Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 04:05:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 50 Cent vs The Game BEEF  (Pročitano 27869 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Lauren Hill - The Miseducation of Lauryn Hill - 03 Ex-Factor . . . Sjaaajna stvar. . . ovo u sredini bi trebalo da bude naziv albuma. . .
Ex-Factor je sempl neke soul pesme, ali je prvi Rza iskopao.
p.s.ja sam te skapirao da je izbacila novi album, a ona ima samo jedan + jedan Unplugged.
Gledao sam neku emisiju gde su pominjali novi album i pustali ovu pesmu u pozadini . . .Pa onda i celiu. . . Ma verovatno sam istripovo. . .   Smile . . Ae nadji tu verziju od Rze. . tj reci mi kako se zove. . .   Smile

I jeli mi to imamo prvi beef? Stefan vs. Dr. Sle Jr.  Smile Smile

Hahaha da da . . Ja sam kao North side . . . south central Belgrade. . . . Krimos iz Bg i valjam gudru sa Marcelom  Smile . . I mnogo sam opasan baja  Smile . . Svi ostali su sise i prodali su se. . . Smile
o kome govoris? Privlace paznju javnosti ima jedno 3 godine... Procitaj bar nekoliko stranica ove teme i bice ti jasnije, nemoj tako neobavesten da uleces i dajes komentare  Smile
Na ovaj nacin se privlaci paznja mnogo duze o 3 godine. .   Smile . . .Kazem gledao sam kao neki clip Ja rule vs. 50 . . . Kao gotivno mi je al sve je to u stvari smejurija. . .

edit
haha tek sad vidim . . .Dr. Sle   Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 02:54:26 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Eh, ovako....nisam citao svih 6 str. vec samo prvu....
Poceo sam sa slusanjem G-Unota...svideo mi se disk...ali svaka sledeca 50-eva pesma je pricala o parama i ribama...g-sta je nestao u njemu...bio sam na koncertu i procitao autobiografsku knjigu "Metak po metak", i to je 50 koga zelim....a ne ovog r'n'b 50 kome je svaki refren tipa "i'm richer"....
pod 2:
Citat
Izasao je spot za AYO Technology, idi vidi ga, i reci mi kad bi Gayme mogao da napravi takvu pesmu Smile
Covece, bio sam na moru kada sam je cuo...i kada sam video ko je u featu. bilo me je sramota sto sam isao na covekov konc.
Game nudi nesto novo. On bas pokazuje da produkcija nije sve. Pun mi je komp njegovih novijih pesama, i do jaja su. Vazna je rap dusa. A sto se tice toga ko dobija beef? Pa, eto Game se ubi od toga koliko isproziva ove, da bi ovi to ignorisali pesmama tipa lova ribe, ima se moze se, ribice loze se, parice mnoze se....Ja sam nasao neki deo sebe u Game-u.....ja sam i pre gotivljenja Game postovao sve 50-jeve protivnike, jer treba biti mudo odrzavati beef sa trenutno najslusanijim u tom zanru....A Game je taj beef za razliku od svih drugih odneo na veci nivo...Kao i 2Pac sa Biggiem u "Hit 'em up"....Pored toga, West Side rula, 2Pac, Game, Eazy E, Snoop, Dr. Dre....Crips, Bloods, Essays...ma dajte, nemate sansu....Game je valjao zajedno sa Eazyem....

I da, ako su tako dobri drugari, zasto se Em (njemu skidam kapu sto se tice repovanja), ne posvadja otvoreno sa Gameom? Ili sto Dr. Dre ne raskine ugovor sa istim? Zapitajte se 50 loveri.....
Odlsusajte 300 bars and running, vidite sta je umece repovanja tokom 15 minuta! Ja ga slusam svaki dan i pesma kao da traje 5-6 minuta, a ne 18...Game je buducnost....50-eva vladavina je blizu kraja....
Game nije isfoliran, to je cinjenica, za razliku od 50-ja...
Black Wallstreet 4 Life! G G G G-UNOT!

Citat
sa ikonama rapa P.Diddy-jem
nemoj njega za rap ikonu, kumim te Bogom!

1. Batali 50-jeva autobiografska sranja... On se usudio da u svom filmu prikaze sebe kao nekog gangstera (ali je u odredjenim trenutcima i sam pokazao da je pi*ka). On je snitch, krtica, bitch za prave gangstere, lepo ga je game opisao u istoimenoj pesmi...
2. Jebes cripse, bloods 4 life!
3. Easy E je legenda, kao i ceo N.W.A. ali se izijev mali nesto prokorcio, i srao gameu zbog koriscenja N.W.A. imena u nekim svojim pesmama, pa ga je game dissova (ali onako prijateljski) u 120 bars
4. Em jeste da nesto ne saradjuje sa gameom sto se tice diskografije, ali su ovako u super odnosim ( game ga stavlja on the number 3 spot u 120 bars). Licno mi se veoma dopada njihov duet sa documentary-ja (we ain't)
5. Zapamtio sam sve napamet za 2 dana, koliko sam je puta preslusao...
6. He's dead...
7. GGGGG - uNOT!
8. Nas sigurno jeste rap ikona, a diddy je svakako doprineo hip hopu, mada ga nesto ne gotivim...
Black Wall Street 4 Life!!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Stefane od kada si ti Black Wall Street? Zar ti ne branis East Coast na temi West Coast vs. East Coast http://forum.burek.com/index.php/topic,226292.180.html? Smile Smile
Ili to samo sto pljujemo boo-boo-a?  Smile Smile

Covek je east side, ali ceni i dobru stvar sa west sidea. Evo 50 je east pa ga svi mrze...

