Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Mar 2026, 23:44:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 707 708 710 711 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 486191 puta)
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39841
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Milan mora da menja 90 % ekipe

Procitao sam da Maldini planira jos 1 god. da igra.... Dobar je bio, ali dokle vise  Smile

Ako onaj Zubatac dodje iz Barce ima Talijani da ga slome  Smile

nije on za Seriju A, po mom misljenju  Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 43
Zastava Banja Luka, Obilicevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k800i
Mislim da ce Maldini 100% ostati jos jednu sezonu ako Milan ne izbori ligu sampiona sledece sezone...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900

Procitao sam da Maldini planira jos 1 god. da igra.... Dobar je bio, ali dokle vise  Smile

Ako onaj Zubatac dodje iz Barce ima Talijani da ga slome  Smile

nije on za Seriju A, po mom misljenju  Smile
Milan mora da menja sigurno oba beka ( Oda i Jankulovskog ), štopera ( Maldinija ) i golmana ( Didu ) i u napadu ( Đilardina ), kada govorimo o igračima koji su bili u većem delu sezone planirani za A tim.
Kada je u pitanju klupa, a tu je dosta igrača činilo A tim zbog povreda, treba odstraniti: golmana ( Kalaca, Fiorija ), štopera ( Šimića ), bekove ( Kafua, Seržinja i Favalija ), i u vezi ( Baa, Emersona i Brokija ).

To je ukupno 14 igrača koje bih ja odstranio iz ekipe, a to je 50% tima s obzirom na to da Milan ima 28 registrovanih fudbalera za ovu sezonu.

Naravno, preko leta bi trebalo dovesti minimum 10 novih fudbalera, jer i od ovih 14 koliko sam izbacio, većina nije odigrala mnogo utakmica ove sezone.

Doveo bih jednog jakog golmana, a kada bih se pitao ja, moj izbor bi bio ovim redom - Frej, Akinfeev, Stojković ( s tim što bi ovaj poslednji morao da popravi ponašanje i smanji svoj ego pod hitno ). Pa kojeg uspemo da dovedemo, a na klupu bih doveo nekog golmana kojem ne smeta klupa kao što je Vlada Avramov Smiley i povukao bih sa pozajmice Abiatija i/ili Storarija iz Kaljarija.
Takođe bih sa pozajmice vratio i Borijela, ali i gomilu klinaca koje Milan već godinama drži na kaljenju u drugim klubovima ( Sandra Blundeka, Grimija iz Sportinga, Antonelija iz Parme, Marcoratija iz Empolija ).
Bolje da na tim mladim igračima grade tim nego da opet pokupuju igrače koje će moći da koriste još sezonu-dve.
Što se tiče Oliveire, on pruža odlične partije u Saragosi, ali se bojim da vraćanjem u Milan može da se ponovi loša igra koju je pružao dok je bio u ekipi, kada je tek na svakom 9 meču postizao po gol ( a dao ih je 3 ).
Možda grešim, ali videćemo.
Dolaskom Ronaldinja, Milan bi dobio napadački karakter i igra bi se bazirala na njegovom tandemu sa Kakom. Kaka iz utakmice u utakmicu dokazuje koliko je nezaustavljiv za bilo kog protivničkog igrača, a poslednji primer je prodor po levom krilu protiv Juventusa i ubacivanje Inzagiju koji postiže gol.
Pato je sigurno iznenadio ceo svet svojom brzom adaptacijom na Seriju A i na Milan. Kada bi ga uparili sa iskusnim igračem kakav je Andrej Ševčenko, verujem da bi Pato postao nova ikona kluba, a već sada pretenduje na tako nešto svojim fantastičnim igrama.
Odbrana na čelu sa Nestom, mora da doživi remont. Kaladze je možda i jedini igrač pored Neste koji bi trebalo da ostane u defanzivnoj liniji Milana, a dodao bih ovom spisku i Danijela Boneru, koji je bio totalno zapostavljen ove sezone.
Prednost zadržavanja ove trojice bi bila u tome, što Bonera može da igra štopera i desnog beka, a Kaladze štopera i levog beka, tako da uvek jednog od njih možeš upariti sa Nestom kada dođe do izostanka nekog od štopera koje budemo doveli.
Mislim da je Bonera sjajan igrač i najvažnije mlad ( 26 godina ) i da može još dosta da pruži ovoj ekipi samo mu treba dati prostora i minutažu.
Iskreno, voleo bih da vidim u defanzivnoj liniji nekoliko igrača.
Ali je jako važno sačekati i kraj sezone, jer bi osvajanje 4 mesta na tabeli ( što je u ovom trenutku ravno čudu ) mnogo toga pozitvnog donelo klubu, pre svega dovođenje atraktivnijih imena koja imaju jake sponzorske ugovore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Van Basten Milanu: Ne kupujte R10!

