Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256986 saveta kako smuvati devojku koja vam se sviđa  (Pročitano 143226 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
na taj nacin ona stice utisak da nemas bogat drustveni zivot... samin tim ona ima vecu drustvenu vrednost od tebe

ako je pozoveš sutradan, to znači da ona ima veću društvenu vrednost od tebe... nisam za ovo znao Smile

Zenski um je cudo prijatelju , ona tako razmislja .  Smile

e dobro... ako tako razmišlja... da znam ubuduće da je upznam sa društvenim životom na prvom viđenju Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 04:03:40 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
e dobro... ako tako razmišlja... da znam ubuduće da je upznam sa društvenim životom na prvom viđenju Smile

Smile

Ne kapiras , al dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
SonyEricsson W800i
Ma džabe sve kad ti upoznaš ribu u gradu, extra ide priča, svi znaci pokazuju da ideš u dobrom smeru, ona te ne pušta da se vratiš do svog društva ni na minut, uzmeš joj broj telefona, kaže ti "javi se obavezno, da se vidimo", ti nazoveš sledeće veče, pričate, pitaš je da idete na piće i ona ti kaže: "Izvini ali ja se stvarno retko tako upoznajem u gradu i dajem broj telefona, popićemo to piće nekad kad se sretnemo ovako, a srešćemo se već, sigurno...."

A jbg brate puno toga moze biti u pitanju...Mozda ima neku drugu kombinaciju,pa je preko noci odlucila da joj je bolje da batali,mozda je cak imala decka-ali je odlucila da ga ne prevari...Mozda je neka drugarica istripovala da ti nisi za nju...
A mozda je i ovo sa drustvenom vrednoscu  Smile
Ali u pravu su ljudi...nikad ne zovi prvo vece...
Valjda joj ne budes zanimljiv,pokazes se kao vec "upecan",lak plen...a jebem li ga,neke to ne vole.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia Lumia 920
Ma ja bre mrzim da igram te igrice, da čekam 3 dana da bih se javio, ako procenim da se ona stvarno zagrejala i da bi htela da se vidimo zovem sledeći dan... e sad, to što ja očigledno loše procenim, to je drugi problem  Smile

Što reče Marko, sa takvom se i ne bih baš lepo proveo, sigurno, i smorio bih se od tih zajebancija... tako da je i bolje ako tako ispadne, da se uopšte ne vidimo.

Društvena vrednost  Smile  Smile  Smile
Ima istine u tome, ali nisam baš siguran da ima veze sa situacijom...

Svakako sam posle tih epizoda upoznao devojku sa kojom sam trenutno, i njoj sam pustio poruku sledeći dan i posle mi je rekla da je ceo dan čekala da joj se javim, ono smorila se negde predveče  Smile i onda kad je stigla poruka nije mogla da veruje, i tako to...  Smile
Tako daa.... zajebite me sa tim pravilima  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 13:22:08 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Ma ja bre mrzim da igram te igrice, da čekam 3 dana da bih se javio, ako procenim da se ona stvarno zagrejala i da bi htela da se vidimo zovem sledeći dan... e sad, to što ja očigledno loše procenim, to je drugi problem  Smile

Što reče Marko, sa takvom se i ne bih baš lepo proveo, sigurno, i smorio bih se od tih zajebancija... tako da je i bolje ako tako ispadne, da se uopšte ne vidimo.

Društvena vrednost  Smile  Smile  Smile
Ima istine u tome, ali nisam baš siguran da ima veze sa situacijom...

Svakako sam posle tih epizoda upoznao devojku sa kojom sam trenutno, i njoj sam pustio poruku sledeći dan i posle mi je rekla da je ceo dan čekala da joj se javim, ono smorila se negde predveče  Smile i onda kad je stigla poruka nije mogla da veruje, i tako to...  Smile

Brate , to je stvarno pravilo . Ako ne uradis nista specijalno to vece i ne oboris ribu s nogu , ali si je ipak dovoljno zainteresovao da odlozite vas susret za sledeci put i dati broj telefona , onda treba da cekas par dana.

Ovako , ti si je oborio s nogu prvo vece , devojka se mozda i zaljubila , u svakom slucaju isto to vece je osetila snaznu privlacnost prema tebi kakvu verovatno prema drugim muskarcima do sada nije.

