Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:58:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 8 godina od zlocina  (Pročitano 32171 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Zato i dolazimo do toga da vi koji ste nvodno nacionalisti najviše podsećate na KPJ samo što umesto marxa stoji sveti sava, umesto jedinstva, srpstvo, umesto CK, SPC...

Smile  Smile

stvarno je smesno to sto nas porede sa komunjarama, a mi najgori kapitalisti. ali toga se i plase, da ce morati da rade  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa to su te ideje, srpstvo, saborništvo, svako ko ne misli kao oni je "neprijatelj" ili "komunista". To je sve već viđeno u Nemačkoj tridesetih.
Jedini efekat koji je takva politika imala jeste efekat osramoćenja i slabljenja Srbije.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Druže Rufuse,

pre svega. ja nisam drugarica. Just for the record.  Smile

Ova polemika bi bilo mnooogo interesantnija kada bi tvoja ekipa, uključujući i tebe, barem na trenutak prestala da u maniru Robespjera sve one koji ne misle isto kao i vi, smatra retrogradnim elementima. Postaje dosadno.

Uostalom, ne razumem šta ja imam da polemišem sa "osobom" kojoj pored avatara piše "patriotizam je utočište za šljam", a Marksa ne da stavlja u isti koš sa Sv. Savom, već ga i više ceni. Mislim da je termin koji tražim, "blasfemija". Da znaš značenje pojma "sramota", rekla bih ti "sram te bilo". Ovako, to je samo gubljenje vremena...

Nego, tvog Komesara Čede nema puno u medijima u poslenje vreme...Možda je vreme da mu ponovo neko od "mladih lavova LDPa" podmetne petarde pod džip.  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Ainhoa,

Smile Dakle ja nemam pojma, a ti si `obavesteni ekspert za bezbednosna pitanja`, insajder koji sve zna ali eto ne sme svoja vrhunska saznanja i informacije da podeli sa ucesnicima foruma jer te na to obavezuje zakletva UDBI/OZNI/KGB/rad u lokalnoj policijskoj stanici u Uzicu...

Takvih `strucnjaka za bezbednost`, dousnika, saradnika, neostvarenih samozvanih DB-ovaca sam upoznao i naslusao se na tone u zivotu..a svoje neznanje i neinformisanost su krili pod velom mistifikacije: "ne znas ti", "eh, kada bi samo znao"....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Citat
Možda je vreme da mu ponovo neko od "mladih lavova LDPa" podmetne petarde pod džip.  
Нека му стварно ставе динамит, мртав ће бити још популарнији него сада. Онда можете и за њим да кукате!  Smile
Направите акцију младих ЛДП-а "Маузолеј за Чеду".
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
@Ainhoa,

Smile Dakle ja nemam pojma, a ti si `obavesteni ekspert za bezbednosna pitanja`, insajder koji sve zna ali eto ne sme svoja vrhunska saznanja i informacije da podeli sa ucesnicima foruma jer te na to obavezuje zakletva UDBI/OZNI/KGB/rad u lokalnoj policijskoj stanici u Uzicu...

Takvih `strucnjaka za bezbednost`, dousnika, saradnika, neostvarenih samozvanih DB-ovaca sam upoznao i naslusao se na tone u zivotu..a svoje neznanje i neinformisanost su krili pod velom mistifikacije: "ne znas ti", "eh, kada bi samo znao"....

Kakogod... vreme će pokazati šta se zaista izdešavalo. Ja barem imam tu ličnu satisfakciju da znam neke stvari, o kojima ti nemaš blage veze, i upravo poznavanje problematike mi daje to pravo ali i nerve da ovde gubim vreme sa mladim Čeda-Jugend drugovima.
A priča sa takvima o ozbiljnim temama je, kako kažu u Španiji, como tirar perlas a los cerdos. Waste of time.  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Nego, tvog Komesara Čede nema puno u medijima u poslenje vreme...

bio u cetvrtak na Pinku, samleo Tomu Wink

Nego ovo tema o bombardovanju i ratu na Kosovu?

Citat
Ja barem imam tu ličnu satisfakciju da znam neke stvari, o kojima ti nemaš blage veze

ovo je uvek najbolji argument.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
pre svega. ja nisam drugarica. Just for the record.

A ja reko, pošto si ti mene oslovila sa "druže", da voliš tako da se oslovljavaš.
A nekako mi se uklapalo u ono što pišeš.

Dakle,

druže Ainhoa,

Citat
Ova polemika bi bilo mnooogo interesantnija kada bi tvoja ekipa, uključujući i tebe, barem na trenutak prestala da u maniru Robespjera sve one koji ne misle isto kao i vi, smatra retrogradnim elementima. Postaje dosadno.

Nemoj davati sebi na važnosti. DSovci ne misle kao ja pa nisu "retrogradni elementi". Ta vaša priča je zapravo sakrivanje nedostatka argumenata iza neke vrste kuknjave. Vaše ideje u normalnom svetu bivaju oivičene jasnom linijom razgraničenja između civilizacije i anticivilizacije. Kada je LePen prošao u drugi krug SVI su se ujedinili protiv njega. Tako bi trebalo i u Srbiji da bude sa radikalima. I biće onda kada s Srbija izgradi kao država u kojoj funkcioniše normalno društvo.

