Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 349165 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S10
Они који доживе кристализацију душе,који се буду морално уздигли,сам човек одлучује за себе,а не Господ Бог Исус Христ.

Kakvu kristalizaciju? Kako to znaš?
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
@slobadidi
Sta se desava sa nama ostalima sto ne budemo odabrani ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
gorite u paklu  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Ма нека, RavenDark ће да среди код шефа. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Wildfire S
Citat
За вашу информацију,Србија је најсигурније место на планети,јер ће се у том тренутку уздићи,као Еден што се својевремено уздигао.

Pa naravno, u paklu smo već 20 godina... dosta nas je zajebavao bog, dosadili smo mu... sad malo druge.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Ма нека, RavenDark ће да среди код шефа. Smile

pitaj taxtexa koliko njih  ima iznad.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 95
Zastava ns
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson k550i
slobadidi mozes li malo da objasnis sve to sto pricas..kristalizacija,srbija najbezbednije mesto i ostalo.
IP sačuvana
social share
Mnogi ljudi mogu da urade vise od onog za sta misle da su sposobni.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Sve se moze kad se hoce i nista se ne mora.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Svi koji sumnjaju u ovo su pogresili adresu ali ok. Nedavno je u Srbiji na tv bilo vec dosta emisija na ovu temu(BN,Kopernikus) u kojoj su ucestvovali razni strucnjaci koji potvrdjuju sve ovo. 80% je vec potvrdjeno. Posto vec dosta dugo proucavam ovo dosao sam do toga da ce ustvari ceo proces se odigrati 2011 godine(a ovako su bas rekli i u jednoj emisiji) sto se slaze i po Majanskom kalendaru pocevsi od 28. 2. 2011,pa do 28. 11. 2011. kada nastupa univerzalno doba(razvoj telepatije,telekineze i ostalo),a da ce 2012 biti samo adaptacija na to a 21. 12. 2012 poslednji dan vremena kakvog poznajemo. Odnosno broj sudara fotona koji se stalno povecava i utice na povecanje svasti ce 22. 12. 2012 dostici beskonacan broj. Mislim da to sve objasnjava i to ce stvarno oznaciti novi pocetak u svemu. Ovo oko ulaska u fotonski sloj i centar galaksije je vec i naucno potvdjeno i nece biti struje kažu sto je i logično. Bice solidnih potresa to je sigurno jer zemlja se adaptira a i bice veca za 10%. Pa mi nije jasno kako neki misle da to moze da prodje bez ikakvih potresa i nevremena? Druga vazna stvar koju vidim da mnogi ne kapiraju(pa cak ni Dejvid Ajk),prica se mnogo o tome da je sve zapravo iluzija i projektuje se iz matrice i nase dnk(sto se slazem,ovo je cak i naucno potvrdjeno),ali kako niko nije shvatio znajuci da se stara matrica iz 3d sada brise i samo je jos novac ostao koji drzi sve ali i on kao sto vidite polako odlazi,a mnogi kazu da svet u 4d je netaknut(pa postoje i knjige o tome da ce sve biti izbrisano zapravo osim ljudi i prirode),sto je po meni sasvim logicno jer je sve holografska projekcija i nakon toga posto se ljudi definitivno opredele(a to moze da potraje i par dana kada dodje vreme) moci ce da idu gde su odlucili(ma sta to znacilo). Kao sto kazu neki sa Plejada imamo mali broj letilica koje mogu da idu u vasu 3d realnost,ili pogledajte sta je ostalo od prethodnih civilizacija(samo ono od neobradjenog kamena kao piramide na primer ili stounhange,a na mestu zgrada samo su ostale metalne izuvijane sipke). Pa vi sad vidite kako ce to "ici jako postepeno" .  
Imate odlican serijal o svemu na www. najvecetajne. tk
To nije jos niko spomenuo, a ja sam odatle sve proucio jer sve vam je po redosledu slozeno i nema potrebe za lutanjem(knjige,video materijali i td. ). Sve je cak opisano u nekim knjigama po danima kako ce ici a narocito oko tog prelaza a i posle toga kako ce se formirati zajednicki svet(duga prica za ovo kucanje),ali ako neko ima odgovore kako on to zamislja da ce biti tako postepen prelaz neka objasni ali sa potkrepljenim materijalom a ne "ja mislim" recenicama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
slobadidi mozes li malo da objasnis sve to sto pricas..kristalizacija,srbija najbezbednije mesto i ostalo.

