Djiki je bio veliki borac. Sta su sve pisali o njemu i koje dezinformacije, to je trebalo izdrzati. Zato je Voji prpa, da sidje s vlasti. Vlast demokrata bi znacila i da mu se postave neka pitanja. tek sada vidi, ako vidi da nije za nista, ni kao covek ni kao politicar. Tek njegov legalitet se kompromitovao skroz. Skroz odgovoran za smrt premijera Srbije.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Djindjic nije mogao protiv slobe jer je ga "patriote" nisu bas volele, a i mnogi su bili protiv njegovih ideja (ali ne zato sto su bile lose, vec zato sto je narod bio zatupljen (ne glup) tadasnjim rezimom. Djidjic je bio jedan od mozgova cele operacije (ako ne i mozak) i protiv slobe je on izabrao figuru koja nit' smrdi nit' mirise, a to je bio Kostunica. Kostunica je kao pion smenio Slobu, prave zasluge pripadaju drugim ljudima...
Djiki je bio veliki borac. Sta su sve pisali o njemu i koje dezinformacije, to je trebalo izdrzati. Zato je Voji prpa, da sidje s vlasti. Vlast demokrata bi znacila i da mu se postave neka pitanja. tek sada vidi, ako vidi da nije za nista, ni kao covek ni kao politicar. Tek njegov legalitet se kompromitovao skroz. Skroz odgovoran za smrt premijera Srbije.
Najveći profit iz Đinđićeve likvidacije izvukao je Voja Koštunica, ali kaže narodna poslovica "ko drugom jamu kopa, sam u nju upada". Došlo je vreme da dotični "nit' smrdi, nit' miriše" premijer, odgovori na neka pitanja, na koja čekamo odgovor već pune četiri godine.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
Ljudi, da ne bude da su modovi zli, evo ja vas lepo molim da malo vodite racuna o temama... ovo je tema o 4 godine smrti, a postoji i tema zasto je ubijen... price ko je profitirao njegovom smrcu, i sve u vezi sa tim je predvidjeno da ide tamo... ovo mu dodje kao tema za obelezavanje godisnjice, pomen...
Ne terajre me da lokujem temu zbog nepaznje, pa posle da ispadne da sam ja bezobrazan
Da je moderator lepo procitao temu "djindjic o nacionalizmu", ne bi je lokovao, vec bi shvatio da to predavanje zasluzuje najmanje jednu temu... Ali prvo procitajte, pa kazite da nije tako. Tu ti se nalaze uzroci i resenja svih nasih problema.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
@Dante, ne mudruj previse, moderator jeste procitao... ali sta god ti mislio, ovde NIKO ne zasluzuje toliko posebnih tema... ne radi se o Djindjicu vec o politici foruma...
Kad smo vec kod toga ko cita, kreni od sebe a onda skreci paznju drugima... izvod iz pravila:
6) Zabranjeno repliciranje na odluke moderatora na temi. Kada moderator da neki komentar, opomenu, donese neku odluku u vezi sa temom ili nekim ucesnikom u diskusiji, sve replike se upucuju iskljucivo moderatorima preko Privatnih poruka.