Citat
Uostalom, ne razumem šta ja imam da polemišem sa "osobom" kojoj pored avatara piše "patriotizam je utočište za šljam", a Marksa ne da stavlja u isti koš sa Sv. Savom, već ga i više ceni. Mislim da je termin koji tražim, "blasfemija". Da znaš značenje pojma "sramota", rekla bih ti "sram te bilo". Ovako, to je samo gubljenje vremena...

Ko da te ja teram da kucaš ovde.
Idi radi nešto korisnije imaš moj blagoslov.
A Sv. Savu pored marxa stavljate upravo vi koji ste srpstvo pretvorili i u ideologiju i u religiju. Vi koji Srbiju želite da izopštite iz normalnog sveta i zafvadite sa svim dojučerašnjim saveznicima. Vi koji ste Srbiju srozali na najniže grane u njenoj istoriji. Vi kojima srpske žrtve služe da opravdate one koje ste sami načinili kao da su ti ljudi kakva moneta za potkusurivanje.

Citat
Nego, tvog Komesara Čede nema puno u medijima u poslenje vreme...Možda je vreme da mu ponovo neko od "mladih lavova LDPa" podmetne petarde pod džip.

Vidiš, ako ne odeš da ćeraš ovce ili slično moraćeš da se navikneš da se svet promenio i da iako vi funkcionišete kao komunistička sekta koja se setila da ima nacionalnu pripadnost, drugi ne funkcionišu tako. Ima i nas koji volimo Srbiju i želimo joj najbolje. Želimo da ona zaume ono mesto koje je imala dok se VI kao najveća nesreća koja jednoj zemlji može da se dogodi niste pojavili.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@Ainhoa,

Kakogod... vreme će pokazati šta se zaista izdešavalo. Ja barem imam tu ličnu satisfakciju da znam neke stvari, o kojima ti nemaš blage veze, i upravo poznavanje problematike mi daje to pravo ali i nerve da ovde gubim vreme sa mladim Čeda-Jugend drugovima.
A priča sa takvima o ozbiljnim temama je, kako kažu u Španiji, como tirar perlas a los cerdos. Waste of time.  Smile

Ma jasno ko dan...onaj ko poznaje problematiku od nje ne pravi nepotrebne misterije. Svaka mistifikacija teme je odraz samo i iskljucivo neznanja  Smile
« Poslednja izmena: 25. Mar 2007, 13:13:56 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nisu žrtve nekakva moneta za dokazivanje patriotizma.
Uopšte nemam nameru pred grupom ljudi kao što ste vi da pominjem ikakve žrtve i da ih tako bacam u blato.
Vi ih ovde koristite za vaš politički profit a ja ću svoj lični odnos da gradim prema njima privatno.

Hoćeš hoćeš... ali vidim na drugoj temi si jasno pominjao bosanske žrtve... Ne treba ti ništa da dokazuješ, svima je jasno šta si ti...

U tebi prepoznajem jasni govor RTSa devedesetih pomešan sa radikalskim idejama. Proizvod takvog razmišljanja jesu nacionalne frustracije i nemanje ličnog oidentiteta. Kada izgradiš identitet jedinke onda ćeš ga lko uklopiti u nacionalni identitet, ovako kada se nasilno, nacionalizmom, stvara nacionalni identitet dolazimo na polje patologije. Zato i dolazimo do toga da vi koji ste nvodno nacionalisti najviše podsećate na KPJ samo što umesto marxa stoji sveti sava, umesto jedinstva, srpstvo, umesto CK, SPC...

Koliko gluposti na jednom mestu... 

"govor RTS-a devedesetih pomešan sa radikalskim idejama"...  Smile   "koji proizvodi nacionalne frustracije (majko moja ko li tebi dade dvojku iz srpskog) i gubitak identiteta... "

... mala upadica... ti si jedan od poslednjih na svetu koji bi trebalo da priča o ličnom identitetu...

... pa je nedostatak izgrađenog ličnog identiteta doveo do toga da ona nasilnim putem (a ne mirno, na to si mislio) gradi nacionalni identitet...

Znači ona ima nacionalnu frustraciju zato što je pomenula srpske žrtve NATO bombardovanja, koje su je dovele do gubitka ličnog identiteta, samim tim ona pokušava da nasilnim putem i to nacionalizmom izgradi nacionalni identitet što je u stvari patološko stanje. Ali, kaže doktor Rufengele u završnoj reči, Ainhoa je samo navodno nacionalista jer ona u stvari najviše podseća na KPJ.

Da ono napiše neki klinac u osnovnoj dobio bi jedinicu k'o vrata (za nepovezanost gradiva, besmislene rečenice, promašenu temu šta god)... Sreća Rufusova pa živi u demokratskoj zemlji...  Smile

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 18:58:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.