Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 05:36:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 50 Cent vs The Game BEEF  (Pročitano 27945 puta)
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
editovao sam post  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
i ja Smile Sto se tice 120 bars imam obe verzije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Et Obi . . . Ja sam isao u trecu i znam brdo ljudi iz Ribnikara   Smile  edit ne radi clip ti clip na bureku . . .postavi samo link da odgledam u youtebeu

« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 03:38:26 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Aj o Ribnikarcima cemo na pp....

http://www.youtube.com/watch?v=Y5kYKi0lk1A
Mada meni radi i onaj link za utube Smile

evo na ovom klipu se vidi kada krece da deli duxeve G-Unot  Smile

edit, da ne double postam:

E Gondor, jel si provalio slucajnost....?
jos pre Game-a sam slusao DMX-a...i jos pre nego sto sam i rasirio znanje o samoj muzici, podelama itd. (ima tacno 2, 2 i po godine)....i odnedavno govorim da jedino sa easta valjaju Busta i DMX (Bustu sam slabo slusao, veoma slabo samo singlove....i jeste malo iskomercijalizovan, ali sam bas zgotivio coveka posle nastupa u BG-u, sa 5 puta manje ljudi je napravio istu ako ne i bolju atmosferu kao i 50 (ko je bio zna sta pricam))...
I onda se odmah posle konc.-a setim da je Game spominjao Bustu u "Let's Ride" (The Protege of the D R E, take a picture of him and you gotta fuck me, and you gotta fuck Busta, can't touch Eve...i ne, ovo nisam iskopirao, znam napamet pesmu Smile) i kao, ma daj slucajnost....a Game sam bas aktivno zavoleo i poceo zestoko da pratim (jednom recju njegov pravi fan, a ne slusalac) sam postao tek pre dva, dva i po meseca....i onda sada cujem na 240 bars:
"i met this nigga spider at Alliyah video shoot
true, true, he had on no blue
dmx start laughin he said 'this nigga think he better than you'
so i kicked a freestyle, and in the meanwhile
this nigga soakin up game tryna copy my style
gave him a hundred bars, all he did was smile
and DMX named me the fuckin problem child" e ovo sam iskopirao  Smile
ali onda....50 ima jednu pesmu sa DMX-om... (Shot Down Smile)
i spominjao ga je u "Metak po metak", da su jednom i zajedno zaglavili u corci itd....i u jednoj pesmi sa Get Rich-a...zaboravio sam joj ime...samplovana je kasnije za pesmu G-Unita- Beg for Mercy....kao najjace crnje su iz yonkersa (odakle je DMX)...u tom fazonu, mrzi me da premotavam tu pesmu da trazim celi citat....samo se ulizuje
svejedno Game stvarno zna sta je dobro....dokaz da pronalazim deo sebe u Game-u.... Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 04:10:28 od Obi_1_Kenobi »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Game-u trenutno nema ravnoga u hip hop svetu... Kako je bilo na rhymes-ovom koncertu? Sto se tice cele price o upoznavanju sa hip hopom, ako ti se dopadne rep, moras poceti sa 50 centom jer je lik toliko komercijalizovan, da ces tesko cuti da postoji jos repera u prvih 3-4 meseca. Pa evo ti primer, ja sam mislio da je nas neki tamo supak kada sam cuo da je u beef-u sa 50 - jem, a covek je legenda hip - hopa. Tacnije tada je bio popularan eminem. I on je komercijala zestoka, ali je dobar liricar za razliku od centa. Cak sam mislio da je game "otkrice 50-ja"! Veoma je tesko saznati pravu situaciju u hip hopu odjednom... Evo jos jednog bisera, mislio sam da je 2 pac bio clan g-unita...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Da to... Smile
Znas sta, mislim da je Em ipak posten.....ono nema nijednu, ali bas nijednu pesmu o ribama i parama....ipak je on imao tesko detinjstvo ionako je belac, on je tamo u Americi bio nesto sto oni zovu white trash, pa mi se svidja ideja da repuje o tim situacijama....znas ono Brain Damage repuje o liku koji ga je kao klinac zabo da je ovaj zavrsio u bolnici.....imam i njegovu knjigu: Preko Granice, ali je biografska, a ne auto-biografska....pa sam je batalio posle 20 strana.... Smile