Pa pronasli su kriptonit u Srbiji  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 95
Zastava ns
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson k550i
Svi koji sumnjaju u ovo su pogresili adresu ali ok. Nedavno je u Srbiji na tv bilo vec dosta emisija na ovu temu(BN,Kopernikus) u kojoj su ucestvovali razni strucnjaci koji potvrdjuju sve ovo. 80% je vec potvrdjeno. Posto vec dosta dugo proucavam ovo dosao sam do toga da ce ustvari ceo proces se odigrati 2011 godine(a ovako su bas rekli i u jednoj emisiji) sto se slaze i po Majanskom kalendaru pocevsi od 28. 2. 2011,pa do 28. 11. 2011. kada nastupa univerzalno doba(razvoj telepatije,telekineze i ostalo),a da ce 2012 biti samo adaptacija na to a 21. 12. 2012 poslednji dan vremena kakvog poznajemo. Odnosno broj sudara fotona koji se stalno povecava i utice na povecanje svasti ce 22. 12. 2012 dostici beskonacan broj. Mislim da to sve objasnjava i to ce stvarno oznaciti novi pocetak u svemu. Ovo oko ulaska u fotonski sloj i centar galaksije je vec i naucno potvdjeno i nece biti struje kažu sto je i logično. Bice solidnih potresa to je sigurno jer zemlja se adaptira a i bice veca za 10%. Pa mi nije jasno kako neki misle da to moze da prodje bez ikakvih potresa i nevremena? Druga vazna stvar koju vidim da mnogi ne kapiraju(pa cak ni Dejvid Ajk),prica se mnogo o tome da je sve zapravo iluzija i projektuje se iz matrice i nase dnk(sto se slazem,ovo je cak i naucno potvrdjeno),ali kako niko nije shvatio znajuci da se stara matrica iz 3d sada brise i samo je jos novac ostao koji drzi sve ali i on kao sto vidite polako odlazi,a mnogi kazu da svet u 4d je netaknut(pa postoje i knjige o tome da ce sve biti izbrisano zapravo osim ljudi i prirode),sto je po meni sasvim logicno jer je sve holografska projekcija i nakon toga posto se ljudi definitivno opredele(a to moze da potraje i par dana kada dodje vreme) moci ce da idu gde su odlucili(ma sta to znacilo). Kao sto kazu neki sa Plejada imamo mali broj letilica koje mogu da idu u vasu 3d realnost,ili pogledajte sta je ostalo od prethodnih civilizacija(samo ono od neobradjenog kamena kao piramide na primer ili stounhange,a na mestu zgrada samo su ostale metalne izuvijane sipke). Pa vi sad vidite kako ce to "ici jako postepeno" . 
Imate odlican serijal o svemu na www. najvecetajne. tk
To nije jos niko spomenuo, a ja sam odatle sve proucio jer sve vam je po redosledu slozeno i nema potrebe za lutanjem(knjige,video materijali i td. ). Sve je cak opisano u nekim knjigama po danima kako ce ici a narocito oko tog prelaza a i posle toga kako ce se formirati zajednicki svet(duga prica za ovo kucanje),ali ako neko ima odgovore kako on to zamislja da ce biti tako postepen prelaz neka objasni ali sa potkrepljenim materijalom a ne "ja mislim" recenicama

vrlo interesantno, a da li je u tim serijalima naucno potvrdjeno sve sto si ti izneo ovde ?
mislim da bi mogao s tobom satima da pricam, iako mi se sve ovo cini vrlo nemogucim,takva mi je priroda,volim "zavere"
IP sačuvana
social share
Mnogi ljudi mogu da urade vise od onog za sta misle da su sposobni.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Sve se moze kad se hoce i nista se ne mora.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.