Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:26:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 3d studio max  (Pročitano 84012 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Sitni sati se zovu zato sto kao i svi frikovi rade do u sitne sate kad dolaze najbolje ideje. Inace sam probao "Fume" i stvarno je brz, samo slabo ima tutorijala za njega nego moras da probas sve parametre da bi dosao do rezultata. A neke funkcije ne rade sa V-Ray, kao Volumetric Light
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 6120c
zato sam i renderovao u scanline...  Smile
fume super saradjuje sa finalrender-om...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
kako da ubacim sliq u ovaj program?
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Sliku? Mos kao texturu na materijal
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko bi reko da nisam normalan?? 0_o

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1851
Zastava Far Far Away
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
to mi bas nije islo. isao sam onamo gdje mi se pojavi onih 6 crnih lopticai sa strane izaberem onaj zeleni cetvorougao na koji pise bitmap i izabrao sam neku sliq iz kompjutera sa travom i htio sam to da stavim na podlogu koju sam stavio dolje, ali nisam umio. nije bilo, ili ja nisam mogao da nadjem dugme za potvrdu toga i na kraju stisnuh gore X i vise nije bilo sanse da sam mogao da udjem tamo...
i jel moguce one reflektore rotirati za  180 stepeni? prvo sam ga stavio da mi bije u plocu sa jedne strane i udario sam onaj keyframe ili kako se vec zove i pomjerio reflektor na drugu stranu te ploce ali nije bilo sanse da ga rotiram. isprobao sam ve moguce one 'kruznice', ali sanse nije bilo... mozda nije bio reflektor nego sunce ili nesto slicno.. veze nemam... sve u svemu izabrao sma neki izvor svjetlosti..
IP sačuvana
social share

| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgòrica | พอดกอรีตซา | Подгориця |
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Uf, imas mnogo pitanja a po njima vidim da si apsolutni pocetnik. Najbolje skini neki pdf o maxu, idi na neke stranice o tutorijalima...
Ovde imas nesto na: http://cg-india.com/tutorials/3dsmax_tutorials.html
ili
http://www.tutorialized.com/tutorials/3DS-MAX/1
ili potrazi neku knjigu o maxu preko e-bay-a.
Inace, Max je dosta opsezan program i treba ti dosta vremena i strpljenja da bi svatio sve, svetlo, rendering, modeliranje, teksturiranje, animaciju...
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Takodje ovde imas par tutoriajla i korisnih saveta ....www.logo-forum.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Bit ce skoro propast Svijeta

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Heey

Evo nabovih sebi danas Autodesk 3D Max 2009 i Inst. sam ga

Ali pojma nemam kako gdje klikati ...hocu/moram da napravim Kamion i Prikolicu ...ali neznam gdje poceti i sta klikati,ako mi neko more dati neke savete itd...

ili lightsoft da mi da neke savete,posto vidim da je on najvise ovde aktivan i najvise se razume u 3D Max-u Progr.

Hvala
IP sačuvana
social share
R . I . P HM - VP & AK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 431
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.63
mob
Qtek 2020i
Za kamion i prikolicu ces se nacekati.. kad bi ja to uzeo da radim trebalo bi mi nedelju dana.. pa ti vidi, jos si na pocetku i treba mnoooogo da naucis pre nego sto pocnes to da pravis, imas google i torrente i potrazi tutorijale za 3ds max, ali planiraj da odvojis nekoliko meseci za ucenje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pa nemoj ocekivati da ce ti se sve samo napraviti. Ako si prvi put seo za Max ceka te dug i trnovit put preko knjiga, pdf-ova i tutorijala. Kamion kao pocetnik bi radio sa booleovim objektima, jednostavno napravis par kvadera pa oduzimas i tako pravis rupe za tockove i prozore.

A ujedno bi mogli ovde da preporucujemo i pluginove za max kao i neki tutorijalcic ukoliko ima interesa:
Eve ga od mene:
Greeble plugin, ekstrudira mrezu i moguce je u par poteza napraviti grad ili svemirski brod:
http://www.cgindia.org/2006/11/download-greeble-r9-plug-in-for-3ds.html
Tutorijal na:
http://digitalurban.blogspot.com/2008/03/greeble-3d-city-tutorial-1-skyscraper-1.html
http://digitalurban.blogspot.com/2008/03/greeble-3d-city-tutorial-2-cityscape.html
I kako izgleda rendering:
http://www.richardrosenman.com/project/imagesandmore/?cid=89
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:26:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.