Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 5. korpus i HV pred Banjalukom...  (Pročitano 33379 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Time je SAD poručio Miloševiću da je vojska bosanskih Srba poražena.

evo junaka... niko nikome ne brani da se dici "pobjedama" pred kraj rata u RS... Znali su kukati citav rat, a na kraju su odjednom neustrasivi i hrabri.

http://forum.burek.com/index.php/topic,194609.0.html

IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Time je SAD poručio Miloševiću da je vojska bosanskih Srba poražena.

evo junaka... niko nikome ne brani da se dici "pobjedama" pred kraj rata u RS... Znali su kukati citav rat, a na kraju su odjednom neustrasivi i hrabri.

http://forum.burek.com/index.php/topic,194609.0.html

Pa Vlado nepobjeduje se rat u toku rata nego na kraju se govori o pobjedniku....to sto ti postavljas teme nista drugo negovori nego da trazis neki razumni odgovor na tvoja pitanja kako je Srbija izgubila jer nije uspijela u cilju koji je postavila...to je za mene jednostavno poraz. Vi ste imali podporu od rusa,zna se da su isli se za Srbiju boriti kao i grci,mi smo imali njemce....sto se nepohvalis time sto su oni Hrvatskoj postavili embargo pa nismo mogli da uvozimo oruzije pocetkom rata i tako vama amerika isla u korist....eh eh kada bi sve to tako bilo..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Tiger ne znam za Srbiju, ali ja se sada osjecam sretno sto je hrabra vojska Republike Srpske uspjela da odbrani svoj narod. Sto je i pod bombama Nato pakta uspjela da se odbrani od Mudzahedina i Hrvatske agresije. Znaci ako zelis da znas, ja sam zahvalan nasim vojnicima sto su izvojevali pobjedu u Bosni i Hercegovini i sto ja sad mogu da uzivam u svojoj zemlji. To sto su vam Ameri pomogli da izvrsite agresiju i sto tek sad treba da platite ostetu, to mi je drago, kao sto je tebi drago sto je preko 3500 Srba pred sudom zbog zlocina u HR.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Tiger ne znam za Srbiju

...čuj ne zna za Srbiju , upravo Srbija plaća najveću cijenu za sve vaše srbovanje , i po Hrvatskoj i po Bosni , a njega to ne zanima , on ne zna  .....  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Mislim da se i Srbija osjeca kao pobjednica jer imaju zapadnu Srbiju... pomogli su braci.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Citat
Tiger ne znam za Srbiju

...čuj ne zna za Srbiju , upravo Srbija plaća najveću cijenu za sve vaše srbovanje , i po Hrvatskoj i po Bosni , a njega to ne zanima , on ne zna  .....  Smile Smile Smile

Tako je...i ne Vlado meni nije drago sto se Srbi tjeraju nije mi ni drago a nije mi ni tuzno,svejedno mi je...Nije tebe odbranila Vojska Republike Srpske nego vas je spasila americka administracija koja je Hrvate stopirala...ljepo ti je covijek rekao da nisu povukli Hrvate sa polozaja Banja Luka bi sada imala drugaciju strukturu naroda...i neshvatam kome mi sta trebamo da platimo...ako placamo po tome sto trebamo 2009 da zavrsimo sa pregovorima sa EU eh ja cu rado podpisati da placamo takvu odstetu sto ulazimo u taj pakt kao odsteta..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Tiger ti pricas sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bi usli u Banja Luku, a mozda bi dobili po usima. I JNA se mogla prosetati do Zagreba pa nije, zaustavio je Milosevic. U Banja Luku se ne bi usetali, siguran sam, a placal bi dosta vecu odstetu, zbog agresije...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Tiger ti pricas sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bi usli u Banja Luku, a mozda bi dobili po usima. I JNA se mogla prosetati do Zagreba pa nije, zaustavio je Milosevic. U Banja Luku se ne bi usetali, siguran sam, a placal bi dosta vecu odstetu, zbog agresije...

Ne nego upravo ti tako pricas...ljepo se zna da je Hrvatska vojska dosla 20km do Banja Luke i eto ljepo ti onaj amerikanac prica da je Hrvatska vojska ugasila struju da pokaze milosevicu da je Srpska vojska porazena...sta ja tu sada pricam,sve ti lijepo pise samo procitaj...i daj mi molim te pokazi koji stranac ili koje strane novine pisu o tome da je Milosevic ista povukao...to su predpostavke oko Milosevica a ovo je cinjenica da su Hrvati bili 20km od BL i da su zaustavljeni od strane SADa a ne vojne sile RS...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
heh Citao sam tekst pet puta i nigdje ne vidim da je neko usao u Banja Luku osim Srba. To da je srpska vojska porazena, to sam ti vec rekao... Samo je fazon u tome sto je nije porazio HVO, nego NATO. Mrzi me da trazim podatke, u prodoru HVO-a prema Banja Luci nije poginuo ni jedan vojnik, zato sto ih nije bilo. Svo tesko naoruzanje i sva vojska se povukla... pa sjeti se sankcija i potpisivanj primirja, a onda je krenula agresija i ubijanje civila.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@vlado

O kojoj ti odšteti pričaš ?
I agresiji ?
Ako si "tako dobro informiran", kao što tvrdiš u svakom drugom/trećem postu ... kako to da ne znaš za Sarajevski i Splitski sporazum Izetbegović & Tuđman, 1995. ... ukratko, slobodan ulaz HR vojske i zajednička borba  Smile
Budi pametan i šuti ...
npr. Dubrovnik bi mogao tražiti  odštetu od tvoje RS, zbog granatiranja iz Istočne Hercegovine ali radije rade nego se tuže
Pa, dajte se napokon primite nekog posla - a ne stalno očekivati neke odštete i ništa ne raditi ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.