Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143284 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Moze da prodje i vise od tri sekunde.Na primer skupljas hrabrost da pridjes nekoj devojci a pri tom se trudis da ona tebe ne vidi,tj.da budes neprimetan. Obuhvatim pogledom ceo klub i primetim neke gde je dvoje-troje maksimum u grupi devojaka i onda cekam da im pridjem ali uopste ne gledam prema nijma da me ne bi provalile da cu prici.

Brate , ne moze. Ti treba da budes svoj , skontaj to. Nema da skupljas hrabrost , odma brate , ali odma ! To se zove lagati sebe i biti ono sto devojka hoce da budes!

To sto ti zoves ,,obuhvatanje celog kluba'' naziva se ,,rad predatora'' ili ti jednostavno predstavljas se kao predator.  Smile

Pogadjam , kao i vecina mojih ortaka...Stojis u mestu , drzis pice ispred sebe ( znak nesigurnosti ) , imas ozbiljnu facu .

Ja sve ovo sto pricam je provereno , i to ne samo odatle gde ja ucim , nego sam naravno i ja to sve sproveo i sprovodim kroz teren u krug i u krug svaki jebeni vikend . Smiley

Nemoj da mislis da te vredjam , eto ova tema mi je spremanje za buduci rad i karijeru  Smile Naravno da mi je cilj da pomognem .

Ti si reko "ako joj ne priđeš u te 3 sekunde opadaš u njenim očima". Pa ja te pitam, kako da opadneš u njenim očima kad ona i ne zna za tvoje postojanje? Tupavi.

Citat
Objasni ti meni , zasto devojka mora da te vidi (da ti da signal ) da bi joj ti prisao ?

Zato tupavi što možda ima dečka ili nije došla da se muva. Ne ide ni ići od jedne do druge i muvati šta stigneš.

Živiš u malom gradu tupavi. Misli o svojoj reputaciji. Nastaviš li tako u 28 godina ćeš moći da jebeš samo 15-godišnjakinje.

Buki , cekaj brate , cekaj...Ti ulazis u diskotekaru , osmeh , samopouzdanje , opustenost. Vidis ribu i prilazis joj odma i ako te je videla i ako te nije videla , bitno je jedino da ti se ona dopada i boli te kurac za ostalo ti prilazis da vidis kakva je i da li zadovoljava tvoje kriterijume !  Smile

Zato tupavi što možda ima dečka ili nije došla da se muva. Ne ide ni ići od jedne do druge i muvati šta stigneš.

Buki , opet ti sa tvojom dozom nesigurnosti i trazenjem dozvole i signala od ribe za prilazak.

Boli te kurac da li ima decka ! Boli te kurac da li je dosla da se muva ili ne ! Zene traze jake muskarce , najjace koji su posebni , kroz ceo jebeni zivot , kroz celu jebenu godinu , mesec , nedelju , 24 sata ! Dok ne nadju pravog koji ce ih stiti , koji ce ih oploditi i ciniti zadovoljnom i srecnom  Smile

To na sta ti mozda mislis , jesu ribe koje su izasle da bi povele nekog kuci , da ih jebe , i da nakon toga nemaju vise nista.

Ti ako ciljas takve , srecno ti bilo , tvoj izbor , tvoja stvar.
Ne ide ni ići od jedne do druge i muvati šta stigneš.
I da se nadovezem na ovo , onaj ko prati ovaj metod cilja samo 10-ke , one koje u potpunosti zadovoljavaju njegov kriterijum . Prilazak - saznanje da li zadovoljava kriterijum - ono sto zelis od nje. Kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Kod:
Boli te kurac da li ima decka ! Boli te kurac da li je dosla da se muva ili ne ! Zene traze jake muskarce , najjace koji su posebni , kroz ceo jebeni zivot , kroz celu jebenu godinu , mesec , nedelju , 24 sata ! Dok ne nadju pravog koji ce ih stiti , koji ce ih oploditi i ciniti zadovoljnom i srecnom 

То брате... И приђеш риби чији ће дечко кичму да ти сломи јер му муваш рибу... Али боли те курац, имаш већу друштвену вредност и ниси пичка Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Kod:
Boli te kurac da li ima decka ! Boli te kurac da li je dosla da se muva ili ne ! Zene traze jake muskarce , najjace koji su posebni , kroz ceo jebeni zivot , kroz celu jebenu godinu , mesec , nedelju , 24 sata ! Dok ne nadju pravog koji ce ih stiti , koji ce ih oploditi i ciniti zadovoljnom i srecnom 

То брате... И приђеш риби чији ће дечко кичму да ти сломи јер му муваш рибу... Али боли те курац, имаш већу друштвену вредност и ниси пичка Smile

