Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Mar 2026, 23:44:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 708 709 711 712 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 486190 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Pa on vam se nece uklopiti u prvih mozda mesec dana ,ali ako proradi kao sto je bilo u barsi 2003-04-05 ,onda ovi ostali u ekipi nemaju sta da traze sa njim,u bilo kojem segmentu igre sem u defanzivi,gde je inace oduvek bio lenja buba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Nokia -.-
Pa on vam se nece uklopiti u prvih mozda mesec dana ,ali ako proradi kao sto je bilo u barsi 2003-04-05 ,onda ovi ostali u ekipi nemaju sta da traze sa njim,u bilo kojem segmentu igre sem u defanzivi,gde je inace oduvek bio lenja buba
jos kad mu se pridruze kaka i pato i jos neki napadac sposoban kojeg dovedemo a ne onaj gilardino
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Verujem i dalje u to da se Ronaldinjo zasitio Barselone i španske lige uopšte.
Došao je u katalonski tim na leto 2003. godine i čim se prilagodio postali su najjači tim u Španiji, a i jedan od najjačih timova u Evropi i svetu.
Koliko se sećam on je prvi meč odigrao upravo protiv Milana ( mislim da je bio neki prijateljski kup ili tako nešto ) kome je i dao gol, ali nisam siguran, to bi morao neko da proveri.
Njegovim dolaskom tim je nastavio da neguje napadački karakter kakav je ovaj klub oduvek imao.
Već naredne sezone ( 2004/05. ) osvaja prvu titulu prvaka Španije, a onda, logično, dolaze i priznanja za najboljeg fudbalera sveta itd.
Posle toga dolazi još jedna ultra-mega-giga kvalitetna sezona za Ronaldinja i ponovo vodi Katalonce do prvog mesta u Primeri i te dve sezone su definitivno pod pečatom Ronaldinja koji je prosto zapalio sve ljubitelje fudbala fenomenalnim potezima.
Iste godine ( 2005. ) osvaja Kup Konfederacija sa Brazilom kao kapiten i ponovo su svi oduševljeni njegovim igrama.
Posle 14 godina, Barsa dolazi do druge titule prvaka Evrope, naravno pod vođstvom najboljeg igrača - Ronaldinja.
Osvajanje titule je obeležio upravo ovaj igrač, koji je nekoliko meseci ranije osvojio nekoliko priznanja za najboljeg igrača sveta. Ronaldinjo je postizao golove kao na traci, a definitivno moram izdvojiti njegovo dodavanja Žiliju u prvom meču sa Milanom. Potez za svaku pohvalu.
( Barselona je uz Arsenal definitivno bila najkvalitetniji tim u 2006. ali moram da spomenem da je u revanšu poništen regularan gol Andreja Ševčenka, čisto da se ne zaboravi ).
Međutim, onda dolazi leto 2006. godine i Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.
Posle osvajanja dve titule prvaka Španije za redom i posle osvajanja Lige šampiona, Ronaldinjovi nastupi za brazilsku reprezentaciju su žestoko kritikovani, a on pored toga što nije postizao golove, nije igrao atraktivno, niti je bilo poteza po kojima je postao poznat.
Od tada pa do danas Ronaldinjove igre nisu iste. Povremeno bljesne i odigra periodično dobro, ali je vidljiva razlika u njegovoj igri pre i posle SP 2006. godine.
Zaključak: Od dolaska u Barselonu, Ronaldinjo za pet godina osvojio je dve titule prvaka Španije, dva Superkupa Španije i Ligu šampiona.
Za pet sezona postigao je oko preko 100 golova za Barselonu.
Sa 28 godina je osvojio gomilu priznanja za najboljeg igrača Evrope, sveta, kojekakvih prvenstava; u Španiji mu je izmakao samo trofej Kupa kralja.
Mislim da je i sam shvatio da ima priliku da potpiše ugovor na 4 godine u nekoj drugoj ligi i da pokuša da osvoji još neke trofeje.
Njegov izbor će pasti ili na Englesku ili na Italiju.
