Pa dobro, ja nisam teen ali se tako i dalje osecam. Dekodiranje ne dam da mi rade previse ali ...
Ej SerbianFighteru, sto ne napravis jedno glasovanje da se vidi sta korisnici/posetioci ovog Bureka koriste kao mezimceta???
A sto se tice ko koji mob voli samo da kazem da me je devojka cudno gledala kada sam uzeo mob jer sam pre 3410 ima 5110. Razlika je to pogotovo sto ona ima Ericson T28 (valjda).
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
YO!!! Mislim da je jedini problem (bar je to kod telefone moje devojke) u tome sto ako ste u podesavanjima vezanim za ton poruke postavili neki svoj ton razlicit od obicnog ili specijalnog, prilikom primljene poruke svetlo na vasem ekranu ostace upaljeno sve dotle dok ne procitate poruku. Dakle primis pouku u 10 a igrom slucaje vidis da je stigla tek oko 12 znaci da ce svetlo na ekranu vaseg voljenog nokia 3410 telefona biti upaljeno citavih dva sata a to skodi bateriji zar ne!? Stoga brzo promenite ton poruke na vec poznati zvuk poruke gotovo svih predhodnih nokia telefona!!!
Kada je Tanja kupila telefon, u pocetku je ton bio obican ali kasnije je zelela da ga promeni i postavi neki drugi konkretno roketc ali ubrzo je primetila gore pomenutu stvar i mislice da je telefon pokvaren vratila prodavcu koji joj je dao novi telefon medjutim i sa njim ista prica i taman kada je htela da i njega vrati otkrila je sasvim slucajno o cemu se radi!!!
Sto se tice verzije njenog telefon u to nisam siguran ali proverite da li je i kod vas ista stvar u pitanju !!!!?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!