Nisam ja rekao da prilazis ribi koja stoji sa deckom i zvali se  Smile Zato se uvek prilazi grupi , nikad kad je riba sama (to rade picke ) , otvaras grupu , upoznajes clanove te grupe , i samim tim saznas da li je metin decko prisutan , da li neko od prisutnih muva tvoju metu ...
-Ako je decko prisutan , i vidis da je riba zadovoljna - ostanes jos koji minut popricas i provedes se sa ljudima i odes jer imas i pametnija posla
-Ako je potencijalni decko prisutan i vidis da mu dobro ide , da je riba veoma zagrejana za njega ljudski je da se povuces.
-Ako se ne pominje nikakav decko , ako nije prisutan - imas slobodan put do uspeha.
-Ako neki kretos muva ribu , bezuspesno naravno , ako ona nije zagrejana - imas slobodan put do uspeha.

Ima li jos nejasnoca? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija
Jesi ti to gledo Hiča?  Smile

Citat
Ti ulazis u diskotekaru , osmeh , samopouzdanje , opustenost. Vidis ribu i prilazis joj odma i ako te je videla i ako te nije videla , bitno je jedino da ti se ona dopada i boli te kurac za ostalo ti prilazis da vidis kakva je i da li zadovoljava tvoje kriterijume

Jedan od mojih ortaka koji je dobar frajer i ima dobru priču uzgred budi rečeno, je relativno skoro tako prišao jednoj bombetini koja je bila u društvu drugarica. Vratio se biciklom kući. Ne znam koji model, al pedala je bila velika. Majke mi.

To nema veze sa nesigurnošću, već sa racionalnošću. Ne znam za tebe, al ja ne volim da trošim previše energije i vremena na fukse koje đuskaju uz Đanija niti da bijem bitke koje ne mogu da dobijem. Džabe batice što si ti poseban, jak, pun samopouzdanja, šmeker pičke materine, ako ona ne gleda tebe, nego neku bali na neku pičkicu sa konstitucijom skeleta i slatkim plavim okicama, ti tu nemaš šta da tražiš.

Oko ribe se mučim samo kada interesovanje prevazilazi želju za pukom razmenom fluida, a takve nikad nisam upoznao u klubu.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 23:10:46 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Pa cuj mucenje , to treba da bude zadovoljstvo. Automatski ako pridjem nekoj ribi koja me zanima , prilazim da vidim da li je ima i u glavi...Jedna dobra fraza koju koristim kad odvojim ribu od drustva, dakle tu vec postoji obostrana privlacnost:

,,Sta imas jos osim izgleda ? ''

Tu joj ja direktno stavljam do znanja da je izgled samo jedan od brojnih...Atributa  Smile koje trazim kod devojke.

Nisam citao Hica , studiram sad vec jedno mesec i jace nesto drugo  Smile

Jedan od mojih ortaka koji je dobar frajer i ima dobru priču uzgred budi rečeno, je relativno skoro tako prišao jednoj bombetini koja je bila u društvu drugarica. Vratio se biciklom kući. Ne znam koji model, al pedala je bila velika. Majke mi.

Veruj mi , svaka devojka je osvojiva. Bez obzira da li ima decka ili ne , da se nadovezem na Vukijev komentar : Cak iako je riba vrlo srecna u vezi , ona uvek moze biti srecnija  Smile Kapiras sta hocu da kazem.

Postoji velik broj opcija zbog kojih je dobio ispalu:
-Nije stvorio privlacnost , vec je odma atakovao
-Zelela je da testira njegovo samopouzdanje pa mu je dala ,,laznu ispalu'' a on je saban naseo  Smile
-Nije otvorio grupu , previse je paznje dao devojci , da bi meta pala i da bi se stvorila privlacnost celo njeno drustvo mora da uziva u tvom prisustvu , u tebi i razgovoru.
-Nadovezujem se na prethodnu stavku , obratio se samo njoj . Verujem da mu je zvaka bila dobra , ali ona je pomislila: ,,Zasto ja sada da napustim drustvo i odem sa ovim likom , cak ga ni ne poznajem?''

I tako dalje.

To nema veze sa nesigurnošću, već sa racionalnošću. Ne znam za tebe, al ja ne volim da trošim previše energije i vremena na fukse koje đuskaju uz Đanija niti da bijem bitke koje ne mogu da dobijem. Džabe batice što si ti poseban, jak, pun samopouzdanja, šmeker pičke materine, ako ona ne gleda tebe, nego neku bali na neku pičkicu sa konstitucijom skeleta i slatkim plavim okicama, ti tu nemaš šta da tražiš.

