Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 20:14:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 3d studio max  (Pročitano 84057 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 431
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.60
mob
Qtek 2020i
Za najbolji kvalitet renderuj bez kompresije, znaci: AVI Uncompressed, a ako hoces ipak neki razuman filesize, importuj taj nekompresovani video u Virtual Dub i kompresuj ga sa XVid mpeg4 codec-om.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
da da, tako sam i mislio, ali rekoh da je bolje da pitam da ne potrosim uzalud sate i sate, hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 431
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.60
mob
Qtek 2020i
no prob.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Inace ako negde ubacujes CG animaciju to je vecinom compositing od nekih desetak sekundi najvise pa zato mos mu dati nekomprimirani fajl, sa tim da mu dajes i jos alpha chanel koji ti treba u AFX-u, combustionu itd. Experti takodje izbacivaju za svaki video posebno i reflekciju, senke itd koje kasnije u AFX-u mos posebno podesavati. Jako mocno ako ti rendering traje po dva tri dana za animaciju pa ti se ne svidi jedna komponenta (ili narucilac nije skroz zadovoljan pa oce da izmeni ovo ili ono).
Na kraju, ako je u PAL formatu prebacis na DV traku,  jos jedna alternativa. Jeste gubitak al minimalan
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ma renderujem ga sve djuture, ne znam ni sto sam pristao da se ovime jebavam, treba da izrenderujem dva minuta animacije. e a imam jos jedno pitanje nevezano bas za max, dao sam mu da renderuje 12 frejmova po sekundi da bih ubrzao celu stvar ali se vidi da malo secka, kojim programom bih mogao da mu napravim medjufrejmove?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pa PAL format ti je 25 frejmova. A ako secka, imas neki "droped frame", mozda si prekinuo rendering pa kasnije nastavio i izostavio koji frejm izmedju. Ako uradis animaciju sa 12 frejmova i pustis je na 25 mora da laufa, samo je sve brze i animacija stim kraca. Inace MAX renderuje sve sto mu das, svaki frame, ma koliko trajalo, meni je granica 20 min. po frejmu, vise mu ne dam
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Nisam isao na pal nego na custom frame rate, i podesio sam mu da renderuje 12 frejmova po sekundi, a klipovi tako i rade, samo se primecuje da malo seckaju. E sad mene zanima u kom programu postoji opcija da mi on od videa sa 12 f/s napravio novi od 24 f/s tako sto ce da stvori medjufrejmove. Dal tu moze neko da mi pomogne, samo mi treba odgovor sto pre, ovo treba da zavrsim u ponedeljak, najkasnije utorak?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 431
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.60
mob
Qtek 2020i
Hmm pa nisam bas siguran da je moguce, raspitacu se pa cu da ti javim, btw u kojoj rezoluciji rendas animaciju? koja si podesavanja stavljao za render? Koliko ti traje jedan render > frame, jel Vray? ako jeste mozda da ga optimizujemo malo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Fantasticne "medjufrejmove" mozes da uradis po metodi "shit in-shit out". Od nicega ne mos napraviti nesto. Navodno i After Effects najavljuje da moze da od dva frejma izracuna frejm izmedju i skoro da napravi "slow motion" samo sto ne daje nikakve rezultate.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6120c
AE ima frame blending, sto radi poprilicno fino, al u prici...  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 20:14:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.