Citat
Lauren Hill - The Miseducation of Lauryn Hill - 03 Ex-Factor . . . Sjaaajna stvar. . . ovo u sredini bi trebalo da bude naziv albuma. . .
Ex-Factor je sempl neke soul pesme, ali je prvi Rza iskopao.
p.s.ja sam te skapirao da je izbacila novi album, a ona ima samo jedan + jedan Unplugged.
Gledao sam neku emisiju gde su pominjali novi album i pustali ovu pesmu u pozadini . . .Pa onda i celiu. . . Ma verovatno sam istripovo. . .   Smile . . Ae nadji tu verziju od Rze. . tj reci mi kako se zove. . .   Smile

Hahaha da da . . Ja sam kao North side . . . south central Belgrade. . . . Krimos iz Bg i valjam gudru sa Marcelom  Smile . . I mnogo sam opasan baja  Smile . . Svi ostali su sise i prodali su se. . . Smile
o kome govoris? Privlace paznju javnosti ima jedno 3 godine... Procitaj bar nekoliko stranica ove teme i bice ti jasnije, nemoj tako neobavesten da uleces i dajes komentare  Smile
Na ovaj nacin se privlaci paznja mnogo duze o 3 godine. .   Smile . . .Kazem gledao sam kao neki clip Ja rule vs. 50 . . . Kao gotivno mi je al sve je to u stvari smejurija. . .

edit
haha tek sad vidim . . .Dr. Sle   Smile Smile Smile

Smesno... Brate jedan od gameovih ljudi je zamalo umro, a game je celom g - unotu "spominjao familiju", 1001 put. Ovo definitivno nije namesteno. Pogledaj snimak sa summer jam. Game je odlucio da sjebe 50-ja pre kraja karijere, i tako ce uraditi, bas kao sto je 50 uradio rule-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Smesno... Brate jedan od gameovih ljudi je zamalo umro, a game je celom g - unotu "spominjao familiju", 1001 put. Ovo definitivno nije namesteno. Pogledaj snimak sa summer jam. Game je odlucio da sjebe 50-ja pre kraja karijere, i tako ce uraditi, bas kao sto je 50 uradio rule-u.
mmm Smile nisam bas znao za ovo. . Mislio sam da je sprdnja ko i stariji pricice,pa i nisam obraco paznju . . .Jel imas taj snimak???Ima gde da se skine??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

У разноликости је умеће једног. . .

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Ali koliko ja znam nismo mi iz Black Wall Streeta bas cool sa njima... Smile

@ Dr. Sle  Smile: sa kim valjas, sa onim Manchmelom? Smile Smile Ma dodji na Vracar bre da ti mamicu  Smile Smile Smile

Evo sad imam punu kolekciju: 120 bars, 240 bars (za sad najgotivnija), i 300 bars and runnin'......namuci se covek....
Najjace je sto tvrdi da mu je ovo poslednji beef....sta to znaci ako ga Jay ili neka druga vezara isproziva on ce reci izvini pljuj me koliko god hoces ja cu cutati ko sisica jer ne beefujem vise?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Ovako je bilo... 50jevi pederi su napali gameove ljude nakon njihovog gostovanja u najvecem rap radiju u americi Hot 97. Jedan od gameovih ljudi upucan je iz pistolja. Game nije vise mogao da trpi 50 shita i na sumer jam-u je objavio bojkot prema 50 jevoj pederskoj ekipi pod imenom g - uNOT. Taj beef traje vec duugo, i game je napisao sigurno vise od 50 pesama u kojima dissuje fiftija, kao i dvd stop snitching stop lying, neka vrsta dokumentarca. Ako nisi znao 50 je bio snitch ili krtica u njujorskoj policiji...

@Obi1
nije on 50...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Pa ne nego neznam da li imas tu verziju 120 bars DJ Skee bas dosta kenja o tome koliko nagovara Game da ne beefuje vise, pa mu se ovaj zbog ortakluka zakleo da mu je ovo poslednji beef, pa ce svu energiju usmeriti samo da pobedi u tom beefu...iskreno necu reci ma on je odavno pobedio ali najiskrenije Game vodi u ovom beefu i veoma je blizu pobede!....
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

@ Dr. Sle  Smile: sa kim valjas, sa onim Manchmelom? Smile Smile Ma dodji na Vracar bre da ti mamicu  Smile Smile Smile

Smile ma setio sam se najsmesnijeg lika sa scene pa reko ajde da ga pomenem. . . Sta vi s Vracara burzuji???Dodji u kosutnjak da vidis sta je ghetto  Smile  . . .K

et gondor . . .Ae reci mi neki naziv pod kojim bih mogao da nadjem to . . .da skinem i  odgledam . . .  Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 03:22:12 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
pa brate imas o tome u dokumentarcu, znaci Stop Snitchin, Stop Lyin, mada nema tu bas sve sto sam ti rekao ali ima dosta stvari. Jedino ako imas dobar net, ako budes imao srece da nadjes manju verziju to ti je 700+ mb.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1589
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson w810i
Haha to nas vade ovi iz Trece i O.S. Ribnikar....popravljaju nam prosek...dodji u Vracar Park ili do Hrama da vidis sta je bleya socijala  Smile Smile

gondor, znam tacno o cemu pricas, ali i mene mrzi da trazim, pa jel imas neki koristan link....neznas koliko me mrzi da otvorim tab i odem na youtube  Smile Smile

eureka:
pobedio sam lenjost!  Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 03:29:24 od Obi_1_Kenobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
nemam pojma nisam skinuo sa neta...

edit:
To ti je summer jam, tu ti je game predstavio gunot remix how we do  Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 03:30:56 od Gondor Knight »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 04:05:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.