Nema tu trosenja energije , znam sta mislis ono tipicno musko  Smile glumljenje finog momka oko ribe kako bi dobio njenu picku . To jeste gubljenje vremena. Ali ako gledas sve kao na igru , i da ti uopste nije bitno , jednostavno flert i samopouzdanje.

Ja ni ne gledam fukse , to me ne zanima  Smile

Ovo boldovano : E pa vidis brate , znam da mislis da ne mozes imati najjace picke na Svetu. To svi misle , ali mozes! Bitna je edukacija i pravi pristup . Da znas kako sve funkcionise .Ponavljam svaka jebena riba je osvojiva. I nema odustajanja , ako hoces deo najlepsih primeraka onda se sedi i pomuci i javi mi se u inbox  Smile

Ovo drugo boldovano:Izgled je najmanje bitan... Smile Tacnije zene vole muskarce koji se po izgledu izdvajaju od ostalih , onako kako te Bog stvorio takav si i to treba da iskoristis na neki nacin. Znaci svako moze da ima neki odredjeni stajling koji mu odlicno pase , i da stavlja neke ludosti , primera radi ja sam pominjao da cu da ,,farbam'' nokte u neku tamnu boju i svi su mi se smejali , kad uradim to javicu vam  Smile

Tako da brate veruj mi , ja fala Bogu sam saznao cime cu se baviti. Bez konkurencije. No limit. Imam 17 godina i drago mi je sto vec sada shvatam dosta stvari i sto neprestano idem sa tim da covek stalno uci , pogotovo kada je rec o zenama , to govore i najveci majstori  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia krntija
Tačno sam znao da ćeš to da kažeš. Čak sam i napisao, al sam obrisao tu rečenicu "i nemoj sad molim te da kreneš sa proseravanjem kako nema neosvojive"  Smile

U principu to je tačno... svaka je osvojiva. Samo je pitanje od strane koga.  Smile

Citat
ako hoces deo najlepsih primeraka onda se sedi i pomuci i javi mi se u inbox

Šta je ovo s ljudima lebac ti jebem... prvo mi onaj retos i predmet ismevanja kaže da sam smešan, a sad mi klinac od 17 godina kaže da mu se javim u inbox da on mene posavetuje u vezi prilaženja ribama.  Smile

Šta sve neću doživeti  Smile

Ne bih te više zadržavo.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung 
Kod:

Nisam ja rekao da prilazis ribi koja stoji sa deckom i zvali se  Smile Zato se uvek prilazi grupi , nikad kad je riba sama (to rade picke ) , otvaras grupu , upoznajes clanove te grupe , i samim tim saznas da li je metin decko prisutan , da li neko od prisutnih muva tvoju metu ...
-Ako je decko prisutan , i vidis da je riba zadovoljna - ostanes jos koji minut popricas i provedes se sa ljudima i odes jer imas i pametnija posla
-Ako je potencijalni decko prisutan i vidis da mu dobro ide , da je riba veoma zagrejana za njega ljudski je da se povuces.
-Ako se ne pominje nikakav decko , ako nije prisutan - imas slobodan put do uspeha.
-Ako neki kretos muva ribu , bezuspesno naravno , ako ona nije zagrejana - imas slobodan put do uspeha.

Ima li jos nejasnoca? Smile

А иначе све рибе у град излазе са дечком Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Tačno sam znao da ćeš to da kažeš. Čak sam i napisao, al sam obrisao tu rečenicu "i nemoj sad molim te da kreneš sa proseravanjem kako nema neosvojive"  Smile

U principu to je tačno... svaka je osvojiva. Samo je pitanje od strane koga.  Smile

Citat
ako hoces deo najlepsih primeraka onda se sedi i pomuci i javi mi se u inbox

Šta je ovo s ljudima lebac ti jebem... prvo mi onaj retos i predmet ismevanja kaže da sam smešan, a sad mi klinac od 17 godina kaže da mu se javim u inbox da on mene posavetuje u vezi prilaženja ribama.  Smile

Šta sve neću doživeti  Smile

Ne bih te više zadržavo.

Okej brate ja sam hteo drugarski da popricamo , ali ako ti to tako vidis  Smile

Vuki jesi to ti ?  Smile Kapiram da je mentalitet u Kraljevu takav , ili sam ja pogresno protumacio da si ti rekao nesto o cemu celo vreme ja pricam , ali ne kapiras to.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 23:51:30 od Pik Ap Artist »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Zato se uvek prilazi grupi , nikad kad je riba sama (to rade picke )

IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
Pick up artist,jel tvoja buduca karijera instruktor zavodjenja? Kazes znaci da muvas svaki vikend,u koje klubove izlazis jel to u Beogradu ili nekom drugom gradu? Znaci ti cim udjes u diskoteku pridjes devojkama bez kapi alkohola?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.