Ja mislim da je ona po ceni tu negde kao SIEMENS C55, a telefon je mnogo bolji, po meni bar i toliko sam se odusevio kada sam ga video uzivo, da cak razmisljam da menjam mo ME45 za njega.
Cuo sam valjda za 3410 da se nemogu ubacivati melodije obicno, vec se samo mogu skidati valjda preko GPRS, tako da ako nemas GPRS onda nema nista od toga i cuo sam jos tako neke stvari koje su me razocarale. Pored toga sama NOKIA je priznala da su 3410 i 3510 PUNE SW i HW gresaka.
Nemam pojma. Moj JOS uvek radi bez probljema. Ako naletis na neki bug javljaj pa da vidim da li se to i kod mene desava.
Da, da li si uspeo negde da nadjes onu plasticnu providnu futrolu za njega??? U NS-u nema nigde da se uzme, a posto je po dimenzijama kao i 3310, ... jebem li ga ali pase skroz.
Nokia 3410 je sasvim oK tel imas sve sto se tice melodija mogu se ubaciti sakablovima od 3310,3330 ili se mogu dobiti i preko sms-a sto se tice softwera sada je soft ok ispravili su bagove i zadnja verzija je mislim 4.25 ili tako nesto nisam siguran ali radi Ok.
Sve je to super, ali ja sam zaboravio kod koji se koristi kako da proverim koja je verzija SW-a. Koja je cena za taj kabl i (konstatacija): taj kabl je isti i za 3310 !?
Vise nego ok fon za zezanje, kao sto je pre godinu dana bio 3310, ne za biznismene, ali za teen grupaciju krajnje ok ... Greske nisam video sem soft gresaka usled dekodiranja ... za koje prozivodjax nije kriv .. Software : *#0000# A za BadHabitove komentare vezane za Siemens, ne obazirite se previse, COVEK ZIVI ZA SIEMENES NHF
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!