Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 349455 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
U stvari greshish, korishcenje rechi je jako primitivan oblik komunikacije. Dvosmislen i poprilichno neprecizan. A shto se tiche Matrix-a ljudi su sami priznali da su kopirali GITS. A shto se tiche japanaca i kineza, obe nacije poznaju koncept knjiga nekoliko hiljada godina pre Isusa. Shto se tiche "kradje sa zapada", voleo bih da vidim ijednu naciju koja moze za manje od 35 godina da dodje na prvo mesto shto se tiche tehnologije, nauke a i kapitala... Isto vazi i za kineze, jako brzo ceno svi pored maternjeg jezika uchiti i kineski kao poslovni jezik, osim japanaca ako neshto ne preduzmu po tom pitanju. A shto se tiche PIP boya... hmmm pa ljudi su ionako skloni samo-unishtenju.
Ti znas za neki oblik komunikacije izmedju dve zivotne forme koji je savrseniji od reci ?
Da li su reci dvosmislene ili je onaj koji ih izbacuje dvosmislen ?
Ti zvucis kao da reci vladaju covekom, a ne covek recima.
Da li imas link sa priznanjem da su braca Wachovski kopirala GITS, da li su producenti GITS-a tuzili produkciju
Matrix-a za autorsko pravo ?
Da li svako ko u filmu upotrebi svemirski brod placa autorsko pravo onome u cijem se filmu prvi put pojavio
svemirski brod ?
Kakav crni Jevrejin Isus, pismo se pojavilo u Vinci, Srbija, to se ne moze sakriti, kakvi Kinezi ili Japanci,
o cemu ti zemljace pricas ?
Sto se mene tice, ti slobodno mozes da osnujes religiji o tripu o Kineskoj dominaciji, i potrebi da se uci kineski, naisao si na pogresnu osobu kojoj nudis taj trip.
Tebi izgleda uopste nije jasan koncept vladavine novca na ovoj Planeti, i ko na ovoj Planeti ima
toliko cash-a ciju je dominaciju moguce prekinuti samo unistenjem coveka kao vrste.
Kakav Pipboy ? Kakav Fallout 3 ? Da li si ti na nivou igranja sa igrackama ?, ucinilo mi se da si malo stariji.

Ljudi su skloni samounistenju ? A kada su to ljudi unistili sebe, kada su tome skloni ?
Kada je jedna strana zapocela rat sa namerom da sebe unisti ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Rečima možemo opisati skoro sve. Ali ovo "skoro" znači da komunikacija nije savršena. Ali dok ne savladamo telepatiju, neki izvori tvrde da će to biti posle velikog događaja 2012, ostaje nam da koristimo ovaj ograničeni vid komunikacije.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
Citat
Ljudi su skloni samounistenju ? A kada su to ljudi unistili sebe, kada su tome skloni ?
Kada je jedna strana zapocela rat sa namerom da sebe unisti ?
Ovo je dobro pitanje. Bas me interesuju odgovori, kakvi bi bili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630, valjda
@eyepheelYU

u vezi matrixa http://en.wikipedia.org/wiki/The_Matrix pogledaj Influences and interpretations a mozesh i link ispod .

aha, znachi po tebi prvo vinchanci pa amebe??? C'mon nije vincha centar sveta. Isus kao referentna tachka u merenju vremena. Govorio sam o knjigama ne o pisnu ima razlike, i govorim o ochuvanim knjigama. A za kineze, ostaje da se vidi.

Shto se tiche prodavanja tripova, ti si konachno odustao od prodavanja tvog tripa kako si ti jedini znash istinu i kako si ti istina.

Shto se tiche samo-destruktivnosti chovechanstva, samo se okreni malo oko sebe...

Shto se tiche komunikacije, mravi su na mnogo boljem nivou od chovechanstva.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ovaaaaj. Pa valjda su se Lemurija i Atlantida izrokali. A bili su na mnogo visem nivou svesti nego mi danas. Atlanti su uspeli da nauce kako da koriste moc kristala ali su to znanje poceli da zloupotrebljavaju i koriste ga za sticanje moci i kontrolu umesto za lecenje. Zaista verujem da su oni izrezbarili ono ljudsko lice na Mesecu (pojavljuje se i u epizodi X files, mislim u prvom serijalu). Pravo je cudo da salve nisu krenule za vreme Kubanske krize. Sam Meknamara je izjavio da smo bili veoma, veoma blizu unistenju (pokazao je, onako, kaziprstom i palcem). I pored toga sto su i Kenedi i Hruscov bili veoma racionalni ljudi...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
@eyepheelYU

u vezi matrixa http://en.wikipedia.org/wiki/The_Matrix pogledaj Influences and interpretations a mozesh i link ispod .

aha, znachi po tebi prvo vinchanci pa amebe??? C'mon nije vincha centar sveta. Isus kao referentna tachka u merenju vremena. Govorio sam o knjigama ne o pisnu ima razlike, i govorim o ochuvanim knjigama. A za kineze, ostaje da se vidi.

