima adiminima i clanovima za malo skretanje u off ali ne volim kad o meni daje sud neki klinac koji se krije iza monitora i napada svakog kog stigne a jos ako ga ne poznaje merak je veci, zalosno je sto je internet tako dostupan svima.
Veliko izvinjenje svima jos jedared na dosadi
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

jbt. pa imas u windowsu digitron.
Smile Smile Smile

mogu da ti odrzim cas...mada, tebi bi trebalo 3 ili vise...
ne vredi Marko, nemoj ni pokusavati Smile ...on je od onih sto bi Srbiju pod Rusku provinciju... Smile Smile

Hm... sta mislte o ovome... vas dvojica... u slip gacicama... tucete se u cokoladi... manje gadljive clanice foruma i negadljivi clanovi foruma gledaju...
Vas procenat od zarade po 10% Smiley
Ana jest ti uvek ovakva?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Probl;em kod stanova je gradjevinska mafija i profit koji oni imaju. Procitao sam u novinama da ovi kod nas imaju oko 30% ciste zarade, pre neku godinu je bilo i oko 50%. Ej, ljudi 50% profita. Pa to je nenormalno, zato je i jeste takva situacija. A da ne pricamo o kvalitetima tih novih zgrada. Na zapadu, koliko ja znam, profit gradjevinara ide oko 10% i manje i to je slavlje ako je 10%. Resenje tog problema je u drzavi da nekim zakonima ili nekim posrednim putem utice na smanjenje cene i da pusti, a mislim da je to glavno, strane gradjevinarce da dodju i da grade stanove. Konkurencija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Probl;em kod stanova je gradjevinska mafija i profit koji oni imaju. Procitao sam u novinama da ovi kod nas imaju oko 30% ciste zarade, pre neku godinu je bilo i oko 50%. Ej, ljudi 50% profita. Pa to je nenormalno, zato je i jeste takva situacija. A da ne pricamo o kvalitetima tih novih zgrada. Na zapadu, koliko ja znam, profit gradjevinara ide oko 10% i manje i to je slavlje ako je 10%. Resenje tog problema je u drzavi da nekim zakonima ili nekim posrednim putem utice na smanjenje cene i da pusti, a mislim da je to glavno, strane gradjevinarce da dodju i da grade stanove. Konkurencija
Ma nije bre 50% nego 100% pa i vise procitaj sta sam napisao gore
Citat
Realna cena kostanja stana po kvardatu za zavrsnom obradom je od 250-400e po kvadratu u zavisnosti od opreme(stolarija, sanitarni uredjaji i tako dalje), tom cenom kostanja se pokrivaju radna snaga, materijal, projektanti, sva prateca mehanizacija i tako dalje.
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 07:59:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.