Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 3G na MTS !  (Pročitano 18045 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Ma ono sto sam ja hteo da kazem je da MTS ne bi imao ni obicnu mobilnu telefoniju bez Mobtelovih preklapaca,to je poenta.Za 3g tehnologiju moras da posedujes perceptore ,a to Telekom nema.
U sustini nije ni bitno uvesce se 3g ,pitanje je vremena ,a ko sta ima i ko ce sta da radi i neinteresuje me.Jedino sto nisam razumeo o kjoj licenci je rec?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Ja i dalje tvrdim da MTS može mez mobtela, a Mobtel ne može bez telekoma čiji je MTS jedam od sastavnih delova. Uzgred mali podatak koji ilustruje stanje stvari, trenutno MTS ostvaruje oko 2.23 mil komunikacija dnevno, naspram oko 1.8 mil. koje ostvari konkurencija. MTS je isterao Mobtel iz svih velikih javnih preduzeća, ministarstava a kao kuriozitet je da je čak i Delta Holding prešla na MTS.  Što se tiče 3G imam obe kartice i MTS ima definitivno bolju pokrivenost i trenutno poseduju 50 baznih stanica dobijenih od simensa u promo svrhe. A licenca je nešto što daje stepen uređenosti u oblasti telekomunikacija a nju daje vlada u svakoj zemlji.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
direktore gde si ti nema te ovih dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
MTS je isterao Mobtel iz svih velikih javnih preduzeća, ministarstava a kao kuriozitet je da je čak i Delta Holding prešla na MTS.
heheh, pa presli su ali po naredbi iz vlade! provereno tacno! Cak se i na deltu vrsio jako veliki pritisak!
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
jeste tako,ali cene koje je za vpn dao mts su za 20% manje nego sto daje mobtel pa je prelaz potpuno logican.
djole kralju, bilo se malo na putu...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
obaveze obaveze bezveze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Ma koja iole ozbiljna firma koja ima potrebu za sluzbenim putovanjima ce koristiti Tellekom?A to sto je Delta morala da predje na 64 osecam da su to samo vozaci jer hvala bogu drug mi radi u racunskom centru ,a on ipak ima 63 mrezu.Mislim daj posaljite pisljivu slicicu na 064 sa neta ako moze??Pricamo o licenci?Pa za Telekom se nigde ne zna ....svuda imate opciju Mobtel 063 .
Druga stvar pricamo o skupoci?Jeste mobtel je skuplji .....ali i usluga je mnogo bolja.Imam i 64 i 63 kartice ...........ova prva mi skupja prasinu samo.Pa ne mogu ni poruku da posaljem u inostranstvo kako treba.
Kazes tvrdis da MTS moze bez Mobtela , a obrnuto Ne.A radio si tamo??Stvarno ne razumem kako to mozes da tvrdis ,ni koje si cinjenice izneo za takav stav.Ako MTS nema perceptore , a koristi mobtelove kako mislis da radi bez njih samo mi to objasni?Takodje me interesuje kako mislis da se uvede  3G tehnologija na MTS ,a da ne koristi linkove Mobtela??I cetvrta, koju je to uslugu imao Telekom pre Mobtela .....i kad ?Uvek su kasnili za Mobtelom iz razloga sto su uvek i zavisili od njih.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
imas puno pitanja koje traze odgovor, odgovoricu ti na jedno jer nemam vremena a i sada sam u roamingu pa to radim preko gprs-a i 064 kartice. mts je pre uveo vpn, edge i 3g. ja tvrdim da je mobtel prso ko sloba 5. oktobra, i to na moju veliku radost. vrlo si iskljuciv a ja sa takkvima ne diskutujem, uzgred na 064 sam retko nedostupan, dok je na 063 to reddovna pojava.
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Citat
vrlo si iskljuciv a ja sa takkvima ne diskutujem
Ne druze ja baratam sa cinjenicama ,a ne sa nagadjanjima..
Citat
064 sam retko nedostupan, dok je na 063 to reddovna pojava.
Da bi na 064 bio nedostupan nije potrebno da izlazis iz Beograda vec svrati na Vidikovac,Zarkovo itd (mislim o auto putu da ni nepricamo) ,a ponesi 63 pa vidi.
Mada ovo je sad ubedjivanje ,a to meni ne treba.Polako videcemo sta ce vreme pokazati.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Samo da se zna ja zivim u Zarkovu i imam odlican signal sa Telekomom! Putovao sam u Spaniju, Austriju, Madjarsku, Francusku, Italiju, Grcku, Kipar i Tursku sa ovom karticom i nikada nikakvih problema nisam imao, osim sto su sve dobro naplatili!  Smile Da ne zaboravim i Crnu Goru!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.335 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.