Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 19:22:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 790 791 793 794 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 418836 puta)
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
ma mislim da nema potreba raspravljat o kvaliteti messija ali ni o dovodjenju u milan posto mislim da messi skoro pa 100% ostaje na nou campu Smile ,ali ima milan dovoljno vremena da dovede dosta kvalitetnih igraca tako da nije ni potreban messi   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
Gourcuff Looks For Loan Move Home

AC Milan midfielder Yohann Gourcuff has confirmed the suspicions of many commentators by voicing his desire for a loan move back to France for next season.
Gourcuff made a significant impression during his first campaign in Milan last term but has found his game time limited since last summer. The young Frenchman has started just 4 times in Serie A this season in addition to 11 appearances from the bench. 
Speaking to Monegasque radio station RMC, Gouffran spoke of his frustrations this season.
"My father came to Milan and we discussed with the leaders. I do not want to endure a second season like this one. I want to play," he said.
"I am leaning towards a loan option. It is necessary that I find playing time with a good club. Why not a return to France? I won't close that door at all, but I have not had any contact for the moment.”
Having come through the highly regarded Rennes youth system, Gourcuff has Ligue 1 experience in Brittany, where he first came to the attentions of Milan.
There is unlikely to be a shortage of French clubs that would desire the midfield player's signature, with Marseille and Bordeaux likely to lead the chase. 
Les Girondins are known to be seeking a central midfield player and the Milan number 20 would likely suit their style. With a berth in next season's Champions League already secured Laurent Blanc's side could certainly provide the kind of quality first team football experience that the twenty-one year-old is after.

goal.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Mogao bi ove sezone da bude standardan i da dobije više prilike umesto Sedorfa.
Dečko je izuzetno talentovan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N73
Dzabe kad Milan ne uvidja taj talenat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
ma mozda je trebo dobijati vise sanse da igra i ono sto je igro sto sam ja gledo dobro je odigro i ja mislim da je najbolje da ode na posudbu i onda da se vrati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Dzabe kad Milan ne uvidja taj talenat.
A gde bi ga ti stavio pored Kake i Sedorfa?
Iskreno, jako teško.
Ali je sada prilika da mu se da više šanse ove sezone i da se rotira sa Sedorfom na primer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia -.-
Borriello? It Depends On Milan - Preziosi

Genoa president Enrico Preziosi talked about top scorer Marco Borriello's future at the club.
Genoa President Enrico Preziosi talked about the chances of striker Marco Borriello staying on at the club in spite of the possible interest of Milan, the club who still part-own him. Along with Juventus stars Alessandro Del Piero and David Trezeguet, Borriello is the current joint top scorer of Serie A with 19 goals.
"I know Milan intend to bring him back home, but we will also try to keep him," said Preziosi, "so we will have to figure out who has the strongest motivation.
"Certainly if Milan have stronger arguments than us, especially economically, it would be a lost match. But if they're not entirely sure, then we would certainly keep him here."
Asked what he thinks are the chances of Borriello staying and him leaving, he said: "60% he's leaving, 40% he's staying."
The striker's impressive performances recently earned him his first call up to Italy's senior squad in the friendly against Spain, and he seems certain to make it into the Azzurri's Euro 2008 squad.

goal.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy
ma mozda je trebo dobijati vise sanse da igra i ono sto je igro sto sam ja gledo dobro je odigro i ja mislim da je najbolje da ode na posudbu i onda da se vrati  Smile

tamam da se vrati za jedno 15-ak godina ... tad ce bas da stasa ... Smile Smile

salu na stranu dobar igrac... ali mislim nesto da za njega nema buducnosti u milanu  Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ti znas da je dobar igrac... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pirlo: Želim karijeru završiti u Milanu

Veznjak Milana i talijanske reprezentacije Andrea Pirlo otkrio je da bi želio karijeru završiti na San Siru...

Pirlo je u Milan stigao 2001. godine iz gradskog rivala Intera i postao je nezamjenjivi kotačić momčadi Carla Ancelottija. Od svog dolaska u Milan Pirlo je klubu pomogao u osvajanju jednog “scudetta”, dvije Lige prvaka, dva Europska Superkupa i Svjetskog klupskog prvenstva.

Ove sezone Pirlo nije bio u briljantnoj formi i po nekim talijanskim medijima pričalo se da razmišlja o odlasku, što je on opovrgnuo.

- Želim ostati u Milanu do kraja karijere i prije ili poslije postati kapetan momčadi. Živcira me kada vidim da je Inter iznad nas na ljestvici i moramo to promijeniti – izjavio je 28-godišnji Pirlo.

Ovog ljeta Pirlo će biti jedan od ključnih igrača talijanske reprezentacije u pokušaju da svjetskoj tituli prije dvije godine doda i onu europsku.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 790 791 793 794 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 19:22:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.