Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 348879 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Mesija će se pojaviti kad čovječanstvu bude potrebna pomoć, a samo će nas On moći spasiti. Mesija je reinkarnacija Isusa Krista. Mesija je Onaj Kojega čekamo. Gledajte, kad dođe Mesija, znaci i čuda svjedočit će da je On uistinu Krist. Mesija će doći iz nepoznatog grada. Sjedit ce na prijestolju, i gledajte, On ce doći s čeličnim mačem, i željeznim će žezlom On vladati. On će ispuniti Zakon Proroka. Osvojit će Istok i Zapad. Sa Sobom ce donijeti vladavinu Mira za vrijeme kojeg će čak i životinje prestati biti neprijatelji čovjeku. Jer, gledajte, vuk i janje pit će s istog vrela... i sva će stvorenja Božja mirovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Mesija reinkaranacija Isusa Hrista? Hoćeš reći da će se Hrist ponovo roditi kao čovek? Kako si to zaključio? Možeš odgovoriti na temi o Isusu.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Mesija će se pojaviti kad čovječanstvu bude potrebna pomoć, a samo će nas On moći spasiti. Mesija je reinkarnacija Isusa Krista. Mesija je Onaj Kojega čekamo. Gledajte, kad dođe Mesija, znaci i čuda svjedočit će da je On uistinu Krist. Mesija će doći iz nepoznatog grada. Sjedit ce na prijestolju, i gledajte, On ce doći s čeličnim mačem, i željeznim će žezlom On vladati. On će ispuniti Zakon Proroka. Osvojit će Istok i Zapad. Sa Sobom ce donijeti vladavinu Mira za vrijeme kojeg će čak i životinje prestati biti neprijatelji čovjeku. Jer, gledajte, vuk i janje pit će s istog vrela... i sva će stvorenja Božja mirovati.
Odakle tebi naviru ove reci ?
Da li uopste znas sta je "Mesija" ?
Neki delovi ovoga sto ti govoris su iz Otkrovenja Jovanovog ali on je prepricao druge proroke koji su prorokovali
o "Danu Bozijem", Mesijanska prorocanstva se odnose na pojavu Isusa, a Jovan objasnjava da niko nece znati
Gospoda, sem njega samog " ....i imaše ime napisano, kog niko ne zna do On sam. "

I sto je najvaznije, kakve koristi neko moze da ima od toga ?
Kakve koristi neko ima ako je cuo za famoznu 21.12.2012. pricu ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
@ Makors_Crni: to se jedino čini logičnim

@ eyepheelYU: Može i mora imati koristi. Čovječanstvo će se opet naći na kušnji. Na ljudima je da prepoznaju Krista te ga  prihvate ili odbace Krista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: 2772

@ eyepheelYU: Može i mora imati koristi. Čovječanstvo će se opet naći na kušnji. Na ljudima je da prepoznaju Krista te ga  prihvate ili odbace Krista.
Nisi odgovorio ni na jedno pitanje koje sam ti postavio.  Smile
Zeleo bih jos jednom da ti ukazem na "sitnice" koje verovatno zbog jakog emotivnog naboja i ljubavi prema
Kristu ne uspevas da primetis.
Cilj je doci do Gospoda (Oca), a ne do Krista, Krist (Istina/Duh Boziji) je jedini put do Gospoda, Jovan 14:6
" Isus mu reče: Ja sam put i istina i život; niko neće doći k Ocu do kroza me. "
"do kroza me" znaci kroz Duh Boziji/Istinu, a ne kroz telo Jevrejskog mladog coveka od krvi i mesa.
Drugo sto je mnogo bitnije je cinjenica da Gospod odredjuje ko dolazi do Krista, a ne covek, Jovan 6:44 " Niko ne može doći k meni ako ga ne dovuče Otac koji me posla; i ja (Krist) ću ga vaskrsnuti u poslednji dan. "
Da li imas sposobnost da razumes nesto od gore navedenog ?
Da li shvatas koliko je besmisleno govoriti o Kristu, bez citiranja njegovih reci ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat: 2772

@ eyepheelYU: Može i mora imati koristi. Čovječanstvo će se opet naći na kušnji. Na ljudima je da prepoznaju Krista te ga prihvate ili odbace Krista.
Nisi odgovorio ni na jedno pitanje koje sam ti postavio. Smile
Zeleo bih jos jednom da ti ukazem na "sitnice" koje verovatno zbog jakog emotivnog naboja i ljubavi prema
Kristu ne uspevas da primetis.
Cilj je doci do Gospoda (Oca), a ne do Krista, Krist (Istina/Duh Boziji) je jedini put do Gospoda, Jovan 14:6
" Isus mu reče: Ja sam put i istina i život; niko neće doći k Ocu do kroza me. "
"do kroza me" znaci kroz Duh Boziji/Istinu, a ne kroz telo Jevrejskog mladog coveka od krvi i mesa.
Drugo sto je mnogo bitnije je cinjenica da Gospod odredjuje ko dolazi do Krista, a ne covek, Jovan 6:44 " Niko ne može doći k meni ako ga ne dovuče Otac koji me posla; i ja (Krist) ću ga vaskrsnuti u poslednji dan. "
Da li imas sposobnost da razumes nesto od gore navedenog ?
Da li shvatas koliko je besmisleno govoriti o Kristu, bez citiranja njegovih reci ?

Kako god ti kažeš.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nama Srbima, mesija je Srbin;
 Hrvatima , Hrvat, itd.
ali ko zna mozda smo mi Srbi stvarno nebeski narod.
If you believe, can be a true  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Barack Obama je novi antikrist. Upišite u google barack obama antichrist i izbacit će 1.120.000 rezultata.

Bolji dokaz nam nije potreban! Ukucajte Ceca na google i izacice preko 11 300 000 strana! Ceca je novi mesija!

Ceca sucks monkey dick.

Da si kojim slučajem informirao i upisao u google barack obama antichrist vidio bi da ima poveznica između njega i antikrista.
Google je novi mesija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Google je novi mesija

ili u najgorem slucaju yahoo Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Citat
Barack Obama je novi antikrist. Upišite u google barack obama antichrist i izbacit će 1.120.000 rezultata.

Bolji dokaz nam nije potreban! Ukucajte Ceca na google i izacice preko 11 300 000 strana! Ceca je novi mesija!

Ceca sucks monkey dick.

Da si kojim slučajem informirao i upisao u google barack obama antichrist vidio bi da ima poveznica između njega i antikrista.
Google je novi mesija  Smile

Amin...
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.