Shto se tiche prodavanja tripova, ti si konachno odustao od prodavanja tvog tripa kako si ti jedini znash istinu i kako si ti istina.

Shto se tiche samo-destruktivnosti chovechanstva, samo se okreni malo oko sebe...

Shto se tiche komunikacije, mravi su na mnogo boljem nivou od chovechanstva.
Zasto si se prebacio sa "kopiranja" na "uticaj" ?, ocigledno ti nije jasna razlika.
Jel' neko nekome odgovara zato sto mu je taj neko bio uticaj da nesto uradi ?
Imam originalne (americke) kopije sva tri Matrix-a i gledao sam ih sve preko 60 puta, toliko dugo proucavam
Bibliju da vidim 90 posto price o Gospodu i njegovoj ribi koja se zove "Trojstvo', koja je morala da se ugasi, da bi ovaj postao to sto jeste. Nemas ni jedan valjan razlog da se samnom driblas na tu temu niti imas bilo kakve sanse
da bilo sta proturis.
Kakve sad amebe ? Gde sam ja rekao da je Vinca ili Srbija centar sveta ?
Pa valjda je svakog ko je pisao knjige morao da ima gene onih koji su prvi poceli da pisu.
Onaj crnac u Africi koji je ziveo pre 3 miliona godina sigurno nije imao taj gen, jel' da ga je imao, on bi mucenik sigurno nesto pisao.
A i taj Kinez i Japanac je morao da saceka da mu neko sa genom pisanja j..e mamu, da bi i on siroma
mogao da pise. To bi u naucnom smislu znacilo da su ti ljudi sa prostora danasnje Srbije svima j....i mamu.
A po mojim skromnim procenama jedan ce se sa ovih prostora tek svima mame n......i, a specijalno onima
koji su Srbiji j....i mamu.
Ti si mene pobrkao sa slobadidijem, ja sam rekao da znam istinu koju svi znaju, jedino sam rekao da jedini znam da nemam slobodnu volju i da je sve Bozija Volja (sudbina).

samo-destruktivnost je licni osecaj, kazati da je ljudska rasa sklona samounistenju je tvrdnja da se ljudska rasa
u jednom momentu samounistila, a ja kad pogledam oko sebe shvatim da nas ima 6+ milijardi.
Sudeci na koji nacin ti shvatas reci, sve vise shvatam zasto su ti one bezvredne, a sto se tice tvoje komunikacije sa mravima, to je po meni za nauku koja se vise bavi takvim stanjima svesti coveka, a ja se tu slabo razumem.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S10
Zaista verujem da su oni izrezbarili ono ljudsko lice na Mesecu (pojavljuje se i u epizodi X files, mislim u prvom serijalu).

Ja mislim da si pogrešio, da je to lice ustvari stena u obliku lica na Marsu, ne na Mesecu  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Zaista verujem da su oni izrezbarili ono ljudsko lice na Mesecu (pojavljuje se i u epizodi X files, mislim u prvom serijalu).

Ja mislim da si pogrešio, da je to lice ustvari stena u obliku lica na Marsu, ne na Mesecu  Smile

Mislim da si u pravu za mesto. Ali ne verujem da se stena sama tako oformila.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: MladenIsakovic
Ja mislim da si pogrešio, da je to lice ustvari stena u obliku lica na Marsu, ne na Mesecu  Smile
Jeste Mladene, u filmu.....

A u stvarnosti, ako ljudi zele da vide Djavolju varos, onda oni vide Djavolju varos, bez obzira sto Djavo ne postoji u materiji, a  samim tim ni njegova varos.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony xperia
Film je divan, narocito kraj. A lice, mozda ce biti kao na filmu, ako nadju drugo. Na snimcima visoke rezolucije je gomila stena koja u zavisnosti od upadnog ugla svetla, stvaraju senku. Time i lik, koji asocira na lice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.