Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 23:31:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 8 godina od zlocina  (Pročitano 32178 puta)
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Да,само сте ви за ''нормалну'' Србију,само ви желите нормалан живот,само ви хоћете мир... Мука ми је од тих ваших глупости! Типично комунистички начин размишљања имате,сви који не мисле као ви су ретроградни(да не преводим ову реч на српски,знамо и ми конзервативци мало енглеског).Ма,са вама човек не може ни да разговара нормално,јер сте ви увек ''у праву''.За вас је свако ко има и мало националног у себи,за разлику од вас,одмах радикал.Цео живот се борим против радикала и комуниста(мада ми се чини да је то иста група људи),а себе сматрам НАЦИОНАЛИСТОМ! Не мрзим друге,поштујем колико и нас поштују,али пре свега волим своје! Није ми ближи Лондон(иако волим фудбал и рок) од Новог Сада, Рим(у који желим да одем туристички,али не спадам у групу ''повлашћених'' за визе)од Београда итд. Само ненормални људи су могли да бомбардују једну земљу због политике њеног руководства! А јадно је то што ви не смете ни да изговорите да је то била агресија,злочин,по мени и геноцид(89 беба!!!).Вама је лепше и лакше да кажете НАТО интервенција,наравно оправдана...
Запитајте се да ли је са вашим главама све у реду.
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
U, Boga ti, LDP omladina funkcioniše po principu "trojki". Drugovi Vanja, Rufus i Danilo. Još vam samo fali neka LDP partizanka, ovako baš i nije gender equality, za koji se toliko zalažete.  Smile

Šalu na stranu, biću kratka:

1. Vanja: nešto nisam primetila da je Čeda samleo Tomu... ili nismo gledali isti kanal, ili si ti to sanjao. A možda je bila i projekcija. Naspavaj se malo, pripazi na ishranu, manje interneta, više fizičkih aktivnosti. Smanji stres. Sve se to da srediti, bez brige. Medicina je dosta uznapredovala.

2. Rufuse... pssss... tišina, svi! ... Komesare Čedo, to si ti?  Smile 'Ajde malo pročitaj tvojih zadnjih par postova unazad, pa vidi ko je šta prvi pomenuo. I nemoj da lupetaš ovde o "mojim anticivilizacijskim" idejama. Ajde, konkretno navedi, šta je to anticivilizacijsko u mom stavu? To što imam problem sa toksičnim Čedistima koji su temu posvećenu NATO agresiji preusmerili na udruženo pljuvanje svega onoga što im se ne dopada i što ne žele da čuju, i etiketiranje svih onih koji se ne slažu sa njima kao "socijalista, radikala, nacionalista"...

E, pa, pokušaj da skontaš ovo: ja nisam nacionalista. Ja jesam Srpkinja, i jesam ponosna na to što sam Srpkinja, ali ne mislim da me to čini boljom ili superiornijom od bilo koje druge nacije, bili to Albanci, Hrvati, ili Nigerijci. Jedino što možeš da mi prišiješ je patriotizam.

No, izgleda da u tom tvom čudnom svetu izmenjenih kriterijuma, patriotizam je nešto loše. I dok ti verovatno ne smeta Bruce Springsteen dok peva "Born in the USA" ili Totto Cutugno sa "Sono Italiano vero", ja ću ti svakako zasmetati, zar ne?

Pa znaš kako... navikni se na to da će ti ovakvi kao ja stalno smetati, i da će nas uvek biti više nego vas. Znam da to boli, i da je frustrirajuće. Ali, ne brini. Jednog dana kada sazriš i odrasteš, i uvidiš koliko si gluposti izvalio za svog mandata na ovom forumu, imaćeš kad da crveniš.

Kao što rekoh ranije, taj vaš 5% rastvor zlobe i mržnje nikada neće izbrisati ono što se zaista dogodilo, i neće promeniti činjenicu da podršku možete naći samo u propalim alkoholisanim novinarima, napaljenim srednjoškolkama i večitim studentima.
Odrasti.

i, na kraju, drug Danilo...

Citat
Ma jasno ko dan...onaj ko poznaje problematiku od nje ne pravi nepotrebne misterije. Svaka mistifikacija teme je odraz samo i iskljucivo neznanja  

...como tirar perlas a los cerdos...  Smile Ako misliš da su teme vezane za bezbednost zemlje isto što i recepti za spremanje torti i kolača, pa da se onako, opušteno razmenjuju po forumu, onda si mnogo teži slučaj nego što sam u početku mislila.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Vaše ideje u normalnom svetu bivaju oivičene jasnom linijom razgraničenja između civilizacije i anticivilizacije. Kada je LePen prošao u drugi krug SVI su se ujedinili protiv njega.

