Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 349489 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Cinjenica je da droga manje unistava mozak od pracenja apokalipticnih blogova i verovanje u svaku glupu izmisljotinu koja zapljusne internet.

Pre svega, hriscanska filozofija kaze da su sve drevne religije zapravo samo priprema za hriscanstvo. Ja sam hriscanin. Ako je 21.12.2012. taj novi najavljeni dolazak Hristosov onda se radujem tom danu. Radujem se svom spasenju. U ostale gluposti ne verujem.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: lerr link

Ja sam stekao utisak da si ti vernik... Kako onda mozesh reci za Boga da je mit?
Zar ce Bog sprechiti da ljudi unishte same sebe? Nece naravno, stavio ih je na zemlju rekao da se mnoze i pune zemlju i dao im slobodu. Chak i najvecu slobodu sa njegove tachke gledishta: dao im je slobodu da veruju u njega ili da ne veruju u njega.
Uopste mi nije jasno na osnovu cega si mogao da steknes utisak da sam ja vernik ?

Prvo se pitas da li ce Bog spreciti ljude da se uniste, pa sam odgovaras "Nece naravno" (sto znaci da verujes da ce se ljudi unistiti).
Odakle ti ideja da ljudi imaju bilo kakav oblik ili formu slobode ? To nigde u Bibliji ne pise.
U Bibliji pise da je sve Bozija volja, i jako lepo pise (manifestovano u praksi) da ce svako ko misli da ima slobodnu volju - umreti. Kakvog li podstreka i ohrabrenja za ljude da nastave da veruju u nebulozu zvanu "slobodna volja".
I cinjenica da ni jedan covek do danas nije ziveo bez te iluzije.

Onda primecujes da je Bog zeleo da se ljudi mnoze i pune zemlju, da bi sve to bilo unisteno samounistenjem.
Pa na sta tebi lici takav Bog ? Milioni godina stvaranja coveka, da bi se sve to lepo potpuno unistilo ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Tako pise u starom zavetu, naravno. Sve je bozija volja. Procitaj izmedju redova u novom zavetu i videces.
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Citat: lerr link

Ja sam stekao utisak da si ti vernik... Kako onda mozesh reci za Boga da je mit?
Zar ce Bog sprechiti da ljudi unishte same sebe? Nece naravno, stavio ih je na zemlju rekao da se mnoze i pune zemlju i dao im slobodu. Chak i najvecu slobodu sa njegove tachke gledishta: dao im je slobodu da veruju u njega ili da ne veruju u njega.
Uopste mi nije jasno na osnovu cega si mogao da steknes utisak da sam ja vernik ?

Prvo se pitas da li ce Bog spreciti ljude da se uniste, pa sam odgovaras "Nece naravno" (sto znaci da verujes da ce se ljudi unistiti).
Odakle ti ideja da ljudi imaju bilo kakav oblik ili formu slobode ? To nigde u Bibliji ne pise.
U Bibliji pise da je sve Bozija volja, i jako lepo pise (manifestovano u praksi) da ce svako ko misli da ima slobodnu volju - umreti. Kakvog li podstreka i ohrabrenja za ljude da nastave da veruju u nebulozu zvanu "slobodna volja".
I cinjenica da ni jedan covek do danas nije ziveo bez te iluzije.

Onda primecujes da je Bog zeleo da se ljudi mnoze i pune zemlju, da bi sve to bilo unisteno samounistenjem.
Pa na sta tebi lici takav Bog ? Milioni godina stvaranja coveka, da bi se sve to lepo potpuno unistilo ?

Opet negde drugde si napisao da ne verujesh u darvinizam, tj da tvoji pretci nisu primati a ovde pishesh kako postoje milioni i milioni godina stvaranja choveka? Choveche budi chovek i drzi do onoga shto kazesh.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2009, 00:27:54 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Slušam ozbiljne savete nekih ljudi da treba skupljati konzerve, vodu, prvu pomoć,garderobu,gas maske...i zaštititi se i spremiti se dok ima šta da se kupuje jer doći će vreme praznih rafova i opštih nereda u svetu(Usa najpre).

