Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:37:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 792 793 795 796 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 418529 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
1997-2003  AC Milan 56 (1)  Smile

Da nije ovo neka greska? Smile

I da,on vam je bio najbolja akvizicija prosle godine,nije mi samo jasno sto ga dovedoste,dali je uopste trenirao makar,donosioo vodu Kaki ili neki drugi drustveni rad? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ibrahim Ba

Smile

Ali mi nikako nije jasno da je on tako malo golova dao u karijeri. Mislio sam da je dao više golova.
Taj je jos u Milanu Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
On je molio upravu da mu dozvole da završi karijeru u Milanu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
On je molio upravu da mu dozvole da završi karijeru u Milanu.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Pa,dje je zavrsni udarac,i sl? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Ne znam. Mislim da je čak bez obeštećenja došao u klub i da ili ne prima platu ili prima neku siću. Njemu je samo želja bila da završi karijeru u klubu u kom je proveo dosta vremena.
Čudno, ali tako je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
1997-2003  AC Milan 56 (1)  Smile

Da nije ovo neka greska? Smile

I da,on vam je bio najbolja akvizicija prosle godine,nije mi samo jasno sto ga dovedoste,dali je uopste trenirao makar,donosioo vodu Kaki ili neki drugi drustveni rad? Smile
pa ja sam ti reko milan je ko jedna velika porodica i oni se brinu o svojim igracima ,u slucaju ibrahim ba oni su ga doveli da bi se mogo oprostiti u svom klubu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Seedorf: Nećemo se sramiti nastupa u Kupu Uefa

Nizozemski veznjak Milana Clarence Seedorf rekao je da se njegova momčad nema čega sramiti ako ne uspije izboriti plasman u Ligu prvaka...

Nakon velike pobjede protiv Intera 2-1, Milan je u prošlom kolu poražen od Napolija 3-1i ponovo je zaostao za četvrtoplasiranom Fiorentinom dva boda. U posljednjem kolu Fiorentine gostuje kod Torina dok Milan dočekuje Udinese. 

- Ovo je možda prva sezona u kojoj nismo pokazali sve što možemo i znamo. Nemamo se čega sramiti ako ne izborimo nastup u Ligi prvaka, ne možemo uvijek biti na vrhu. Mislim da je prošla sezona ostavila veliki trag na nama i to se osjetilo na igri. Ipak, utrka za četvrtu poziciju još nije gotova, nadam se da će nam Torino učiniti uslugu ovog vikenda - izjavio je Seedorf.

“Rossonerrima” za ulazak u Ligu prvaka sljedeće sezone treba Fiorentinin poraz ili remi na gostovanju kod Torina i njihova pobjeda kod kuće protiv Udinesea.

Cruzeiro želi Didin povratak

Sportski direktor brazilskog Cruzeira Eduardo Maluf izjavio je da je zainteresiran za dovođenje Milanovog 34-godišnjeg vratara Nelsona Dide...

Prema izvorima u Italiji Dida je na izlaznim vratima iz Milana, te bi već ovoga ljeta mogao napustiti klub. S druge strane Cruzeiro traži zamjenu za svog prvog vratara Fabija, koji će na ljeto vjerojatno napustiti klub.

Brazilski vratar je u Cruzeiru igrao od 1994.-1998. godine, a sportski direktor kluba naglašava kako je uvijek dobrodošao.

- Dida je bio idol navijača i vrata kluba uvijek su mu otvorena – rekao je Maluf.

Dida je nakon odlaska iz Cruzeira igrao za Lugano i Corinthians prije nego je 2000. potpisao za Milan.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
Ovo je za sve navijace juventusa da se zna koje veća ekipa u italiji  Smile

Amauri: I Would Love To Play With Kaka

Palermo striker Amauri has dropped another bombshell by revealing that he would like to play alongside fellow Brazilian Kaka at Milan.
Juventus have been in regular talks with Palermo chiefs over the past month and the Bianconeri were favourtites to sign their man with reports suggesting that the deal would be completed today.
However, with Amauri still unsure over his future, the deal may, once again, stumble.
"Me and Kaka would be amazing together at Milan, it would be the best," Amauri told Sky Sport Italia.
"The fact that there are so many Brazilians at Milan would make it much easier for me to insert myself within the group.
"Even if they don't qualify for the Champions League, they are still a great side full of champions." Just a few days ago Amauri warned that he would not go to the Rossoneri unless they qualified for the Champions League.
His move to the Bianconeri seems imminent but nothing will be certain following this latest revelation. Palermo are also demanding more than what Juve are prepared to offer and so the Brazilian might just have a chance to join Milan if talks with the Bianconeri fail.

goal.com  Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2008, 09:41:50 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
Barça And Ronaldinho Ready to Conclude Milan Deal

Ronaldinho will sign for AC Milan in the next ten days or face remaining at Barcelona for the final two years of his contract after the Catalan club received a new offer of €25m.
The Brazilian superstar's future has been hangining in the balance for several months and all parties now want a resolution to be pushed through, according to Sport.
Milan have made the offer of €25m, which is short of the amount Barça wanted but should be enough to see the Blaugrana accept that the move has to go through for the benefit of all concerned.
Manchester City met Barcelona's €30m evaluation of the player, but Ronaldinho stated that he has not desire to go and play in England while Milan are so interested.
It is believed that the player and his family have all become used to the idea that they will be moving to Milan in the summer and are preparing for that and will meet Milan director Adriano Galliani when he jets into Barcelona early next week.
A salary of €9m net awaits Ronaldinho because Milan will have to compensate him for losing his contract for Nike, who are not happy that he is signing for a club sponsored by Adidas, stories in Italy suggest.
The four-year contract on the table will see the 28-year-old able to play and work his way towards appearing at the 2010 World Cup Finals, which will be his last.
Ronaldinho has been excluded from the current Brazil squad by Dunga, however, with the coach not choosing to call up the troubled forward for the four encounters that the team have in the next month.

goal.com
« Poslednja izmena: 16. Maj 2008, 11:28:09 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 792 793 795 796 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 11:37:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.