Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 6630 TIM,par problema  (Pročitano 2776 puta)
12. Mar 2006, 09:28:21
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E71
Imam par problema sa novom 6630 tim verzija.Kako da uklonim ove linkove iz galerije(vidi slike):
Drugo pitanje.Pojavljuje mi se mala plava tackica u desnom donjem uglu ekrana,i to samo kad je tamna pozadina a ne uvek.Sta je to?Mrtvi piksel?Jel to dovoljan razlog za reklamaciju?Snimio sam scr.shot,ali ta tackica se na njemu naravno ne vidi...
3.Da li je neko uspeo da namesti mailbox da prima e-mail?Ja sam uspeo preko profi mail-a i 064,ali preko originalnog mailboxa iako sam ubacio sve iste parametre ne moze da se konektuje.Zasto?
4.I na kraju kako da se otarasim TIM screen saver-a i da ubacim drugi?Ne mogu da nadjem opciju...I gde da skinem neki mali zgodni screen saver za 6630.Imam wow screen savere,pa jel moze to?

(01. May 2007, 10:49:18)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Downloads(001).jpg
(30.96 KB, 176x208)
Downloads(002).jpg
(32.23 KB, 176x208)
Downloads.jpg
(32.98 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone
1. mislim da te linkove ne mozes nikako da uklonis
2. moguce je da je mrtvi pixel, odmah reklamiraj to
3. sto se tice mailboxa, tu vec ne znam sta da ti kazem, imam 063 i sve mi radi lepo
4. TIM - ovog screensavera se mozes otarasiti jedino ubacivanjem novijeg softvera a mozes da koristis, kao ja recimo, XXL screen saver - e
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
1. Kad kliknes na link pritisni C,ako tako nemoze onda jedino fles telefona pomaze sto ti savetujem da se nesmaras sa TIM.
2. Ako nije do pozadine koje si postavio onda je mrtav piksel.
3. Radi na obe mreze odlicno,mozda je TIM krivac za to.
4. Tools->Themes->Options->Edit->Screen saver->Change i selektijes Date and time ili Teht.

wow screen saver - mogu a nevaljaju po zdravlje baterije.
I gde da skinem neki mali zgodni screen saver za 6630. - bas na ovom sajtu ima gomila(kakva slucajnost) kao i sve sto ti je potrebno za tvoju krusku.
Inace meni je najupotrebljiviji Psiloc Screen Saver,savetujem da isprobas.

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E71
Nije do pozadine sigurno,javlja mi se kad god je tamna pozadina bilo koja.Prvi put sam ga primetio kad upalim smart movie.Brine me samo da li ce da mi priznaju garanciju za to jer na garanciji pise da ne daju garanciju za lcd?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Celav sam pa sta ?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 154
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p910i
Nokija ne daje garanciju na puknute ekrane medjutim ako ti fali dio ekrana a greska nije prouzrokovana padaom telefona trebalo bi da ti uvaze garanciju.
IP sačuvana
social share
Celav sam pa sta ?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 70
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
pravo u servis gde si ga kupio i trazi da ti daju novi! nadam se da nisi uzeo marvelu u bg-u jer su oni takvi prevaranti da je to strasno!!! Smile
ja kada sam otisao da reklamiram tel bili su decko i devojka i toliko su bili naduvani da nisam mogao da pricam sa njima i nista me nisu razumeli, pa sam se okrenuo i otisao!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E71
Nemam srece sa ovim telefonima,pa to ti je...I 6600 mi se kvario nekoliko puta,sad ova tackica na 6630.Toliko me nervira da mi se sada vec cini da zauzima pola ekrana...Resicu to sutra,nadam se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Ja sam imao dve tackice, jedna plava i druga crvena i sad imam samo plavu. Smiley
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Što se tiče tih tačkica i "mrtvih piksela" u samom originalnom uputstvu koje sam dobio uz moj tel. piše da to prestavlja sasvim normalnu činjenicu i ne treba da zabrinjava?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E71
Ni mene ne zabrinjava,samo me nervira.
Ja sam imao dve tackice, jedna plava i druga crvena i sad imam samo plavu. Smiley
A gde se dede crvena?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.386 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.