Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 6630 TIM,par problema  (Pročitano 2769 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Nemam pojma, istalirao sam bio neku temu crazy frog i pojavila se u doljem levom uglu i sad je nema. Smile  A ona plava mi stoji na sred ekrena jos od onog dana kad sam doneo telefon iz Nemacke ali se i ne primecuje toliko (nocu uglavnom).
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E71
Btw,problem sa mail-om sam resio i to tako sto je bio predefinisan mailbox,gde sam ja sve promenio sem tipa servera...Bilo je imap4 i hvala bogu da nije hteo da funkcionise.Sad je sve u redu sem ekrana... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

You'll Never Walk Alone

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 394
Zastava Sabac; Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Ajde kad se vec svi zale rek'o ajd i ja da pitam... Smile
Moj problem je u tome sto mi ne radi GPRS
Zvao sam korisnicki centar i slali su mi podesavanja, vec mi je ukljucen GPRS jer sam ga koristio sa N3510, oni kazu da je GPRS ukljucen
Ali kada pokusam da otvorim neki sajt, napise: "Packet data not available. Check network service".
Inace, 064 mreza.

P.S. Jednom mom prijatelju se ovo takodje desava, ali on je presao sa 063 na 064
Na 063 mu je bilo sve OK
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Zvao sam korisnicki centar i slali su mi podesavanja, vec mi je ukljucen GPRS jer sam ga koristio sa N3510, oni kazu da je GPRS ukljucen
Ali kada pokusam da otvorim neki sajt, napise: "Packet data not available. Check network service".
...
Ovo pitanje u vezi "Packet data not available" sam takodje ja želeo da postavim. Naime, pri pokušaju konfiguracije GPRS-a osobi koja ima Nokiju 6680 primetio sam da u Settings/Connections/Access Points/ pri pokušaju formiranja novog naloga ili ispravci starog u opciji Data bearer postoji samo mogućnost odabira "Packet data"(ili ti "Data Call") mada sam ubedjen da je stojalo samo ovo prvo - nigde GPRS, što je vrlo čudno uzimajući u obzir da takva mogućnost postoji recimo na mom telefonu 6670 a podešavanja su u suštini identična. Možda je tu problem.
Sledi slička:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

FEscr(046).jpg
(21.6 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 12. Mar 2006, 21:02:57 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Inace, 064 mreza.

P.S. Jednom mom prijatelju se ovo takodje desava, ali on je presao sa 063 na 064
Na 063 mu je bilo sve OK
probaj......tools.......setings........conection........access points......(onda acces point-neznam koji je).....
pritisni options pa advanced settings i prva opcija ti je network type i tu treba da stoji ipv4 a ne ipv6.
Ako vec stoji...dzaba ja ovo pricam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
"Packet data" kao jedina opcija u "Data bearer", napisah ja gore. Samim tim prilikom konekcije i nije čudo što se pojavljuje "Packet data not available"! Verovatno isti problem kao i kod mene!
Jedino me muči kako je moguće da nema odabira izmedju "...data" i "gprs" kako objasnih i priložih i sliku gore, ..........hmm, kao da ovde niko nema 6680?!?
Pored toga dotični car @bojan1987 nikako da se oglasi i potvrdi ili opovrgne ono što mene takodje interesuje oko samog menija i opcije u podešavanjima. Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2006, 17:54:10 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imao sam slican problem kao bojan1987 na mojoj 6630 (pa reko mozda je to)...
Osim packet data nema nista vise da se bira u data bearer na 6630 a pretpostavljam ni na 6680...
Izaberes to a telefon sam prebacuje izmedju gprs-a , edgea, umts-a(???).......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
Osim packet data nema nista vise da se bira u data bearer na 6630 a pretpostavljam ni na 6680...
Ahaaaa, pa u čemu je onda fora da ipak gprs sa svim podešavanjima ne radi već izbacuje "Packet data not available"?!?
Mozda sam ovaj čas(temu) propustio pa ne mogu da ukapiram ili....?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa rekoh da je meni network type bio nastiman na ipv6 i isto mi je izbacivalo poruku "packet data........"
Prepravio sam na ipv4 i sve je proradilo kako treba.
Inace ovo se ne podesava konfiguracijskom porukom od provajdera nego ako je ukljucen ipv6 moraces rucno da ga ugasis i upalis ipv4
Sve ovo moze da bude...............ali i ne mora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.