Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 349629 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Hmmmm, izgleda da ce firma koja napravi PIP BOY 3000 jako profitirati...
Ne bi me cudilo, ali stvar je u tome da se na ovoj temi govori o danu kada oni koji prezive nece vise znati
sta je profit ili bilo sta drugo sto znaju sada.
Znas ono kao u Matrix-u kada su uhapsili Neo-a, i kada je rekao "imam pravo na telefonski poziv !",
a Smith mu kaze "Sta ti vredi telefonski poziv kada nemas moc govora ?"

Pa PIP boy i jeste naprava za sudnji dan  Smile

Ih matrix... pokrali ljudi GITS
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Slobo

zar po nekim teorijama vec ne postoji civilizacija na veneri? koja je razvijenija od zemljana.

На Венери не,али постоји на другим планетама,ван наше галаксије.
a sta mislis o onome, ne znam gde procitah, da je Nikola Tesla pricao sa Marsom i Venerom? znaci ne sa vanzemaljcima, nego sa planetama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Slobo

zar po nekim teorijama vec ne postoji civilizacija na veneri? koja je razvijenija od zemljana.

a sta mislis o onome, ne znam gde procitah, da je Nikola Tesla pricao sa Marsom i Venerom? znaci ne sa vanzemaljcima, nego sa planetama.

magnetno polje svake planete osciluje nekom frekvencijom, zemlja je 4Hz. Dakle, moguce je da je nahvatao neshto, a da je prichao sa planetom... Prichao je sa golubicama, shto da ne pricha sa planetom???
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
magnetno polje svake planete osciluje nekom frekvencijom, zemlja je 4Hz. Dakle, moguce je da je nahvatao neshto, a da je prichao sa planetom... Prichao je sa golubicama, shto da ne pricha sa planetom???
ma interesuje me kako Sloba gleda na to, jer po toj (nekoj) teoriji Nikola Tesla je u razgovoru sa Marsom i Venerom saznao da je civilizacija na marsu ugashena, a na veneri je mnogo razvijenija nego na zemlji, i kao nece da stupe u kontakt sa nama jer smo primitivni.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Pa pazi pod extremnim uslovima koji vladaju na veneri, morash veoma budesh veoma razvijen...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Цивилизације које су достигле степен толеранције комуницирају између себе,ми смо на врло ниском степену развоја.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: lerr

Pa PIP boy i jeste naprava za sudnji dan  Smile

Ih matrix... pokrali ljudi GITS
Realnost nije video igra, i fallout je samo jedan u moru "scenarija" sudnjeg dana, i to najnelogicniji, posto svi znaju koliko je nuklearni rat 'no win' situacija.
Sto se tice Japanaca nije mi jasno kako njih neko moze da pokrade, kada su oni sve pokrali.
Da nije zapada oni bi i dan danas vitlali samurajske maceve.
Matrix je Biblija sa stidljivim primesama grcke mitologije.
Citat: lerr
Pa pazi pod extremnim uslovima koji vladaju na veneri, morash veoma budesh veoma razvijen...
Osecam te i kontam odakle dolazis sa ovim razmisljanjem, ali po toj logici mi bi trebalo da budemo veoma nerazvijeni. Ali znam da je vrhunac covekovog razvoja covek koji je poceo da govori koristeci reci.
Posle toga "razvoj" je samo teorija, verovanje u neke lazne vrednosti.
Covek je i dalje ostao ili dobar ili djubre, nikakva tehnologija to ne moze da promeni.
Samo covek na ovoj planeti moze da bude dobar ili djubre, sve ostale zivotne forme su dobre.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630, valjda
U stvari greshish, korishcenje rechi je jako primitivan oblik komunikacije. Dvosmislen i poprilichno neprecizan. A shto se tiche Matrix-a ljudi su sami priznali da su kopirali GITS. A shto se tiche japanaca i kineza, obe nacije poznaju koncept knjiga nekoliko hiljada godina pre Isusa. Shto se tiche "kradje sa zapada", voleo bih da vidim ijednu naciju koja moze za manje od 35 godina da dodje na prvo mesto shto se tiche tehnologije, nauke a i kapitala... Isto vazi i za kineze, jako brzo ceno svi pored maternjeg jezika uchiti i kineski kao poslovni jezik, osim japanaca ako neshto ne preduzmu po tom pitanju. A shto se tiche PIP boya... hmmm pa ljudi su ionako skloni samo-unishtenju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Slobo

Ja naleteo u Ra materijalu. Inace oni su poreklom sa Venere (socio-memorijski komplex sa kojim ispitivac razgovara) Evo jednog dela o Tesli:

Ispitivač: Onda pretpostavljam da ne možete da ga imenujete. Onda bih vas upitao odakle je Nikola Tesla dobio te informacije?

Ra: Ja sam Ra. Entitet poznat pod imenom Nikola je dobio informacije od izvora Konfederacije, koji je želeo da pomogne tom ekstremno, da tako kažemo, andjeoski pozitivnom entitetu u poboljšanju egzistencije njegovih saputničkih celina uma/tela/duha. Na žalost, kao kod mnogih Putnika, vibraciona distorzija trećeg denziteta je i kod tog entiteta prouzrokovala ekstremnu distorziju percepcije u pogledu njegovih saputničkih celina uma/tela/duha, tako da je njegova misija bila ometena i skrenula je sa prvobitne svrhe.

