Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Apr 2026, 01:34:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 498796 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Nije namjestio gol, nabio je loptu, pa tko uhvati. Srećom, Iaquinta uhvatio.

Nikad ne odigra dobro. Nikad. Odigra u najbolju ruku osrednje. Istrči svoju dionicu, tu i tamo udari po nogama par protivničkih igrača, tu i tamo doda loptu prvom do sebe i to je sve. Takvih ima gomila, doslovno gomila... ništa posebno, prosjek, nezamjetan, neprimjetan, nezanimljiv, ne ističe se po ničemu... nit' smrdi nit' miriše

O Oddu sam sve rekao. Slijedeću put kad na utakmici pogodi više od jednog ipo centaršuta, treba mu udeseterostručit ugovor.

Није напамет послао лопту већ је видео ди Наталеа како утрчава и послао му лопту у простор.

Наместио је сад два гола против Лациа, а могао је и трећи да глупи Ђили није промашио чисту прилику.

Истина истрчи своју деоницу, али си могао да додаш да та деоница није мала.

Истина удара по ногама, али и узме лопту, сети се утакмица против Бајерна и Манчестера (с њиховим бар по теби страшним нападом и везним редом Smile ) прошле године. Гигс, Кристина, ма нико из Манчестера није могао да се види од њега и Гатуза.

Истина, да таквих има гомила, нарочито просечних, само што је он по мени мало изнад тога.

Он је нешто између Пирла и Гатуза. Добро игра одбрану, али не гризе баш као Гатузо (јеби га, један је Гатузо Smile ), а уме сјајно и додати лопту, али наравно не као Пирло.

Можда је Миланова средина управо због те разноврсности толико добра.

Што се Ода тиче, истина је да не зна баш добро убацити лопту, али није ни толико сакат.

У одбрани је зато добар, а колико сам је упућен у фудбал, бекови дођу нешто као одбрамбени играчи, који се с времена на време прикључе нападу. Smile

Све у свему, кад нађеш средину између тих дужности, видећеш да Одо није уопште толико лош.
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 17:13:13 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
Ambrosini je, uz Odda, Boneru i Gilardina, jedan od najslabijih igrača. To je jedan živi užas, katastrofa, kataklizma

Vječna će misterija biti čime je taj čovjek zaslužio dres Milana, a još če veća misterija ostati koliko je platio Donadoniju da ga uvrsti u reprezentaciju...
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Dule mislio sam da smo ti i ja jedini na ovom forumu koji jos uvek mislimo da je Gilardino dobar igrac... Izdao si me Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 22:23:51 od partizan u srcu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

PuS, pa gilardino kako igra i nije za bolje od partizana  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Dule mislio sam da smo ti i ja jedini na ovom forumu koji jos uvek mislimo da je Gilardino dobar igrac... Izdao si me Smile

Па и даље ја мислим, да има нечег у њему. Smile

Ђили је краљ!!! Smile Smile Smile

Како год да настави, мени је готиван. Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 22:42:19 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung i5700 + D880
Dobar je,samo nije psihicki jak za igranje u velikom klubu kakav je Milan. Za Parmu je odigrao zverski...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
Kao i Adrijano pre Intera...

Samo Đilardino mi se za razliku od Adrijana nije posebno sviđao ni dok je igrao za Parmu i sećam se koliko sam bio zgranut kada sam čuo da ga je Milan kupio. Ne sećam se tačne cifre, ali mislim da je bila negde oko 7 miliona eura ( neka me neko ispravi ako grešim ) i već tada sam govorio da je to greška. Da je to napadač drugog reda za Milan.
Milan je uvek imao velika imena kada je u pitanju napad, ali on to definitivno nije.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
[Ne sećam se tačne cifre, ali mislim da je bila negde oko 7 miliona eura ( neka me neko ispravi ako grešim ) i već tada sam govorio da je to greška. Da je to napadač drugog reda za Milan./quote]

Zasto bi najbolji strelac Calcia, koji je u tom trenutku bio najtalentovaniji mladi napadac Italije bio los za Milan? Ja sam znao.... Zamisli da ja kazem:" Ja sam znao da Denilson nikad nece napraviti nista u karijeri.."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
prvo gilardino je placen mnogo vise od te cifre od 7 mil. evra koliko spominjete.

ne znam tacno, ali mislim da je bilo oko 20 mil. mozda koji milion vise ili manje.

drugo, evo mozda se neko od vas milanista obraduje ovoj vesti.

19/10/2007 02:20

Milan Offer $8 Million For The Services Of Riquelme

According to reports from the Argentine press European champions AC Milan have offered Villarreal $8 million for the services of gifted Argentine playmaker Juan Roman Riquelme.

Riquelme, who played a key role, as Argentina won their opening two 2010 World Cup qualifiers, has not made a single appearance for Villarreal in Spain’s La Liga this season, after a conflict with the club's Chilean manager Manuel Pellegrini.

The Argentine international is desperately looking for a new club, and is likely to have his wish come true when the transfer window re-opens.

He has recently been chased by the likes of Atletico Madrid, Real Betis, Manchester City, and former club Boca Juniors, but according to the journal there’s a good possibility that he will join AC Milan.

Milan, who are rumoured to have offered Villarreal $8 million for the midfielder, have not been in top form this season, and have been looking for a player with his rare qualities.

Despite not having played any club football this season, Riquelme was still called up to the Argentine national team squad by team manager Alfio Basile for the World Cup qualifiers.

Riquelme once again proved his undisputed class, scoring two outstanding free-kicks as Argentina defeated Chile 2-0 in Buenos Aires on Saturday.

The midfielder then set-up Argentina’s first goal as they beat Venezuela by the same score-line in Maracaibo on Tuesday.

www.goal.com
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

edit:

evo pronasao sam sto se tice gilardinovog transfera u milan iz parme.

He made an estimated £18m transfer to AC Milan on 17 July 2005.

18 mil. funti za ovu budaletinu  Smile Smile Smile Smile Smile

izvor: www.wikipedia.org
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 13:36:40 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Ви немате право гласа када су трансфери у питању.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 334 335 337 338 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Apr 2026, 01:34:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.