Nekadašnji napadač Milana Marko van Basten poručio je čelnicima tog kluba da ne potpisuju ugovor sa igračem Barselone Ronaldinjom. "Da li je zaista neophodno da Milan dovede Ronaldinja? Milan je osvojio dosta trofeja, ali je očigledno da se sada nalazi na kraju jednog ciklusa. Morali bi da dovedu nekoliko novih igrača, ali ne starijih od 24 godine", rekao je Van Basten za dnevnik "Gazeta delo Sport".

Ronaldinjo je, prema pisanju italijanskih medija, postigao načelan dogovor sa čelnicima Milana da na kraju sezone pređe u italijanski klub.

"Mislim da dovođenje Ronaldinja, koji jeste pravi šampion, neće biti dovoljno", dodao je Van Basten.

Van Bastena, koji trenutno obavlja funkciju selektora Holandije, ovog leta očekuje Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj. Holanđanin će, po završetku tog turnira, preuzeti ekipu Ajaksa iz Amsterdama.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 15. Apr 2008, 15:16:23 od becko123 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Naravno da moraju dovesti igrače koji nisu stariji od 24 godine.
Upravo zbog toga sam rekao da bi trebalo vratiti sve igrače sa pozajmice, jer ima dosta igrača koji imaju manje od 23 godine.
Takođe bih voleo da dovedu Kristijana Lela koji ima 23 godine, koliko ima i Švajnštajger.
I naravno, još jedan mlad i talentovan napadač kojeg bih voleo u Milanu je Oskar Kardozo iz Benfike.
Ima 24 godine, u maju će u stvari 25 godina.
Mislim da je talentovan napadač i da bi se lepo uklopio u Milanu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39841
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Naravno da moraju dovesti igrače koji nisu stariji od 24 godine.

Smile

To je vec problem, jer su oni navikli na dom penzionera  Smile ...... Evo npr. nek dovedu Olivera Kahn-a iz Bayerna da malo pomlade ekipu  Smile

Njima treba neko kao Arsene Wenger sto radi u Arsenalu.... sve sami mladici
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
koga kod da dovedu taj klub ce se oslanjati na spekulacije i pritiske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
Alene potpuno si u pravu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Procitao sam da Maldini planira jos 1 god. da igra.... Dobar je bio, ali dokle vise Smile

Ako onaj Zubatac dodje iz Barce ima Talijani da ga slome Smile

nije on za Seriju A, po mom misljenju Smile
Milan mora da menja sigurno oba beka ( Oda i Jankulovskog ), štopera ( Maldinija ) i golmana ( Didu ) i u napadu ( Đilardina ), kada govorimo o igračima koji su bili u većem delu sezone planirani za A tim.
Kada je u pitanju klupa, a tu je dosta igrača činilo A tim zbog povreda, treba odstraniti: golmana ( Kalaca, Fiorija ), štopera ( Šimića ), bekove ( Kafua, Seržinja i Favalija ), i u vezi ( Baa, Emersona i Brokija ).

To je ukupno 14 igrača koje bih ja odstranio iz ekipe, a to je 50% tima s obzirom na to da Milan ima 28 registrovanih fudbalera za ovu sezonu.

