Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 27. март дан српске трагедије, некад и сад ...  (Pročitano 4531 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Ma biće oni i nadalje ustaše i Blgari, od kvarnog karaktera se oprati ne može.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat
Pa nismo ni mi krivi... i mi smo polagali nade u tu decentralizaciju, pa smo prevareni i izdani... šta treba da radimo, da demoliramo zgradu Vlade? To nam je mnogo dobra donelo prošli put. Ja ni ne krivim tebe (čak ni Aneu, mada bi to bilo nekako najlakše), ali nemojte me s tim pričama da Beogradizacija ne postoji i da se obratimo u Nemanjinu 11... jel se ti obraćaš pravo Vladi za sve što ne valja u zemlji?

Kada je covek iz Jagodine koji je ziveo i radio u Beogradu, akademik prof dr Miodrag Jovicic, predlozio devedesetih da se Srbija uredi kao regionalna drzava, covek iz Pozarevca, koji je ziveo i radio u Beogradu,  Slobodan Milosevic, je tu ideju glatko odbio.

10 godina kasnije, reboot te ideje je uradio posilni Jovicica, Vojislav Kostunica, ali opet su ga ljudi iz gradova glatko odbili...

Isto je uradio i 80 godina ranije covek poreklom iz topole, Aleksandar Karadjordjevic...

Tako da... ono... tesko da su o centralizaciji i decentralizacije ikad odlucivali bas Beogradjani...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
To što kažem da nisam ja kriv ne znači da kažem da ste onda automatski vi krivi.  Smile

Citat
šta treba da radimo, da demoliramo zgradu Vlade? To nam je mnogo dobra donelo prošli put.

Pazi ja nikad nisam zagovarao uništenje zgrade Vlade.  Smile   S druge strane, sadržaj te zgrade... ehehehe...  Smile

Citat
jel se ti obraćaš pravo Vladi za sve što ne valja u zemlji?

Ne, zato što pojedinac ovde ne vredi ni pišljiva boba. Ali par stotina hiljada besnih Srba ispred zgrade Vlade... e to je već nešto što čak i naše protuve ne mogu da izignorišu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Citat
Kada je covek iz Jagodine koji je ziveo i radio u Beogradu, akademik prof dr Miodrag Jovicic, predlozio devedesetih da se Srbija uredi kao regionalna drzava, covek iz Pozarevca, koji je ziveo i radio u Beogradu,  Slobodan Milosevic, je tu ideju glatko odbio.

10 godina kasnije, reboot te ideje je uradio posilni Jovicica, Vojislav Kostunica, ali opet su ga ljudi iz gradova glatko odbili...

Isto je uradio i 80 godina ranije covek poreklom iz topole, Aleksandar Karadjordjevic...

Tako da... ono... tesko da su o centralizaciji i decentralizacije ikad odlucivali bas Beogradjani...

Ma... sve prebeg do prebega... Beograđani koliko i Gambino.

Ispade sad da je kriv Mihajlo Obrenović, jer je preneo prestonicu u Beograd...

Citat
Ali par stotina hiljada besnih Srba ispred zgrade Vlade... e to je već nešto što čak i naše protuve ne mogu da izignorišu.

Ma... to smo već imali, pa smo se lepo proveli... eno ga sad onaj zakleti Čačanin Velja Ilić... ministar u svim vladama od 2000. naovamo ako ne grešim, ne mrda dupe iz Beograda. Izdaće nas ko god... takvi smo ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0

Imam jednog poznanika koji je bio član jedne stranke. Iz Beograda je, a radio je sa dosta drugih koji su došli u BG. Na nekom sastanku bila priča, tačnije vest, o raspodeli novca i kadrova, i naravno najviše otišlo na Beograd. Pita ortak ove iz unutrašnjosti ''pa čekaj, a šta ćemo sa drugim mestima?'' A ovaj mu odgovara nešto u fazonu ''Ma oni su nebitni, ne nose toliko glasova, boli nas kurac za njih''.
A to dakle dolazi iz usta čoveka koji je svega koju godinu ranije došao u Beograd i glumi nekog velikog patriotu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Jedino su za vreme komunizma svi vukli u svoj rodni kraj...

Sad im je vazno da kupe stan u Borci...

Elem...

Citat
Ispade sad da je kriv Mihajlo Obrenović, jer je preneo prestonicu u Beograd...

Ja sam prva da se vrati u Kragujevac.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
I ja.

Ma... to smo već imali, pa smo se lepo proveli... eno ga sad onaj zakleti Čačanin Velja Ilić... ministar u svim vladama od 2000. naovamo ako ne grešim, ne mrda dupe iz Beograda. Izdaće nas ko god... takvi smo ljudi.

Čitaš mi misli.  Smile Velja, ponos i heroj Šumadije.  Smile Što ne vadi guzicu iz Dedinja i Nemanjine.  Smile

Što se tiče protesta - ne znam bogme, radnici FAPa se npr još ne daju, protestuju i štrajkuju, a čovek koji radi tamo mi je javio da su uspeli da izdejstvuju dolazak novog direktora koji je obustavio rasprodaju hala.
Ako bi narod dobio neku normalnu alternativnu političku opciju, mislim da bi je podržao. I mislim da bi se vratio na ulice ako bi zaista verovao u to. Problem je samo što se sposobni i normalni ovde sklanjaju od politike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Nikolić Junior gradonačelnik prestonice... lepo zvuči, bogami.

Citat
Što se tiče protesta - ne znam bogme, radnici FAPa se npr još ne daju, protestuju i štrajkuju, a čovek koji radi tamo mi je javio da su uspeli da izdejstvuju dolazak novog direktora koji je obustavio rasprodaju hala.

Ma gde... njima već kucaj eksere u kovčeg, samo je pitanje vremena... i u Rembasu ista stvar, na ivici propasti, samo se čeka pogodan trenutak da ih gurnu preko... kad prođu izbori verovatno, to je maltene gotova stvar.

Citat
I mislim da bi se vratio na ulice ako bi zaista verovao u to.

Ma verovali smo mi i tad... i oni su znali da im verujemo... to su umeli da iskoriste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49880
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
mob
Samsung Galaxy S24
Током Другог свијетско рата страдало је 20.000 Бугара. Ако имате у виду да су учествовали у свим тим силним окупацијама и агресијама на сусједе као и остале ратове које су морали да воде за Нијемце то највећи "хет трик" у историји. Само су луди Срби поносни на то што су гинули као будале.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2016, 21:47:34 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Zato im posle došao Staljin i komunisti, pa su na stotine hiljada završile u gulazima... a hiljade njih postreljano. Sve se plaća...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.