Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 5. korpus i HV pred Banjalukom...  (Pročitano 33439 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Evo vec skoro godinu dana se radilo na optuznici i dokazima, neki dan je bas bilo na TV-u da treba uskoro da krene. Mrkonjic grad ce tuziti Hrvatsku uz podrsku vlade RS.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Jbg i mene interesuje veruj mi.
Nevjerujem ti  Smile

@Vlado Sa srecom Mrkonjic gradu...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
Nevjerujem ti  Smile

Tiger do neki dan sam i ja smatrao da je to nemoguće, ali kad sam vidio ekipu Denisa Latina, a ksnije i prilog u Latinici da su prenjeli riječi načelnika Tegeltije uzdam se da će pravda biti zadovoljena, a da će HV izisiti od strane alije, kao što su izvisili i Mudžahedini ividjećete da je to bila stara zadrta lisicakoja je obećavala kule i gradove, a na kraju nas sve zajebao! A što se tiče ljudi iz Mrkonjića i vaše teze da su ratovali po HR, to ne mogu ni da tvrdim ni da negiram, ali znam da starac rođen 1920. nije mogao ratovati po HR osim ako nije bio na steroidaima što čisto sumnjam pa je opet dobio bajonet, kao i oni jadnici iz Broda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Nevjerujem ti  Smile

Tiger do neki dan sam i ja smatrao da je to nemoguće, ali kad sam vidio ekipu Denisa Latina, a ksnije i prilog u Latinici da su prenjeli riječi načelnika Tegeltije uzdam se da će pravda biti zadovoljena, a da će HV izisiti od strane alije, kao što su izvisili i Mudžahedini ividjećete da je to bila stara zadrta lisicakoja je obećavala kule i gradove, a na kraju nas sve zajebao! A što se tiče ljudi iz Mrkonjića i vaše teze da su ratovali po HR, to ne mogu ni da tvrdim ni da negiram, ali znam da starac rođen 1920. nije mogao ratovati po HR osim ako nije bio na steroidaima što čisto sumnjam pa je opet dobio bajonet, kao i oni jadnici iz Broda!
Eh sto me nasmija sa tim steroidima,zamisli sliku o starcu kao rambo...

ne nego,ljepo ok sve je to u redu neka tuzi mrkonjic grad i bilo koji drugi grad neka tuzi Hrvatsku za zlocine,samo zar nevjerujete vi da je mnogo vise teritorija i pogotovo mrtvih bilo na Hrvatskoj i Muslimanskoj strani,pa gdje bi dosli da naprimjer jedan Vukovar tuzi Srbiju,i tako sve dalje....neznam dali ce biti od tog tuzakanja ista ali neka bude kako bude,ja se nicemu neprotivim...
Sto se tice starca Igore,pa u svakom ratu ima i civila koji stradaju i nemoze mi nitko reci da ima ijedan rat gdje civili ne ginu...

U Hrvatskoj je poginulo skoro duplo vise Hrvata nego Srba, u Bosni je najvise stradalo Muslimana i to vise i kada bi sabrali i Hrvatske i Srpske zrtve u Bosni.

Vidjecemo samo ja cisto sumnjam da ce ta optuzba doci od strane RS ili Srbije...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ne znam za RS ali mislim da ce od Srbije doci 99%
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
tiger2005, ja ne ulazim u to koja je vojska koju tjerala preko granice, niti pravdam Vukovar, niti bilo koji durgi grad, ali grijeh je da se zločini dešavaju na nekom prosotoru koji je očiščen od jedne Armije i sad se neko iživljava na nejači pa sa koje god strane dolazio! U vojne akcije ne ulazim , ono rat meci grante to leti na sve strane i ne pita za nacionalnost! A što se tiče ljudskih gubitaka u BiH to će biti riješeno popisom od kojih bošnjaci bježe ko đavo od krsta i to mi nije jasno, popisom bi utvrdili ko je stradao u ratu pravdeno ili nepravedno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Kreso... vidim... ti si jos jedan svetli primer becke skole...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U tom napredovanju poginuo je general HV - pauk. Mislim da po njemu zovu gardijsku iz Splita. Ajd što spališe Mrkonjić, al što pobiše 20-tak zarobljenih mladića iz odmazde. E to je zločin. Ne znam da li postoji optužnica za to zlodjelo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ericsson T28
Spališe Mrkonjić i napuniše masovnu grobnicu u njemu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
pa Alija Izetbegovic rece da je najveci poraz armije BiH neuspijeh deblokade Sarajeva 1995, RS nije primala vojnu pomoc za razliku od Hrvata i muslimana koji su bili naoruzani do zuba, a tu su i mudzahedini...I NATO bombardovanje pa nista... A o tome koga su Amerikanci stitili smijesno je i govoriti, imamo avijaciju al je ne smijemo koristiti... JNA kao jedna od najvecih armija u Evropi mogla je "pojesti" i mnogo jace protivnike nego sto su Hrvati i muslimani zajedno, a znamo ko je kontrolisao JNA i njeno naoruzanje...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.