Ispitivač: Kakve je dobrobiti Teslin rad trebalo da donese ljudima na Zemlji i koja je bila njegova svrha?

Ra: Ja sam Ra. Svrha, koju je celina uma/tela/duha Nikola najviše želela, je bila da oslobodi sve planetarne entitete mraka. Tako, on je nameravao da planeti pruži beskonačnu energiju planetarne sfere za osvetljenje i napajanje.

Ispitivač: Šta konkretno podrazumevate pod oslobadjanjem entiteta od mraka?

Ra: Ja sam Ra. (Većina narednih informacija je izgubljena zbog greške prilikom snimanja. Prenosimo jezgro informacija.). Mi govorimo o oslobadjanju ljudi od mraka u doslovnom smislu.

Ispitivač: Da li bi to oslobadjanje od mraka bilo srazmerno Zakonu Jednog ili ono podrazumeva neki realan proizvod?

Ra: Ja sam Ra. Proizvod vezan za to oslobadjanje bi stvorio dve vrste iskustva.

Prvo, iskustvo da nije potrebno pronaći izvore prihoda, u vidu novca, da bi se platila energija.

Drugo, stvaranje dokolice pružajući na taj način veće mogućnosti i povećavajući verovatnoću slobode za početak potrage za Zakonom Jednog.

Ako se fizički radi od jutra do mraka, kako biste ga vi nazvali, na vašem planu postojanja, ko se može posvetiti kontemplaciji o Zakonu Jednog na svestan način.

Ispitivač: Šta je sa industrijskom revolucijom? Da li je ona na neki način bila planirana?

Ra: Ja sam Ra. Ovo će biti poslednje pitanje za ovu seansu.

To je tačno. Putnici su se inkarnirali u nekoliko talasa, da bi doneli postepeno oslobodjenje od zahteva ciklusa svakodnevnice i od nedostatka slobode dokolice.

Ispitivač: Ovo je bilo poslednje pitanje, pa bih kao i obično upitao da li postoji bilo šta što možemo učiniti da bi se instrument osećao ugodnije?

Ra: Ja sam Ra. Radite dobro. Najvažnija stvar je da brižljivo postavite simbole. Podešavanje, koje je napravljeno u ovom specifičnom trenutku vremena/prostora će podržati celinu fizičkog kompleksa instrumenta ka distorziji u pravcu ugodnosti.

Mogu li upitati da li imate neko kratko pitanje koje bismo razjasnili pre nego što zaključimo ovu seansu?

Ispitivač: Ne znam da li je ovo kratko pitanje ili ne, tako da ga možemo sačuvati za sledeći put, ali moje pitanje bi bilo zašto krstaši sa Oriona rade to? Koji je njihov krajnji cilj? To je verovatno suviše dugo za odgovor.

Ra: Ja sam Ra. To nije suviše dug odgovor. Služiti sebi znači služiti svima. Služenje sebi, sagledano na ovaj način, zahteva stalnu ekspanziju korisćenja energije drugih za manipulaciju radi sopstvene dobrobiti sa distorzijom u pravcu moći.

Ukoliko imate daljih pitanja o ovom predmetu, mi ćemo ponovo biti sa vama.

...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Duhu Sekire,

U pravu si  bila je to greska ,Kina pravi dve Energetske Stanice nedeljno.

Ovo je bila vest u novinama od pre dve godine ,saljem clanak

China, 'world's greatest polluter', building two new power stations a weekLast updated at 13:32 20 June 2007

China is building two new power stations a week, a leading climate change official warned today.
However, John Ashton, the Foreign Office's special representative for climate change, said there was no point blaming China for rising global CO2 emissions as rich nations had to set an example for China to follow.

China's smog makes for an unappetising stroll around capital city Beijing
His statement came as a new report from the Netherlands Environmental Assessment Agency suggested China might already be the world's greatest polluter, with emissions rising by nine per cent last year, compared with 1.4 per cent in America.
"It is a massive challenge," Mr Ashton told the BBC. "We need to convince China that they don't have to make a choice between prosperity and protecting the climate ... there is also a moral case.
"Most greenhouse gases in the atmosphere have been put there by developing countries without having to worry about the climate."
Mr Ashton added that much of China's emissions growth was driven by consumers in the West buying Chinese goods. Also, it is estimated that the average American still pollutes between five and six times more than the average Chinese person.

China's insatiable appetite for energy is leading to the government building two new power stations a week
Climate sceptics have been asking why Britons should switch off lights, turn down central heating and avoid flying when Chinese emissions are increasing.
Greenpeace UK director John Sauven said: "Responsibility lies not just in Beijing but also in Washington, Brussels and Tokyo. All we've done is export a great slice of the West's carbon footprint to China, and today we see the result."

Sto se tice Tajvana oni zele kompletnu nezavisnost i USA ih zamolila da se uzdrze zbog razvucenosti na drugim terenima inace nece moci da im pomogne.
Definitivno Tajvan ce uskoro biti sledeca vruca tacka,
Postoji puno Dog fights izmedju Amera i Kineza u tom delu sveta.
Proveri najnoviji kineski presretac ,predivan je .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 77 78 80 81 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.