Eto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

Upravo to... Nema pravila a nece svaka da igra hocu-necu igrice pa da moras da je kuliras neko vreme da bi je zvao na dejt. Ako ti se svidja, pozoves je sledecih dan-dva i dogovorite se za dejt i to je to.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18

Upravo to... Nema pravila a nece svaka da igra hocu-necu igrice pa da moras da je kuliras neko vreme da bi je zvao na dejt. Ako ti se svidja, pozoves je sledecih dan-dva i dogovorite se za dejt i to je to.  Smile

Zasto kenjas ako nisi edukovan ?  Smile NE kazem da si konj , samo kazem da postoji kljuc do svega toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Izvini, nisam znao da moram da citam prirucnike o samopomoci da bih znao kako se muvaju ribe.  Smile Ja to radio iz svoje glave i svojih iskustava vec godinama i nije mi lose islo, moracu da krenem da citam da bih se edukovao oko toga jer zaista nisam znao da moram neku pozvati posle tri dana samo da bi mi porastao drustveni ugled kod nje.  Smile Smile

Ne postoje pravila, a zamisli, svaka devojka je drugacija pa ti ni to igranje igrica nece proci kod svake.  Smile Predstavis se u pravom svetlu, vidis da li ti ona odgovara i teras dokle vam je lepo. Hebes ti to ako moram da cekam tri dana da ona odluci da li joj se svidjam ili ne.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Izvini, nisam znao da moram da citam prirucnike o samopomoci da bih znao kako se muvaju ribe.  Smile Ja to radio iz svoje glave i svojih iskustava vec godinama i nije mi lose islo, moracu da krenem da citam da bih se edukovao oko toga jer zaista nisam znao da moram neku pozvati posle tri dana samo da bi mi porastao drustveni ugled kod nje.  Smile Smile

Ne postoje pravila, a zamisli, svaka devojka je drugacija pa ti ni to igranje igrica nece proci kod svake.  Smile Predstavis se u pravom svetlu, vidis da li ti ona odgovara i teras dokle vam je lepo. Hebes ti to ako moram da cekam tri dana da ona odluci da li joj se svidjam ili neSmile

Vidis brate , i ti si kao i vecina . Govoris o milosti i nemilosti zene. Da li ce se smilovati da te primi.

Uopste nije o tome rec , jednom ako prolazis ovuda javi se pa cemo izaci zajedno , ti sa svojim ,,prirodnim'' metodom i ja sa svojim ,,fejk - picka metodom aka svako je konj ko se edukuje i posle gleda na stvari mnogo sire i ostvaruje veci uspeh''

Smile

Dogovoreno?

Ne postoje pravila, a zamisli, svaka devojka je drugacija pa ti ni to igranje igrica nece proci kod svake.

Postoji metod.

Dakle tvoja teorija je ista kao i kod mnogih muskaraca : ,, Pricicu joj i ako joj se svidim super , ako ne jebi ga''

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Citat
Dogovoreno?
Ne hvala, ne trazim potvrdu sebe na taj nacin. Prerastoh to jos dok sam bio kraj srednje skole/pocetak faksa.

Problem kod te tvoje "edukacije"  Smile Smile (koja je nista drugo nego golemi prirucnik o samopomoci), je to sto te ne uce da jedno ponasanje nije primenljivo na sve situacije. Verovatno ti kazu da budes ovakav ili onakav uz recenice tipa "ribe vole to".  Smile Vidis, problem je u tome da to nije primenljivo. Iako ce mozda privuci neku kojoj je sujeta veca strana, verovatno ce odbiti neku drugu koja ne voli taj tip igrica. Htedoh reci, ako bas hoces uspeh, morao bi da to menjas u zavisnosti od situacije a ne da se drzis svega "kao pijan plota".  Smile

Citat
Dakle tvoja teorija je ista kao i kod mnogih muskaraca : ,, Pricicu joj i ako joj se svidim super , ako ne jebi ga''
Jok, moja je "Pricicu joj, videti kakva je pa u zavisnosti od toga delovati. Ako mi se zasvidi, videcu da li se ja njoj svidjam i teracu, ako ne, nastavicu dalje".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.355 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.