Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143126 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Analiziram gde momci prilaze,gledam u diskotekama retko ko pridje,devojke odvojene za svojim stolom,muskarci odvojeni. Na primer na ulici nikad nisam video da je neki momak prisao devojci.

Pa zar nije malo čudno da prepadaš devojke na ulici? Da je zaustaviš i kažeš "izvini, ja sam taj i taj, možemo li da se upoznamo?". Pa da si Bred Pit glavom i bradom oteraće te u p.m.

Ok, moguće je, ali da se namesti neka situacija, a ne ovako na prepad  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
To si u pravu ali evo kako radi ovaj instrukto za zavodjenje sto sam citao njegov clanak.

''Vaša hrabrost da budete direktni i kažete da vam se sviđa najbolje prolazi kod „stopka“. Jednostavno rukom zaustavite devojku i samouvereno joj kažete da vam sviđa i da želite da je upoznate. Međutim, ne treba zaustavljati devojke koje žure negde ili su u nekom većem društvu, već koje se lagano šetaju. Iznenadićete se, ali procenat uspešnosti je oko 40 odsto. Ako izbacimo one koje odbijaju zato što imaju dečka, zaokupljene su nekim porodičnim problem ili teškim ispitom, taj procenat je i veći''

"Zamislite ženu koja šeta nekog retrivera. Muškarac hoće da iskoristi psa da bi se sa njom upoznao. On će prići i reći: Jao, što je slatka kuca. Kako se zove? Onda je pita čime se ona bavi.

Pošto on i dalje postavlja pitanja, ona će uvideti da njega baš briga za psa i da je zainteresovan za nju. Velika greška je da usred svih tih pitanja on zatraži njen telefon. To stvara nelagodu jer se oseća kovanje nekog plana.

A trebalo bi ovako. Priča počinje raspitivanjem o njenoj kuci, a onda on kaže: Je l' znaš da sam ja imao papagaja?, i nastavi priču o njemu. I onda kao slučajno pomene da mu je jeo knjige. To njoj u glavi stvara asocijaciju da on nešto studira, čim pominje knjige. Ona se uključuje u razgovor i pita ga šta studira. Znači, sa psa, na papagaja, pa na knjige. Teče razgovor..."
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 19:25:48 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
To si u pravu ali evo kako radi ovaj instrukto za zavodjenje sto sam citao njegov clanak.

''Vaša hrabrost da budete direktni i kažete da vam se sviđa najbolje prolazi kod „stopka“. Jednostavno rukom zaustavite devojku i samouvereno joj kažete da vam sviđa i da želite da je upoznate. Međutim, ne treba zaustavljati devojke koje žure negde ili su u nekom većem društvu, već koje se lagano šetaju. Iznenadićete se, ali procenat uspešnosti je oko 40 odsto. Ako izbacimo one koje odbijaju zato što imaju dečka, zaokupljene su nekim porodičnim problem ili teškim ispitom, taj procenat je i veći''

"Zamislite ženu koja šeta nekog retrivera. Muškarac hoće da iskoristi psa da bi se sa njom upoznao. On će prići i reći: Jao, što je slatka kuca. Kako se zove? Onda je pita čime se ona bavi.

Pošto on i dalje postavlja pitanja, ona će uvideti da njega baš briga za psa i da je zainteresovan za nju. Velika greška je da usred svih tih pitanja on zatraži njen telefon. To stvara nelagodu jer se oseća kovanje nekog plana.

A trebalo bi ovako. Priča počinje raspitivanjem o njenoj kuci, a onda on kaže: Je l' znaš da sam ja imao papagaja?, i nastavi priču o njemu. I onda kao slučajno pomene da mu je jeo knjige. To njoj u glavi stvara asocijaciju da on nešto studira, čim pominje knjige. Ona se uključuje u razgovor i pita ga šta studira. Znači, sa psa, na papagaja, pa na knjige. Teče razgovor..."

Koja smejurija  Smile Ko je to pisao?

Verujte mi , da li devojka ima ili nema decka uopste je nebitno da li cete vi uspeti s njom ili ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
Nisam te razumeo u kom smislu je nebitno,mislis treba meni da bude nebitno tj.da nemam blam
ili je ta prica vec osudjena na propast?
A sto se tice autora to je jedan lik glupo je da ga reklamiram bio je u novinama mozda si cuo za njega. Fora daje casove i naplacuje ih papreno samo ne znam ko ide na njih.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 19:33:02 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Iskreno, na ulici nikada nisam u smislu da bas pridjem nekoj koju bas ne poznajem da bih se upoznao. Sto kaze Virke, treba bas da se potrevi situacija.  Smile

Citat
gledam u diskotekama retko ko pridje,devojke odvojene za svojim stolom,muskarci odvojeni.
Pricao na jednoj temi bas o tome... Sta ga znam, ako ces da muvas, nije toliko bitna okolina koliko ti sam. A i neki put izadjes samo zbog provoda sa drustvom pa ti i nije bitno da ides da muvas neku.

Sa druge strane, neki put ti stvoris situaciju, neki put se situacija sama stvori od sebe. Ne mozes ni da anticipiras sta ce kada da ti se desi. Zato i ne volim svu ovu sablonizaciju situacija prilaska. Konkretan slucaj je drugo, sve ostalo je nekako vise "kako ispadne" nego da ce bas tako i tako ispasti.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Ma da, iskreno, nisam nešto u životu mnogo prilazio devojkama, bukvalno isto toliko puta su one napravile prvi korak.
Ja prilazim kad procenim da imam neke šanse, kad nam se sretnu pogledi par puta, kad vidim neki smešak i slično... Trudim se da me devojka primeti, nekad i da primeti da je gledam, ali ako me ne konstatuje mnogo su male šanse da priđem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
Znam da sam stvar zajebao kad krene da gleda u telefon i kao prelistava poruke stare 100 godina,ili je drugarica velikom brzinom odvuce sa sobom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Hahah ja kad bih to dočekao propao bih u zemlju... kad provalim da mi samo odgovara na pitanja i ne zanima je ništa u vezi mene - doviđenja, prijatno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Motorola 
Ja cekam jos bar pola minuta i gledam i mislim se u sebi sta sad da kazem sta sad i vidim da me zesce kulira onda mi jedino preostane da se okrenem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
''Instruktor za zavođenje''  Smile Smile

Holy Bloody Shit.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.