Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 3G na MTS !  (Pročitano 20152 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
nema frke! Đole mrak ti je sličica  Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2005, 21:38:56 od StevieG »
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
extra je  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Mobtel odavno ima imfrastrukturu za pustanje 3g-a.Druga stvar to sa menjanjem kartica nece biti potrebno (bar na mobtelu).Treca stvar (zasto se i otezava) je pitanje sta ce biti sa predajnicima na Kosovu(posto iaonako imamo probleme sa njima).
Vojvodina ce biti problem,hmm jebiga ravnica Smile .....a i ima da se doradjuju perceptori(Srpski- pojacivac signala na RGL-protokolima(brzim od 250KB\s))
E sad ide ona stara stvar Monopol + bezobrazluk.
Telekom je u dogovoru sa Mobtelom krenuo u zajednicki projekat pod nazivom "Wirecomponent" ili Zicnideo.S tim da one lencuge iz telekoma nece bre da rade......pazi mrzi ih da dodju do predajnika i iscitaju kompletan spob.Mobtel mora da ceka te "lencuge" jer oni jedino imaju njima pristup ....
Eto to bi bilo to Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Gotovo sve što si rekao nije tačno! SIM i USIM nemaju istu autentifikaciju i svaka obična može dapostane USIM ali mora da se reprogramira kod provajdera. Inače zašto bi telekom radio bilo koji zajednički posao sa mobtelom kada telekom ima svoju infrastrukturu a mobtel samo dobu volju. Sloba je u hagu i takvih zajedničkih akcija na sreću više nema.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Citat
Inače zašto bi telekom radio bilo koji zajednički posao sa mobtelom kada telekom ima svoju infrastrukturu a mobtel samo dobu volju.
Daj ne pricaj gluposti molim te.Zasto bi radili nesto zajednicko .........???? Smile :shock:Oni su u sintezi jos kad i nije postojala 064 mreza jer jedna bez drugene mogu da funkcionisu Sad da ti objasnjavam ne mogu trajalo bi pola godine.

Projekte rade  zajednojer moja firma saradjuje sa jednim od timova  inzinjera koji su camili na -10 u Sjenici i Subotici bez razloga dok su cekali gospodu.
Sto se tice kartica ja sam cuo drukcije mada sa tehnicke strane reprogamiranje kartice mi zvuci jako naivno.Mislim ili ce menjati na USIM ,pa ti samo dodele isti broj  ili ne.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
ajmo polako ali bez vredjanja, ili tako ili nikako jer vrlo retko pricam gluposti pogotovo o stvarima koje prilicno poznajem. mts je deo telekoma i mobtel mu je konkurencija, i njihova veza je u relaciji antisimetrije. telekom moze bez mobtela a obrnuto ne vazi (spojni putevi i ostalo). mts nema racun da pomaze konkurenciji a ja takodje poslovno znam da jedni druge miniraju gde god mogu. probaj da objasnis kako nemogu jedna bez druge za vreme krace od pola godine, nisam bas toiko glup,uzgred radio sam i kod jednih i kod drugih.
sto se tice kartica imam 2 koje su 3g, jedna izv0rna a druga nastala od obicne tako sto su izmenili autentifikaciju. ovo je tacno, imam je ja i niko mi nije pricao i ne zvuci naivno.mobtel je puko ko zvecka pa cak i po broju komunikacija dnevno, u odnosu na mts.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2005, 00:45:22 od StevieG »
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Life is Gistro !

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 75
Citat

Projekte rade zajednojer moja firma saradjuje sa jednim od timova inzinjera koji su camili na -10 u Sjenici i Subotici bez razloga dok su cekali gospodu.

Vrlo Interesantan dokaz da su Telekom i Mobtel u zaveri !!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Sorry za gluposti  Smile
Ovo je cinjenica:
Mobtel external links: 240000   
MTS external links :   18000     

Broj predajnika mobtela = 192     (18Kw)
Broj predajnika MTS-a = 463       (4Kw)

Broj primarnih glava (Hard-head RTK) na predajnicima:
MTS=0
Mobtel=463 (Na MTS-ovim)
Mobtel=192(Na Sopstvenim)

IRSS-2 Monitoring Interfejsa(Preklapaca):
Mobtel:70
MTS=3

Dovoljno je to ja mislim jer jedno bez drugog ne moze da funkcionise.......a ipak skuplja je oprema koju mobtel poseduje i koju je ugradio na MTS-predajnike (i ako vec zastarela,MTS nema tu moc ...a ni brzinu da postavi svoje) e zato su oni u simbiozi s tim da bih pre rekao da Mobtel moze bez telekoma ,a MTS ne bez njega ....ali to mu nije strateska politika jer bi spao  na 192 svoja predajnika i usluga bi bila ocajna....tako da ipak oni imaju dil koliko god se ne voleli ili bili jedni drugima konkurenti.
Da i ona najveca "tabu" zabluda da je MTS iznajmio predajnike Mobtelu .....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
naravno da tje morati da se menja kartica ili kao sto je rekao StevieG da se izmeni autentifikacija, mada tje se verovatno menjati!
sto se tice toga ko moze bez koga, mislim da Herros nisi shvatio poentu onoga sto je StevieG napisao!  Smile
i da, mobtel nema infrastrukturu za pustanje 3G, tacnije pokrivenost signalom bi bila mala, a i da ima ( mada ja nemam te informacije), fali mu licenca!
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Sto se tice konkurencije, prava konk. ce se javiti tek kada inostrani operater dodje na nase trziste, bilo kao 3. ili otkupom mobtela ili mts... dotle ce na trzistu vladati samo prividna konkurencija, jer jasnog diferenciranja medju postojecim operaterima ne postoji! A najvise gubimo mi potrosaci, jer je jaka konkurencija upravo ono sto tera na stalno unapredjivanje ponude, ulaganja u opremu, uvodjenje novih usluga, mob. paketa, snizavanje cena...
Tako sto se tice 3G, ako ga uvede jedan operater, pitanje je samo da li ce za mesec ili 3, uvesti drugi operater!
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.