Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Apr 2026, 02:32:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 500881 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
Ali se znalo da je neralno. Početak LŠ od kvalifikacija. Počeli su da igraju pre ostalih u ligi. Povrede su išle kao na traci i u rotacijama, prilično teška sezona je bila kada je u pitanju igrački kadar. Iskreno se nadam da će Nova godina doneti i nova pojačanja.
Samo se nadam da neće dovesti nekog veznjaka, jer nam nije neophodan nijedan, ali glasine me demantuju, jer Milan želi da dobije trku sa Interom kada je upitanju Banega, 19-godišnji Argentinac iz Boke Juniors.

http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89ver_Banega

Nadam se da će se ostvariti obećanje da će Anćeloti dobiti za Božić Di Natalea na poklon, jer ovaj nastavlja sa odličnim partijama i postigao je gol u poslednjem kolu koliko sam primetio.
Takođe, u napadu se spominjao i Milito, ne znam šta se događa u tom pravcu.
Do januara stiže i Pato, a Đilardino nastavlja da nervira sve redom. I protiv Parme je traljavo odradio svoj posao, ako uopšte možemo reći da je nešto odradio.
Mislim da on neće dočekati proleće u crveno-crnom dresu.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2007, 22:53:32 od AlenNS »
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 
Citat
proslu sezonu ne bih da racunam, jer smo mi vec pre pocetka najavili da odustajemo od Scudetta, a da cemo doneti na San Siro trofej LS itd

Nije tacno. Milan je krenuo u sezonu sa 3 pobede i svi navijaci Milana su najavljivali Scudetto.
. . .izvinjavam se. . .ja (ne mi). . .ja sam najavio takav epilog. . .ispostavilo se na kraju (po ko zna koji put) da sam bio u pravu. . .ali to je manje bitno. . .bitno je da je Milan u vrhu evropskog (i svetskog) fudbala, gde mu je i mesto. . .i nadam se (a imam razloga, po njihovom dosadasnjem radu) da ce tu i ostati. . .dugo, dugo. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Па боље се моли Богу да доведу којег младог играча.  Smile
Мислим да је Анћелотију ове сезоне задњи воз за реконструкцију тима.

@петровиц

Јеси ти и у новинарсту тако пристрасан Милану?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
Па боље се моли Богу да доведу којег младог играча.  Smile

@петровиц

Pazi, kada sam na jednoj tribini pitao Acu Stojanovića, da li bi kao sportski novinar ( komentator ) jednog dana prenoseći neku utakmicu trebalo da se suzdržim i da se ne primeti pristrasnost timu za koji navijam, on mi je pitao da li sam nekada gledao utakmicu španske lige, a da je prenosi neka lokalna, španska televizija ( to je bio samo jedan od primera kada je u pitanju pristrasnost ). Zamislite utakmica Real Madrid - Barselona, prenos na Madridskoj televiziji, a komentator navijač Reala. Nemoguće je da se ne oseti ogromna naklonost klubu, a i bolji je efekat kod gledalaca, jer se stvara tenzija. Uzmi samo raspalu TV Novi Sad, sada RTV  Smile Kada komentator od 60+ godina, kao da sedi na WC šolji prenosi fudbalsku utakmicu.

Sorry, na blagom off-u.  Smile

Па боље се моли Богу да доведу којег младог играча.  Smile

@петровиц

Najiskrenije se nadam da će dovesti neke klince i da konačno krene da stvara novi moćni Milan.
Malo me brine samo ne pominjanje imena koja bi mogla da popune zadnju liniju tima.
Za vezu i napad ima dosta kandidata...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 
. . .naravno da ne, pobogu (i to ne kazem ja, vec moji pretpostavljeni). . .jednostavno: kad odigraju dobro - hvalim, kad odigraju lose - kudim. . .i ne samo njih, nego svakoga. . .a osim toga, da sam pristrasan bilo kome ili bilo cemu, zaista ne bih bio tu gde jesam (da te ne gnjavim kako i zbog cega). . .i punto. . .ne bih da offujem, tako da cu se sloziti s tobom da je krajnje vreme za rekonstrukciju. . .ali verujem da oni znaju sta rade. . .ipak je to preveliki klub. . .vecina to ne moze ni da pojmi. . .to je masinerija. . .to je velika lova, ali koja se (za razliku od Chelsea ili Real Masdrida) pametno trosi. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Citat
proslu sezonu ne bih da racunam, jer smo mi vec pre pocetka najavili da odustajemo od Scudetta, a da cemo doneti na San Siro trofej LS itd

Nije tacno. Milan je krenuo u sezonu sa 3 pobede i svi navijaci Milana su najavljivali Scudetto.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Sto se gubis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Zato sto ponekad odvalis takvu baljezgariju da ne znam sta drugo da napisem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
Zato sto ponekad odvalis takvu baljezgariju da ne znam sta drugo da napisem
Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Overite malo prvih 20-ak strana ove teme i posebno obratite paznju na postove dragog nam moderatora Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
Kojeg? Zašto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Apr 2026, 02:32:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.