Tako je i u Srbiji !!!  Sa LDP-om !!!  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Nesto ne vidim da se najveca demokratska stranka u Srbiji gnusa LDPa.

Sram vas bilo i ovu temu ste doveli do price o LDPu. Stvarno ste optereceni.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ako misliš da su teme vezane za bezbednost zemlje isto što i recepti za spremanje torti i kolača, pa da se onako, opušteno razmenjuju po forumu, onda si mnogo teži slučaj nego što sam u početku mislila.

Ne ne Ainhoa... pogrešila si... Danilo je sve gledao sa Lovćena i zato je tako dobro upućen...

A u ovoj njihovoj "trojci" je izgleda on muško, pošto stalno poziva na neki dvoboj...  Smile
Tako da Rufusa (koji je izgleda dete u toj "trojci") nemoj tako žestoko da napadaš... Krivicu prevashodno snose tata Dane i mama Vanja...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
U, Boga ti, LDP omladina funkcioniše po principu "trojki". Drugovi Vanja, Rufus i Danilo. Još vam samo fali neka LDP partizanka, ovako baš i nije gender equality, za koji se toliko zalažete.  Smile

Šalu na stranu, biću kratka:

1. Vanja: nešto nisam primetila da je Čeda samleo Tomu... ili nismo gledali isti kanal, ili si ti to sanjao. A možda je bila i projekcija. Naspavaj se malo, pripazi na ishranu, manje interneta, više fizičkih aktivnosti. Smanji stres. Sve se to da srediti, bez brige. Medicina je dosta uznapredovala.

2. Rufuse... pssss... tišina, svi! ... Komesare Čedo, to si ti?  Smile 'Ajde malo pročitaj tvojih zadnjih par postova unazad, pa vidi ko je šta prvi pomenuo. I nemoj da lupetaš ovde o "mojim anticivilizacijskim" idejama. Ajde, konkretno navedi, šta je to anticivilizacijsko u mom stavu? To što imam problem sa toksičnim Čedistima koji su temu posvećenu NATO agresiji preusmerili na udruženo pljuvanje svega onoga što im se ne dopada i što ne žele da čuju, i etiketiranje svih onih koji se ne slažu sa njima kao "socijalista, radikala, nacionalista"...

E, pa, pokušaj da skontaš ovo: ja nisam nacionalista. Ja jesam Srpkinja, i jesam ponosna na to što sam Srpkinja, ali ne mislim da me to čini boljom ili superiornijom od bilo koje druge nacije, bili to Albanci, Hrvati, ili Nigerijci. Jedino što možeš da mi prišiješ je patriotizam.

No, izgleda da u tom tvom čudnom svetu izmenjenih kriterijuma, patriotizam je nešto loše. I dok ti verovatno ne smeta Bruce Springsteen dok peva "Born in the USA" ili Totto Cutugno sa "Sono Italiano vero", ja ću ti svakako zasmetati, zar ne?

Pa znaš kako... navikni se na to da će ti ovakvi kao ja stalno smetati, i da će nas uvek biti više nego vas. Znam da to boli, i da je frustrirajuće. Ali, ne brini. Jednog dana kada sazriš i odrasteš, i uvidiš koliko si gluposti izvalio za svog mandata na ovom forumu, imaćeš kad da crveniš.

Kao što rekoh ranije, taj vaš 5% rastvor zlobe i mržnje nikada neće izbrisati ono što se zaista dogodilo, i neće promeniti činjenicu da podršku možete naći samo u propalim alkoholisanim novinarima, napaljenim srednjoškolkama i večitim studentima.
Odrasti.

i, na kraju, drug Danilo...

Citat
Ma jasno ko dan...onaj ko poznaje problematiku od nje ne pravi nepotrebne misterije. Svaka mistifikacija teme je odraz samo i iskljucivo neznanja 

...como tirar perlas a los cerdos...  Smile Ako misliš da su teme vezane za bezbednost zemlje isto što i recepti za spremanje torti i kolača, pa da se onako, opušteno razmenjuju po forumu, onda si mnogo teži slučaj nego što sam u početku mislila.
Smile

Etiketa stize etiketu - sledbenik Cedomira Jovanovica, tezak slucaj...

Odbrana, bezbednost, politika...sve su to teme od opsteg drustvenog interesa o kojima itekako treba razgovarati.

