Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 46 odsto građana Srbije išlo samo u osnovnu školu  (Pročitano 33648 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
problem je kod isplate zaradjenog novca znas ja radim mesec dana i ocekujem novcanu naknadu veruj mi ja sam stvarno debelo odradio sve sto se od mene trazilo a onda moj poslodavac krene da me zavlaci za danas sutra prekosutra pa onda prodje 15-20 dana pa mi da pola plate i to za predhodni mesec kako bi ja morao i dalje da radim kod njega da bih iole izvukao neki novac koji sam skoro 2 meseca ranije zaradio! i tako u krug.
Pazi, na tebi je da povučeš potez tako što ćeš odlučiti da više ne radiš kod njih
jer ti ne odgovara zarada i način njene isplate.
Takođe možeš da ga tužiš ako ti duguje novac a imaš neki ugovor koji to i pokazuje.
c c c... kakva gomila nebuloza niko ne zeli da te prijavi i kad to rade, rade na minimalac i nikakvi ugovori se ne podpisuju a da tuzim nemam nameru jer bih taj spor dobio za od prilike 3-5 godina Smile
kao sto rekoh zivis u svetu iluzija, nije ovo Svedska! privatnici imaju sva prava da te ne plate i najure a za to je kriva vlast koja ne sprovodi zakon i to niko ne moze da pobije!
Citat
Податке да готово половина становника Србије има завршену само основну школу, а да се по броју факултетски образованих људи налазимо на дну листе Европе, изнели су прекјуче Божидар Ђелић, потпредседник владе, и Зоран Лончар, министар просвете.

Totalna neprosvjecenost uzas Smile Smile Smile
Da vidimo sta su doticni uradili na resavanju tog problema! Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2008, 20:43:00 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
SonyEricsson k800i i D820
Evo posto sam vidio da pise Zemunac da bi on ako netko studira 5 godina dao jos max jednu godinu da moze studira ako i tad ne uspije onda leti.... mislim moze i drugacije Zemunac...

Evo u Njemackoj da vam kazem kako ovdje ide...

Ovdje fax traje 4 godine (po Bechalor 3 godine) i placa se po semestru 750€... u taj novac dobijes kartu da se mozes vozati u pokrajini u kojoj zivis besplatno, znaci sa regionalnim vlakom,metrom,busom svim mogucim prevoznim sredstvima...

Ako studiras vise od 5 godina onda ti povecaju prvu godinu preko roka+1 godina na 950€ po semstru ili 1900€ u godini... ako i dalje ne polazes i pravis se lud i ljencaris onda te na kraju kosta polugodiste po 1200€...
To je za te studente znaci sto prekomjerno studiraju...

A sto se tice financiranja... ako nemas novca onda mozes uzeti kredit od bilo koje banke, i tek kada zavrsis fax i kada imas 2 godine radnog staza pocinjes da odplacivas u ratama to sto je banka (+4,5 kamate) za tebe izdovijla za studiranje...

Mislim da je sasvim korektno i da pruza svakome dovoljno opcija kako da ide na studije i da zivi normalno...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Evo posto sam vidio da pise Zemunac da bi on ako netko studira 5 godina dao jos max jednu godinu da moze studira ako i tad ne uspije onda leti.... mislim moze i drugacije Zemunac...

Evo u Njemackoj da vam kazem kako ovdje ide...

Ovdje fax traje 4 godine (po Bechalor 3 godine) i placa se po semestru 750€... u taj novac dobijes kartu da se mozes vozati u pokrajini u kojoj zivis besplatno, znaci sa regionalnim vlakom,metrom,busom svim mogucim prevoznim sredstvima...

Ako studiras vise od 5 godina onda ti povecaju prvu godinu preko roka+1 godina na 950€ po semstru ili 1900€ u godini... ako i dalje ne polazes i pravis se lud i ljencaris onda te na kraju kosta polugodiste po 1200€...
To je za te studente znaci sto prekomjerno studiraju...

A sto se tice financiranja... ako nemas novca onda mozes uzeti kredit od bilo koje banke, i tek kada zavrsis fax i kada imas 2 godine radnog staza pocinjes da odplacivas u ratama to sto je banka (+4,5 kamate) za tebe izdovijla za studiranje...

Mislim da je sasvim korektno i da pruza svakome dovoljno opcija kako da ide na studije i da zivi normalno...

Evo, Tiger, opet dolazimo do povoljnih kredita, što znači da je sistem podešen tako da ne moraju roditelji da te školuju iz svog džepa. To je suština cele priče, slična stvar treba i u Srbiji da se sistemski reši.

Što se tiče trajanja studija, može i da se studira 10 godina, ali onda kao u Nemačkoj za svaku godinu koju padneš da se oglobi "student" višestruko skupljom školarinom, pa ko ima para na bacanje, neka se zajebava i provodi po kafićima i splavovima.

Može i tako, nije ni to loše rešenje. Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Kod tebe zemunac je prisutna velika doza ljubomore i zavisti a i mrznja se nazire.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
@AleksandarSrbin

ja ne vidim kod Zemunca nikakvu zlonamejru nego cist razum i zelja da poboljsa nesto...

Sta je tu lose sto on govori, ja ne vidim nista...

@Zemunac

To je super stvarno oko toga ako predugo studiras da te po novcaniku udaraju, zato ti u Njemackoj vecina ili studira i zavrsi fax u roku od 5 godina ili prestane u prvoj godini jer vidi da to nista nije za njega...
A za one kojima obitelj ima puno novca je sramota da im sin ide po nekoliko godina i da ljencari...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Srbija za obrazovanje izdvaja 3,18 odsto što je duplo manje u odnosu na izdvajanja u državama EU.

А одакле мислиш да се издвоји додатних милијарду и двеста милиона евра?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
U sutini da ne postoje studenti koji studiraju iznad proseka studije bi bili trostruko skuplje tako da ovaj sistem mora da se odrzi dok se ne smisli novi izvor finansiranja visokog obrazovanja.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kod tebe zemunac je prisutna velika doza ljubomore i zavisti a i mrznja se nazire.

Dobro doktore. Šta mi preporučuješ, bensendin ili hemoroidal? Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
U sutini da ne postoje studenti koji studiraju iznad proseka studije bi bili trostruko skuplje tako da ovaj sistem mora da se odrzi dok se ne smisli novi izvor finansiranja visokog obrazovanja.

Po cemu si dosao na to...

Ja prije mislim da sto vise i sto brze Srbija treba strucnjaka, u svojim ekonomskim redovima...

A posto neki siromasni nemaju pravo da studiraju eh to je zalosno....ima i izmedju takvih sigurno mnogo mnogo talenata...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Da nema toliko vecitih studenata broj onih koji su na budzetu bi se brojao na prste jedne ruke a skolarina bi bila preskupa za vecinu.

A ja tebe pitam gde si ti zavrsio fakultet, jer vecina strucnjaka trci u tvoju zemlju cim ovde dobije diplomu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.