Brazilci, čini mi se, više vole Italiju nego Englesku ( naravno ne bukvalno, jer ima dosta igrača koji su uspeli u Premijer ligi ), a samim tim mislim da će veći izazov za Ronaldinja biti dolazak u neki italijanski tim.
Ako bude odlazio u Englesku pretpostavljam da će otići u tim koji pretenduje na titulu. S obzirom na to da je svoje mišljenje o Čelziju više puta izneo ( a ono nije najlepše, kao ni moje ), mislim da taj klub otpada u startu. Mančester Junajted je bio glavni konkurent Barseloni 2003. godine za kupovinu R10, ali je Barsa platila 30 miliona nedostižnih funti.
Liverpul nije tim koji bi angažovao Ronaldinja. Oni više vole botove kako je neko nazvao ovde Agera, Škrtela i kompaniju.
Mančester Siti je najozbiljniji ostrvski tim koji želi da dovede Ronaldinja, a finansije im to i dozvoljavaju s obzirom na činjenicu da vlasnik Eriksonu ispunjava sve želje.
U Italiji ima nekoliko opcija. Juventus, Inter, Roma ili Milan.
Ronaldinjo je nekoliko puta naglasio da bi voleo da igra u paru sa Kakom, a mislim da ga je Kaka i ubeđivao da dođe u Milan. Ronaldinjov brat i njegov agent je nedavno izjavio da će mu brat ili ostati na Nou Kampu i u buduće ili će u Milan. Da ne postoji treća opcija.
Posle toga je izjavio da će mu brat ići samo u najjači klub na svetu - Real Madrid ili Milan.
Od italijanske četvorke koja će se najverovatnije boriti za Skudeto naredne sezone, najozbiljniji kandidati da dovedu supertalentovanog Brazilca su gradski rivali iz Milana.
Masimo Morati, imam osećaj, Ronaldinja više želi da ima nego što mu je potreban. Na taj način bi pokazao svoju finansijsku moć i moć dovođenja igrača.
S druge strane, Galijani i Berluskoni danima ubeđuju navijače da su oni ti koji su ubedili R10 da obuče crveno-crni dres i svi mediji pišu o tome kako je ugovor sa Milanom za Ronaldinja gotova stvar.
Najveću prepreku za Ronaldinjov prelazak u Milan moglo bi da bude neosvajanje 4. pozicije u Seriji A, aktuelnog evropskog i svetskog šampiona.
Na taj način bi došlo do sučeljavanja Ronaldinjovih jakih sponzorskih ugovora sa "malim" takmičenjem poput Lige Kupa UEFA.

Sve u svemu, kao navijač Milana nadam se da će se redovi ovog tima konsolidovati, prosek godina smanjiti, ali i da će se Ševčenko vratiti i odigrati još dve sezone.
Što se Ronaldinja tiče, mislim da bi dolaskom u Milan dobio priliku da pokaže da je i dalje vrh svetskog fudbalskog znanja i da nije zaboravio sve one lepršave poteze koji su ga krasili. Mislim da bi uz malo discipline i rada vratio sve ono što je imao 2003. godine u Barseloni, pa i narednih nekoliko godina.
Igrač kao što je on je uvek dobrodošao u svaki klub pa tako i u Milan.

Ostaje da sačekamo leto i da vidimo šta će se stvarno dogoditi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29165
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Alene svaka cast za tekst  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Hvala. Imao sam još toga da dodam, ali drugi put.
Drago mi je da ti se svideo.
Još nekima se svidelo i drago mi je da nisam pisao uzalud.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
a ja se nadam da ce Ronaldinjo u Real
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Poenta ovog teksta jeste da se Ronaldinjo zasitio španske lige i želi da proba još neku u karijeri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
pa mogao si i tako da napises,sta koji ...pises gorski vjenac,a jos ovaj nece u milan ni da dodje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Nokia -.-
a ja se nadam da ce Ronaldinjo u Real
nikada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Od kada su ga sutnuli sa foruma(Alena) pretvorio se u Njegosa... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 708 709 711 712 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Mar 2026, 23:44:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.