Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Apr 2026, 10:48:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 336 337 339 340 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 499182 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung D900
Van Nistelroj je za Đila izmislio balon u lopti. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500

Није напамет послао лопту већ је видео ди Наталеа како утрчава и послао му лопту у простор.

Наместио је сад два гола против Лациа, а могао је и трећи да глупи Ђили није промашио чисту прилику.

Истина истрчи своју деоницу, али си могао да додаш да та деоница није мала.

Истина удара по ногама, али и узме лопту, сети се утакмица против Бајерна и Манчестера (с њиховим бар по теби страшним нападом и везним редом Smile ) прошле године. Гигс, Кристина, ма нико из Манчестера није могао да се види од њега и Гатуза.

Истина, да таквих има гомила, нарочито просечних, само што је он по мени мало изнад тога.

Он је нешто између Пирла и Гатуза. Добро игра одбрану, али не гризе баш као Гатузо (јеби га, један је Гатузо Smile ), а уме сјајно и додати лопту, али наравно не као Пирло.

Можда је Миланова средина управо због те разноврсности толико добра.

Што се Ода тиче, истина је да не зна баш добро убацити лопту, али није ни толико сакат.

У одбрани је зато добар, а колико сам је упућен у фудбал, бекови дођу нешто као одбрамбени играчи, који се с времена на време прикључе нападу. Smile

Све у свему, кад нађеш средину између тих дужности, видећеш да Одо није уопште толико лош.

U biti, kad se sažme sve što si ti napisao, može se zaključit slijedeće:

Ambrosini zna igrat obranu i zna dodati loptu. Uistinu, veličanstveno. To su zbilja rijetke osobine za jednog profesionalnog nogometaša. Svi mu se moramo pokloniti do zemlje na tome.

Oddo zna dobro (solidno) odigrati obranu. Opet, uistinu veličanstveno. Solidna igra u obrani je vrlo neobična i nadasve rijetka karakteristika obrambenih nogometaša. Mislim čak da je Oddo jedan od rijetkih današnjih obrambenih nogometaša koji solidno igra u obrani. Obzirom na tu činjenicu, zaslužuje da mu se podigne spomenik.

I na kraju, pridjevi koji se uz gorespomenutu dvojicu najčešće vezuju su "nije toliko loš", "ima i boljih ali ipak, i on može proći", "solidan", "uredan", "negdje između"... Mislim da se svi slažemo da su upravo to obilježja prikladna za prvotimce jednog od najvećih svjetskih klubova, višestrukog i aktualnog prvaka Europe. Solidan. Uredan. Nije loš. Baš ono što Milanu treba, zar ne?

P.S. Duje, pogledaj opet te Ambrosinijeve "akcije" protiv Ukrajine i protiv Lazija. Dodavanje lopte prvom do sebe i panično nabijanje preko pola terena nije ni asistencija ni namještanje gola. To je sranje.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 17:49:56 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung D900
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Boli te glava?  Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung D900
Da, od toliko lupetanja u tvom postu, mora da zaboli glava.
Ne želim ni da komentarišem u stvari to što si izbaljezgario.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
NIšta nisam izbaljezgao. Sve što sam napisao je živa istina.

Ambrosini je tek prosječan defanzivni vezni igrač kakvih ima koliko hoćeš... takav igrač ne zaslužuje nosit Milanov dres.

Oddo je, rekao bih, ispodprosječan bek. U obrani zna zakasnit, a napadu doprinosti koliko i moja pokojna baka.

Sve u svemu - niti jedan niti drugi nisu materijal za Milan, odn. za klub kakav je Milan.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung D900
Ambrosini uopšte nije samo prosečan igrač, jer da jeste sigurno ne bi bio ovoliko sezona u timu kao što je Milan i nosio traku koju je nosio jedan Barezi, jedan Maldini, Kostakurta, Pirlo... Tako da ta tvoja teorija o njemu kao prosečnom igraču je smešna.
E sad to što on u prisustvu velikana kao što su Kaka, Sedorf, Pirlo i Gatuzo nema mesta u starnoj postavi božićne jelke to je druga stvar.
Ne može on da odigra na vrhunskom nivou kad igra svaku 10 utakmicu.

Što se tiče Oda, on možda ne doprinosi mnogo napadu, ali to nije njegov zadatak, njegov zadatk je odbrana i on to radi na sasvim zadovoljavajućem nivou, bar za sada. Iskreno ne mogu reći da je svetska klasa, ali je u vrhu evropskog fudbala kada je u pitanju odbrana. Ako ništa bolji je od Zebine.  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Ambrosini svojim igračkim sposobnostima, točnije - onim što prikazuje na terenu - ne zaslužuje niti noisti isti dresk kao Baresi, Maldini i ostali spomenuti, a kamoli istu traku.

A sad, zašto on to i dalje nosi - to je misterij. Upravo kao što sam i napisao. Ja ne znam koje on to druge kvalitete posjeduje, ali njegove igračke kvalitete sigurno nisu dostatne za igranje u Milanu. Činjenica da je Ambrosini u Milanu sve ove godine ne dokazuje ništa, osim čudnovate klupske politike.

Pa i Gilardino je godinama u Milanu. Pa šta onda?

Što se tiče Odda, on u obrani igra prosječno, tu i tamo pogriješi. Opet - to je nedovoljno za Milan. A inače, činjenicu da je neki igrač bolji od Zebine ne smatram nekim osobitim dokazom kvalitete. Naime, uopće nije problem bit bolji od Zebine.

Zašto oni tamo i dalje igraju, ja ne znam - baš kao što sam i napisao.

Možda bi to pitanje trebalo postavit upravi Milana... Jer, Gilardino, Bonnera, Dida, Gourcouf, pa čak i Ancelotti su sasvim dovoljan dokaz da je nešto opasno loše u toj Milanovoj upravi... Ambrosini i Oddo su samo fragment u gomili čudnih situacija u klupskoj politici.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Smile Smile Smile cuj gilardino bolji od nistelroya

A da svako pominjanje reci jednakost,kvalitet, Gilardino i Nistelrooy u istoj recenici mi predstavlja crni humor

Au,jeb'o vas pas...Nije covek napisao da je Van Pajserloj bleda kopija Djilardina nego Inzagija Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Nisam ni vido da je nesto napisao . . nit znam ko je to pisao . . samo sam video da je neko na prosloj strani nekoga pljunuo zbog tog poredjenja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 336 337 339 340 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Apr 2026, 10:48:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.161 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.