Znam da je to tesko za mnoge zato sto smo dugo ziveli pod komunizmom i drugom Titom/drugom Slobom - autoritarnoj drzavi gde je sve bilo predmet mistifikacije a posebno partijsko rukovodstvo i vojnobezbednosni aparat. Ako si ostala na toj prizmi posmatranja drzave i drustva, sta da se radi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ajmo onda da Ameri otkriju sve svoje tajne, posto smo mi tako losi i ludi, a oni dobri i normalni, pa im je svaki izvestaj tajna narednih 60 godina.
Dobro kaze Ainhoa, nemas pojma ni o cemu a lupas samo tako....
Lepo kaze izreka- Sacuvaj me, Boze, od onoga koji ne zna da ne zna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple 15
Da se ne zaboravi
24. mart 2007

BEOGRAD - Povodom osme godišnjice od NATO bombarodovnja SRJ u subotu je u Crkvi svetog Marka u Beogradu, ali i u svim pravoslavnim hramovima u Srbiji i inostranstvu, održan parastot žrtvama.
Poštu nastradalima odali su premijer Srbije Vojislav Koštunica, kao i aktuelni ministri iz redova Demokratske stranke Srbije. Parastos u Crkvi svetog Marka držao je episkop hvostanski Atanasije.
Venci su položeni i na spomen-obeležju poginulim radnicima RTS, grobu devojčice Milice Rakić, na mestu gde su stradali pripadnici Gardijske brigade i pacijenti KBC "Dragiša Mišović".
Porodice poginulih radnika RTS sačekali su posle parastosa ministra pravde Zorana Stojkovića i pitali ga zašto bivši direktor nacionalne televizije Dragoljub Milanović nije osuđen doživotno, već izlazi iz zatvora i slobodno se šeta. Ministar je samo kratko odgovorio da on ne može da utiče na odluke suda, jer izvršna vlast ne može da utiče na sudsku.
Na spomenik na brdu Straževica, u naselju Rakovica, cveće su položili funkcioneri Socijalističke partije Srbije. Čelni ljudi Srpske radikalne stranke, kako se navodi u saopštenju, obećali su građanima Srbije da oni nikada neće dozvoliti da NATO i njihove sluge u Srbiji menjaju istoriju i žrtve proglase za zločince, a zločince za anđele i heroje.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Nije valjda da ta maca mastrubira?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
2. Rufuse... pssss... tišina, svi! ... Komesare Čedo, to si ti?  Smile 'Ajde malo pročitaj tvojih zadnjih par postova unazad, pa vidi ko je šta prvi pomenuo. I nemoj da lupetaš ovde o "mojim anticivilizacijskim" idejama. Ajde, konkretno navedi, šta je to anticivilizacijsko u mom stavu? To što imam problem sa toksičnim Čedistima koji su temu posvećenu NATO agresiji preusmerili na udruženo pljuvanje svega onoga što im se ne dopada i što ne žele da čuju, i etiketiranje svih onih koji se ne slažu sa njima kao "socijalista, radikala, nacionalista"...

Odrasti.

Druže Ainhoa,

toliko žuči, besa, mržnje i tako malo argumenata.
I to sve na temi o žrtvama bombardovanja Srbije.
Još jednom se pokazuje da su te žrtve potrebne samo radi obračuna sa političkim protivnicima, a da za njih nikoga nije briga.
Juče je bila emisija o srpskom heroju, pilotu koji je uzleteo i po suludoj komandi se suprotstavio sam NATO avionima i nije dao svojim mlađim kolegama da oni ginu.
Taj hrabri čovek je poginuo ispunjavajući svoju obavezu prema državi koja ga je izdala.
Njegov mlađi sin je od šoka izgubio svu kosu.
Svi ti ljudi su u centru pažnje onda kada političariuma to treba, da uberu još neki poen.

E zato je patriotizam poslednje utočište za šljam. Zato što to da su patriote mogu da tvrde i taj heroj i neki tamo Toma nikolić ili Vojsilav Koštunica koji bi ponovo srpsku decu poslali umesto na studentsku razmenu sa Albancima u rat sa njima.

I budi ti sada ponosna što si Srpkinja, ali nemoj time da se hvališ jer se tako ne razlikuješ od ostalih velikosrba. I ja sam Srbin, ali nit se tim dičim, nit se toga stidim, već to shvatam kao nekiu pripadnosr društveno-političkoj zajednici. nda kada nacionalna osećanja pređu u patologiju otvara se mogućnost za njihovu zloupotrebu zato su i potrebne priče o "svetoj srpskoj zemlji", "srpstvu"(šta god to značilo?!) itd.

Nisi ti loše osoba, nemaš ni generalno loš sistem vrednosti. Ja u tebi vidim budućeg LDPovca. Potrebno je vreme, ali će projekat moderne i razvijene Srbije koja je spremna da se suoči sa lošim delovima svoje prošlosti dobiti i tvoju podršku.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 23:31:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.345 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.