Na Busty? Pocetak...ja smoren, dobio 2 karte u poslednji cas preko novina  Smile, ali niko nece na konc. od ortaka, ni jedan lik sa kojim sam bio na fiftiju (inace on je zakleti G-Unitovac, ubedjujem ga u pravu istinu, ali nece da saslusa  Smile)), ok ipak ja sretnem neke Ribnikarce tamo (@ Dr. Sle  Smile), koji uopste i ne slusaju rap  Smile, ali kada je posle nekoliko pesama napravio takvu atmosferu....nije normalno...tvrdim da je bilo vise skakanja i guranja nego na 50.....znaci toliko "cudnih" likova njega slusa....vidim coveka od 30-35 godina ispred mene, u prsluku, uskim farmerkama....faca onako kao neki neznam..."nepojmaros" o muzici uopste, izgleda ko vukovac tamo kod Vukovog spomenika  Smile.....i krene da skace ko kengur i dere se ajmo Busta!!!! A najveca eksplozija je bila kod pesme "Ante Up"....znaci trcao sam nazad gajbi da je skinem  Smile...jedino nisam saznao za ime jedne do jaja pesme  Smile, Busta je pre te pesme spominjao kao ko ima najbolju Weed Music.....i jeste tako u nekom tripu je beat....i flow....ali neznam imena.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ne moz nista kad je ante up zakon . . . A tek ona verzija sa M.O.P . . . Aaaa iz pakla. .. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
ako nas game udostoji posetom, sigurno ce nadmasiti i bastu.. Mislim kakvu atmosferu zna da napravi covek...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Ne moz nista kad je ante up zakon . . . A tek ona verzija sa M.O.P . . . Aaaa iz pakla. .. 

ja imam verziju sa MOP-om  Smile

@Gondor, evo gledam na njegovom sajtu danas i sutra ima nastupe u Okinawi i Yokohiami  Smile Smile
neznam, verovatno cuje preporuku od Buste, jer je Busta toliko bio odusevljen da se nije obazirao na kolicinu publike, i na kraju obecao da cemo ih opet gledati u BG-u.....ili neznam od Snoop-a...mada neznam jel bilo dobro na Exitu...  SmileSmile
Sve u svemu nerviraju me ti Japanci, Kinezi, Hong Kong-oanci......imaju sve na dlanu, a jednostavno zamisli Japanca koji slusa Game-a ili 2Paca  Smile Smile Smile Smiley 1

E jebote, jel si video sta sve ima od onih pesama "...bars and runnin'"?
Ja sam tek sada skinuo apsolutno sve:
100 Bars and gunnin'
120 Bars and runnin' (Stop Snitching Stop Lying)
200 Bars and runnin' (dissuje Joe Buddensa)
240 Bars and runnin' (Spider Joke)
300 Bars and runnin' (dissuje ceo G-Unit i neke iz Rock-a-fella)
 Smile jebote smucice mi se diskografija  Smile
ipak je ovo ukupno 940 redova  Smile Smile