Naravno, preko leta bi trebalo dovesti minimum 10 novih fudbalera, jer i od ovih 14 koliko sam izbacio, većina nije odigrala mnogo utakmica ove sezone.

Doveo bih jednog jakog golmana, a kada bih se pitao ja, moj izbor bi bio ovim redom - Frej, Akinfeev, Stojković ( s tim što bi ovaj poslednji morao da popravi ponašanje i smanji svoj ego pod hitno ). Pa kojeg uspemo da dovedemo, a na klupu bih doveo nekog golmana kojem ne smeta klupa kao što je Vlada Avramov Smiley i povukao bih sa pozajmice Abiatija i/ili Storarija iz Kaljarija.
Takođe bih sa pozajmice vratio i Borijela, ali i gomilu klinaca koje Milan već godinama drži na kaljenju u drugim klubovima ( Sandra Blundeka, Grimija iz Sportinga, Antonelija iz Parme, Marcoratija iz Empolija ).
Bolje da na tim mladim igračima grade tim nego da opet pokupuju igrače koje će moći da koriste još sezonu-dve.
Što se tiče Oliveire, on pruža odlične partije u Saragosi, ali se bojim da vraćanjem u Milan može da se ponovi loša igra koju je pružao dok je bio u ekipi, kada je tek na svakom 9 meču postizao po gol ( a dao ih je 3 ).
Možda grešim, ali videćemo.
Dolaskom Ronaldinja, Milan bi dobio napadački karakter i igra bi se bazirala na njegovom tandemu sa Kakom. Kaka iz utakmice u utakmicu dokazuje koliko je nezaustavljiv za bilo kog protivničkog igrača, a poslednji primer je prodor po levom krilu protiv Juventusa i ubacivanje Inzagiju koji postiže gol.
Pato je sigurno iznenadio ceo svet svojom brzom adaptacijom na Seriju A i na Milan. Kada bi ga uparili sa iskusnim igračem kakav je Andrej Ševčenko, verujem da bi Pato postao nova ikona kluba, a već sada pretenduje na tako nešto svojim fantastičnim igrama.
Odbrana na čelu sa Nestom, mora da doživi remont. Kaladze je možda i jedini igrač pored Neste koji bi trebalo da ostane u defanzivnoj liniji Milana, a dodao bih ovom spisku i Danijela Boneru, koji je bio totalno zapostavljen ove sezone.
Prednost zadržavanja ove trojice bi bila u tome, što Bonera može da igra štopera i desnog beka, a Kaladze štopera i levog beka, tako da uvek jednog od njih možeš upariti sa Nestom kada dođe do izostanka nekog od štopera koje budemo doveli.
Mislim da je Bonera sjajan igrač i najvažnije mlad ( 26 godina ) i da može još dosta da pruži ovoj ekipi samo mu treba dati prostora i minutažu.
Iskreno, voleo bih da vidim u defanzivnoj liniji nekoliko igrača.
Ali je jako važno sačekati i kraj sezone, jer bi osvajanje 4 mesta na tabeli ( što je u ovom trenutku ravno čudu ) mnogo toga pozitvnog donelo klubu, pre svega dovođenje atraktivnijih imena koja imaju jake sponzorske ugovore.
Doktorski disertat!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Nokia -.-
a alena sto mozes napisat  Smile
izvini nisam mogo citat predugo je nemoze da mi stane cak ni na monitor  Smile
al evo da i ja nesto da malo dodam
nisam siguran kako ce se ronaldinjo uklopit ako dodje al ja mislim da bi trebalo dovest jos nekog veznog igraca i odbranu pojacat otjerat ove starudije cafu-a,sergina,favalia,cak bi ja i odda otjero posto se uopste nije po meni dokazo ko neki igrac
dobro bi doso mexes kada bi ga uspjeli dovest  Smile
i na kraju treba nam neka macka na golu a idealno rjesenje bi bio frey kako samo brani dokazo je u kupu a i protiv intera u zadnjem mecu  Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2008, 21:30:11 od hariso1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 707 708 710 711 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Mar 2026, 23:44:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.