Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Apr 2026, 13:01:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A.C.Milan  (Pročitano 501258 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
Nije bilo najsjajnije na početku, ali biće bolje... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Sjajni Inter sa sjajna dva boda više od Milana, stvarno nedostižno. Još kada vas kupi Ćing Ćang moreplovac i dovede vam 10 "pojačanja" iz Kine i Južne Koreje ima da harate Serijom A.
e a ja mogu da potpisem da ako dodju korejanci ili bilo ko drugi osim moratija da ce biti bolje . . . za inter naravno

Dok ce za to vreme Milan nastaviti svoju dominantnu seriju pobeda... Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 
. . .a propo "pojacanja". . .Sle (i ostali nerro-azzuri), aj` pogledaj sad realno - koliko ste para vi u odnosu na nas potrosili u poslednjih npr. 10 godina za dovodjenje igraca. . .gruba procena - jedno 5 puta vise. . .i sta ste uradili (osim "za zelenim stolom"). . .nista u odnosu na nas. . .realno, bolji smo u ovom momentu. . .e, sad, dokle cemo jos biti bolji - ne znam. . .mozda je ovo sezona kada vi preuzimate primat u Seriji A (proslu sezonu ne bih da racunam, jer smo mi vec pre pocetka najavili da odustajemo od Scudetta, a da cemo doneti na San Siro trofej LS itd). . .jer, meni se recimo krajnje svidjaju Interova ovosezonska pojacanja. . .mislim da bi Carlo Ancelotti sa takvim timom zaista osvojio sve ono sto sam u sali rekao na prethodnoj strani. . .a da li cete nas prestici, zavisi ipak i od nas. . .ako na bezbolan nacin izvrsimo smenu generacija, ipak cemo jos harati Evropom. . .jer, Milan je previse veliki klub. . .
"Tu sei tutta la mia vitta"
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
По мени Интер се опет ове године лоше појачао.

Мислим нису Суазо и Киву лоши играчи, али опет је изостао онај прави централни везни, играч са визијом и пасом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
e ae nemojte da offujete  Smile

ma standardno . . .Inter se svaki put najgore pojaca i najvise para potrosi., . . I imaju najgoreg trenera. . .   Smile

anceloti je realno doktor fudbala. . a sta reci za mancinija. . .mada sa onakvim igracima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Па реално није ни Манћини толико лош, него ви једноставно превише очекујете. Све док се непромјени управа бојим се да од Интера неће ништа бити.

Ипак неко треба и уразумити Моратија. Можда би боље било да нису одмах довели Манћинија на клупа али ето он је прошао тај период привикавања. Да су били паметни искеширали би ове године силне паре за Дека па и по цијену да ће само још ову сезону одиграти на своме нивоу, ако већ нису уложили паре на неког млађег клинца.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
E ovi Interovci su mi preko glave više. Kada ćete shvatiti da titulu možete da uzmete samo, ali SAMO za zelenim stolom i kada svim protivnicima oduzmu bodove u startu i ubiju ih u pojam.
Evo malo pa se sladite...

« Poslednja izmena: 24. Sep 2007, 21:40:21 od AlenNS »
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Citat
proslu sezonu ne bih da racunam, jer smo mi vec pre pocetka najavili da odustajemo od Scudetta, a da cemo doneti na San Siro trofej LS itd

Nije tacno. Milan je krenuo u sezonu sa 3 pobede i svi navijaci Milana su najavljivali Scudetto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
proslu sezonu ne bih da racunam, jer smo mi vec pre pocetka najavili da odustajemo od Scudetta, a da cemo doneti na San Siro trofej LS itd

Nije tacno. Milan je krenuo u sezonu sa 3 pobede i svi navijaci Milana su najavljivali Scudetto.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Мислим стварно да су овакви одговори непотребни.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 943
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Apr 2026, 13:01:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.