Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 20:55:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 256 igara na jednom CD-u  (Pročitano 67601 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Moja omiljena igra sa Sege je "Zombies Ate My Neigbours", ali igra je pomalo teska za mene vec posle onog Frankestajnovog zamka. Zanima me dali taj Gens emulator podrzava snimanje igre? Takodje jako volim Shinig Force, ali ta igra je veoma dugacka, tako da bih opet veoma voleo opciju snimanja igre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
File->Save state as..

a ucitavanje: File->Load state

provereno radi, zato mi je Gens omiljeni emulator za Sega MD 2
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ne predaj se nikad, osim kad moras!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N73 ME
Zaboravio sam da vam kazem naziv onog fudbala. "Nintendo World Cup" je standardna, a "Kunio-Kun no Nekketsu Soccer League" je japanska verzija ove igrice koju smo igrali na fals Segi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Hero
Jao kad sam to igrao. . . .  Tad sam bio navucen na Tiny Toon.  Podsecalo me na Super Maria.  Igrao sam i Tekken 2 vs.  Virtua Fighter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49482
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Moja omiljena igra sa Sege je "Zombies Ate My Neigbours", ali igra je pomalo teska za mene vec posle onog Frankestajnovog zamka. Zanima me dali taj Gens emulator podrzava snimanje igre? Takodje jako volim Shinig Force, ali ta igra je veoma dugacka, tako da bih opet veoma voleo opciju snimanja igre.

Taster F5 snima, dok F8 vraća poziciju. Tasteri F6 - F7 služeza mjenjane slota, i kada ga promjeniša piše da li je zauzet ili nije. Brzo i jednostavno.

Zombie jesu teške...  Smile I sa snimanjem pozicije teško da ćeš da pređeš tu igru. Smiley

« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 12:30:22 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Da li se neko sjeca kako se zove igrica koja je bila u "256 igara na jednom CD-u" a sad je trazim kao igricu za sega emulator, za racunar, ali nikako ne mogu da se sjetim kao se zvala ali kao sto se sjecam radi se o sledecem:

U toj igrici glavnu ulogu igra muskarac a igrica se zasniva na prelazenju shema, pojedine koje se sjecam su da prelaskom u neku drugu semu radnja se desava u metrou-mogao je da koristi podzemnu zeljeznicu da bi presao u drugi kraj grada ali se i kada tamo dodje uglavnom se zasniva na istom kao kada je bio u prethodnom dijelu grada. Mogao je da razgovara sa ljudima koji su bili okrenuti ledjima, koji sjede sa sankom u tom metrou a grafika u toj igrici je bila ne bas dobra, mislim da je cak bila i 2d, E da, sjetio sam se jos jedne faze koja se zasniva otprilike na sledecem-na cini mi se pocetku igrice dobije taj covjek od nekog djeda koji sjedi naslonjen cini mi se na drvo neki kao mehanizam koji stavi na ledja uz pomoc kog moze da leti, s kojim kasnije skoci u provaliju i aktivira taj mehanizam da bih mogao da poleti i da se posle lako prizemlji cini mi se u taj metro o kome sam malo prije pisao. U toj igrici se koriste kao sto mogu da se sjetim i neke kao pristupne kartice da bi se moglo dalje proci, a i liftovi i sjecam se da je uzeo i neki paket od zene koja sjedi i dao ga nekom posle.

Da li mozda znte kao se zove ta igrica, htio bih ponovo da je igram?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b2
veoma dobar cd . . . a er ima neko od vas ime emulatora koj se koristi za otvaranje igara za segu ? na tom cd -u?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b2
usput www. romnation. net veoma dobar sajt za retro igrice.  mene je privukla sekcija Genesis aka Sega Mega Drive :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49482
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
veoma dobar cd . . . a er ima neko od vas ime emulatora koj se koristi za otvaranje igara za segu ? na tom cd -u?

Gens... ima prevod i na srpski. Emulator koji ja koristim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Веома занимљиво. Некада сам имао овај ЦД, али Бог свети зна где ми је он сад. Једино што препоручујем јесте да преузмете игрице са сајтова за РОМ-ове, или још боље — скинете неки турент с комплетом свих Сегиних игара. Тако сам ја урадио.

Једино за чим жалим јесте што је имала једна повећа игрица (у то време) с аутомобилима — трка, разни скокови и све живо, демо верзија, само што не знам како се она зове. Ако случајно неко још увек поседује овај ЦД, да ли би могао да га претражи и обавести ме о називу те игрице?

Хвала унапред!
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 19:22:40 od charmed94 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 20:55:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.