najjaca Smile

Pokazimo Vexenu i co.  Smile stavljajte ovo u sig!
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 20:02:42 od Obi_1_Kenobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Gde li je uopste Vexen da vidi sta pisemo,mora da kulira temu... Smile
o kome govoris? Privlace paznju javnosti ima jedno 3 godine... Procitaj bar nekoliko stranica ove teme i bice ti jasnije, nemoj tako neobavesten da uleces i dajes komentare  Smile
Takav ti je OrpheuS,uvek se ubacuje gde mu nije mesto!
Eh, ovako....nisam citao svih 6 str. vec samo prvu....
Poceo sam sa slusanjem G-Unota...svideo mi se disk...ali svaka sledeca 50-eva pesma je pricala o parama i ribama...g-sta je nestao u njemu...bio sam na koncertu i procitao autobiografsku knjigu "Metak po metak", i to je 50 koga zelim....a ne ovog r'n'b 50 kome je svaki refren tipa "i'm richer"....
pod 2:
Citat
Izasao je spot za AYO Technology, idi vidi ga, i reci mi kad bi Gayme mogao da napravi takvu pesmu Smile
Covece, bio sam na moru kada sam je cuo...i kada sam video ko je u featu. bilo me je sramota sto sam isao na covekov konc.
Game nudi nesto novo. On bas pokazuje da produkcija nije sve. Pun mi je komp njegovih novijih pesama, i do jaja su. Vazna je rap dusa. A sto se tice toga ko dobija beef? Pa, eto Game se ubi od toga koliko isproziva ove, da bi ovi to ignorisali pesmama tipa lova ribe, ima se moze se, ribice loze se, parice mnoze se....Ja sam nasao neki deo sebe u Game-u.....ja sam i pre gotivljenja Game postovao sve 50-jeve protivnike, jer treba biti mudo odrzavati beef sa trenutno najslusanijim u tom zanru....A Game je taj beef za razliku od svih drugih odneo na veci nivo...Kao i 2Pac sa Biggiem u "Hit 'em up"....Pored toga, West Side rula, 2Pac, Game, Eazy E, Snoop, Dr. Dre....Crips, Bloods, Essays...ma dajte, nemate sansu....Game je valjao zajedno sa Eazyem....

I da, ako su tako dobri drugari, zasto se Em (njemu skidam kapu sto se tice repovanja), ne posvadja otvoreno sa Gameom? Ili sto Dr. Dre ne raskine ugovor sa istim? Zapitajte se 50 loveri.....
Odlsusajte 300 bars and running, vidite sta je umece repovanja tokom 15 minuta! Ja ga slusam svaki dan i pesma kao da traje 5-6 minuta, a ne 18...Game je buducnost....50-eva vladavina je blizu kraja....
Game nije isfoliran, to je cinjenica, za razliku od 50-ja...
Black Wallstreet 4 Life! G G G G-UNOT!

Citat
sa ikonama rapa P.Diddy-jem
nemoj njega za rap ikonu, kumim te Bogom!

1. Batali 50-jeva autobiografska sranja... On se usudio da u svom filmu prikaze sebe kao nekog gangstera (ali je u odredjenim trenutcima i sam pokazao da je pi*ka). On je snitch, krtica, bitch za prave gangstere, lepo ga je game opisao u istoimenoj pesmi...
2. Jebes cripse, bloods 4 life!
3. Easy E je legenda, kao i ceo N.W.A. ali se izijev mali nesto prokorcio, i srao gameu zbog koriscenja N.W.A. imena u nekim svojim pesmama, pa ga je game dissova (ali onako prijateljski) u 120 bars
4. Em jeste da nesto ne saradjuje sa gameom sto se tice diskografije, ali su ovako u super odnosim ( game ga stavlja on the number 3 spot u 120 bars). Licno mi se veoma dopada njihov duet sa documentary-ja (we ain't)
5. Zapamtio sam sve napamet za 2 dana, koliko sam je puta preslusao...
6. He's dead...
7. GGGGG - uNOT!
8. Nas sigurno jeste rap ikona, a diddy je svakako doprineo hip hopu, mada ga nesto ne gotivim...
Black Wall Street 4 Life!!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Stefane od kada si ti Black Wall Street? Zar ti ne branis East Coast na temi West Coast vs. East Coast http://forum.burek.com/index.php/topic,226292.180.html? Smile Smile
Ili to samo sto pljujemo boo-boo-a?  Smile Smile
I jeli mi to imamo prvi beef? Stefan vs. Dr. Sle Jr.  Smile Smile

Ma nisam Black Wall Street nergo je tu Gondor imao par dobrih...
Ko zna mozda i jeste beef... Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2007, 13:37:52 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 05:36:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.149 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.