Commander Keen je bas bio na ovom CD-u. Svasta su tu izmiksali. Bili su prastari emulatori za Mega Drive, pa si igre igrao bez zvuka i u ocajnoj rezoluciji. Bilo je igara za MS-DOS, ali i za jos neke stare sisteme (kompove), cije igre nisam mogao da pokrenem. :chuckel:
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 14:07:19 od Magic Master »
Da li zna neko kako se zove igrica sa sege, radnja je sledeca. :mrgreen:
Ti si kao na divljem zapadu i vidi se samo puka i nisan(kolko se secam) i imas kao neke prozore i vrata i pucas samo pljackase kad izadju na te prozore i vrata a ako izadje dete ili neka zena onda ne smes da ih pucas.
Najbolja igra koju sam igrao na Segu je Double Dragon 2, strasna tucnjava.
Sto se tice 256 igara, Street Fighter mi je bio strasan, zatim Golden Axe i najomiljenija ali nema sanse da se mogu sjetiti naziva, mozda neko od vas zna. Vodis malog sismisa i prelazis nivoe, kasnije dodjes do snijezne Rusije i td, strasna igrica! Sjecam se Addams family, ali nije neka bila.
Najbolja igra koju sam igrao na Segu je Double Dragon 2, strasna tucnjava.
Sto se tice 256 igara, Street Fighter mi je bio strasan, zatim Golden Axe i najomiljenija ali nema sanse da se mogu sjetiti naziva, mozda neko od vas zna. Vodis malog sismisa i prelazis nivoe, kasnije dodjes do snijezne Rusije i td, strasna igrica! Sjecam se Addams family, ali nije neka bila.
Aero the Acro-Bat?
Inače, od sada mora da se registrujete na imageshack da bi dobili direktan link na sliku :ballbounce:
Prva je sa NES-a, a druga sa one "fals Sege", kako to kaze Aco_ra :chuckel:
Dakle jel ima neko link za skidanje ove igre ( kliknite na citat pa ce te videti ss, ne znam zasto ne izbacuje ovako) i jos jedne koja je kao neka street kosarka, mozes da biras nemce, amere itd. i valjda kad se napuni neka skala u dnu ekrana mozes da uradis neki opasno zeznut dunk... :)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.