Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 5. korpus i HV pred Banjalukom...  (Pročitano 33154 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Ericsson T28
Ja se sjećam akcije! Kravata je kroata! Kravata oko HR!

slažem se da nije trebalo to uništavati, prije je trebalo uništit United Colors of Beneton em skupi em talijanski Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ma bili su bijesni... taman ih murja istjera iz one ulicice, otjera do parka, i oni skontaju da su lupali stojadina, dok im je metar iza ledja bio Cadjin audi...  Smile prazan, tacno je mamio... a onda sta ces, dobra je i kroata..
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
ako se vratimo u 1995. i ondašnje prilike, svakom je jasno da banja luka nije imala šanse za opstanak. hrvati su imali drukčiju i puno uspješniju doktrinu ratovanja od srba. dok su srbi okruživali svoje protivnike u obruče (bihać, vukovar, sarajevo itd.) i dovodili protvinika u beizlaznu situaciju, ali i samim time dizali njihovu borbenu snagu. hrvati su pak, kod svih većih akcija ostavljali koridore za povlačanje, a čim postoje koridori spremnost na "borbu do zadnjeg" znatno opada. s obzirom na postajanje "koridora života" sumnjam da bi se banja luka održala duže od 5-7 dana. međutim, to bi bilo prava humanitarna katastrofa s preko pola milijuna izbjeglica i zbog toga nedopustiva, bez obzira na sve loše posljedice te odluke.

što se tiče suradnje s armijom bih, ona je u suštini slabo postojala. zajedničke komande nije bilo, a zapravo je bila trka tko će više zauzeti. zato i HV kreće u prvi napad prema banja luci preko hrvatske granice i rijeke une, ponajprije da bi ispriječila izlaz na savu 5. korpusu. sporadični sukobi s armijom bih bili su česti, čak i izmjena artiljeriske vatre (u oslobađanju jajca), i sve se svodilo na to da se sazna kad armija kreće i da ih se dan ranije iznenadi.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

ako se vratimo u 1995. i ondašnje prilike, svakom je jasno da banja luka nije imala šanse za opstanak. hrvati su imali drukčiju i puno uspješniju doktrinu ratovanja od srba.

sve mi je jasno osim jednog
kako to da tu uspjesnu doktorinu ne upotrebiste ni jednom od 600-te i dolaska na Balkan pa sve do 1991
koliko mi je poznato za tih 1300 godina nikad se niste u potpunosti bili oslobodili cak ni na jedan dan Smile
il ste je mozda upotrebljivali al druga strana nije imala nekog tipa Milosevic da naredi svojima da se povuku bez otpora Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
zanimljivo glediste koje ce naravno ostati bez odgovora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

ako se vratimo u 1995. i ondašnje prilike, svakom je jasno da banja luka nije imala šanse za opstanak. hrvati su imali drukčiju i puno uspješniju doktrinu ratovanja od srba.

kako to da tu uspjesnu doktorinu ne upotrebiste ni jednom od 600-te i dolaska na Balkan pa sve do 1991
koliko mi je poznato za tih 1300 godina nikad se niste u potpunosti bili oslobodili cak ni na jedan dan Smile
il ste je mozda upotrebljivali al druga strana nije imala nekog tipa Milosevic da naredi svojima da se povuku bez otpora Smile
Cekali su do 1995...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Ericsson T28
Ovaj dio je najintersantniji i najpogubniji po hrvatsku stranu gdje kažu da nije bilo zajedničke komande u tom slučaju, a ja sam bio iskrenu uvjeren da će Atif Dudaković biti kriv za sve, oni će ustvari podijeliti odgovornost!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M

aha slobo je kriv za vaš poraz, isti onaj slobo u koga ste se kleli i za koga ste žile rezali Smile

sinko mi nikada u svojoj povijesti nismo bili manji a ne da se nismo oslobodili...

uzmi samo za primjer tursko doba, mi smo imali ostatke ostataka a nikada nismo u potpunosti pokoreni a vi ste pali ko kruške

malo previše zujiš u povijesti: izgooglaj si kralja tomislava, kneza višeslava, petra svačića i slično i vidjet ćeš da smo sve svoje vladare sami birali a nikada bili pokoreni od istih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

o čem ti pričaš?  Smile govorim o doktrini ratovanja iz 90-tih godina 20. stoljeća. i hrvati su dosta kasno, tek 1994. shvatili kako se riješava posao.

http://www.ldesp.org/course/BIHTP/pdf/1994.pdf
http://www.ldesp.org/course/BIHTP/pdf/1995.pdf

što piše u ovim izvješćima? crno na bijelo stoji da hrvati uvode dotad neviđenu doktrinu ratovanja u BIH i dovršavaju rat u kratkom roku. CIA-na izvješća su još zabavnija.

Maestral was a tremendous success for the Croatian forces, capturing 2.500 square kilometers and introducing a new, fast-paced style of warfightning that had not yet been seen in the Bosnia war.

Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 15:12:22 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Ericsson T28

aha slobo je kriv za vaš poraz, isti onaj slobo u koga ste se kleli i za koga ste žile rezali Smile

sinko mi nikada u svojoj povijesti nismo bili manji a ne da se nismo oslobodili...

uzmi samo za primjer tursko doba, mi smo imali ostatke ostataka a nikada nismo u potpunosti pokoreni a vi ste pali ko kruške

malo previše zujiš u povijesti: izgooglaj si kralja tomislava, kneza višeslava, petra svačića i slično i vidjet ćeš da smo sve svoje vladare sami birali a nikada bili pokoreni od istih

Imaš podugačak jezik za nekog čija istorija traje do 1100 i neke, a onda  bivaju usisani u neke unije i carstva i sve tako do 1918.
Srbija i Bosna padaju pod vlast Turaka par stotina godina kasnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.