Imam ideju.Da se sad ugojim ko stoka posle da ima zalihe za posle.Blago debelim ljudima ako  naidje ta glad  Smile
Video sam na prisonplanet i na infowars imaju vec prirucnici kako se prave te rezerve hrane.

Citat
Ako se dobro sećam pokojni Filip Šnajder je govorio o nekima koji uopšte nemaju dozvolu da napuste bazu i to su visoko stručni ljudi koji imaju dole porodice,komfor visokog nivoa i sl.
u mnogim filmovima se govori o tome, npr dan nezavisnosti.

Ako nam mainstream mediji to predskazuju o onda smo ga debelo najebali  Smile
Znaš li koliko istinitih stvari provlače kao SF? Dosije X je neverovatan primer, sve je pomenuto u toj seriji a evo samo jednog malenog primera kako to izgleda u Seinfild-u:
http://www.youtube.com/watch?v=87u5A7BFziQ&feature=channel_page

I sad zamisli šta će da se desi ako puknu sve kompjuterske veze i tako automati za lovu riknu-banke ne funkcionišu i sl. a ja-ti-bilo ko u tom momentu na putu ka automatu kod poštanske štedionice da uzmemo par soma za klopu. Šta će onda biti? Razbijanje izloga za klopu u roku od 3-4 i max.5 dana, upadi u gajbe radi kradja posle dve nedelje i prva ubistva i sukobi. Država primenjuje represalije-policija leši,gradjani se organizuju,stupa vojska na snagu i ukida sve ingerencije vlade,odvodjenja,privodjenja(nakon nepunih mesec dana). Dva meseca-streljanja,logori,GLAD.
 Nakon maximum ali maximum šest meseci prva ljudožderstva.

Ako neko ima kontra vidjenje slobodno nek udari reply ali ja sam vrlo realno pesimističan.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2009, 00:29:37 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Slušam ozbiljne savete nekih ljudi da treba skupljati konzerve, vodu, prvu pomoć,garderobu,gas maske...i zaštititi se i spremiti se dok ima šta da se kupuje jer doći će vreme praznih rafova i opštih nereda u svetu(Usa najpre).

Imam ideju.Da se sad ugojim ko stoka posle da ima zalihe za posle.Blago debelim ljudima ako  naidje ta glad  Smile
Video sam na prisonplanet i na infowars imaju vec prirucnici kako se prave te rezerve hrane.

Citat
Ako se dobro sećam pokojni Filip Šnajder je govorio o nekima koji uopšte nemaju dozvolu da napuste bazu i to su visoko stručni ljudi koji imaju dole porodice,komfor visokog nivoa i sl.
u mnogim filmovima se govori o tome, npr dan nezavisnosti.

Ako nam mainstream mediji to predskazuju o onda smo ga debelo najebali  Smile
Znaš li koliko istinitih stvari provlače kao SF? Dosije X je neverovatan primer, sve je pomenuto u toj seriji a evo samo jednog malenog primera kako to izgleda u Seinfild-u:
http://www.youtube.com/watch?v=87u5A7BFziQ&feature=channel_page

I sad zamisli šta će da se desi ako puknu sve kompjuterske veze i tako automati za lovu riknu-banke ne funkcionišu i sl. a ja-ti-bilo ko u tom momentu na putu ka automatu kod poštanske štedionice da uzmemo par soma za klopu. Šta će onda biti? Razbijanje izloga za klopu u roku od 3-4 i max.5 dana, upadi u gajbe radi kradja posle dve nedelje i prva ubistva i sukobi. Država primenjuje represalije-policija leši,gradjani se organizuju,stupa vojska na snagu i ukida sve ingerencije vlade,odvodjenja,privodjenja(nakon nepunih mesec dana). Dva meseca-streljanja,logori,GLAD.
 Nakon maximum ali maximum šest meseci prva ljudožderstva.

Ako neko ima kontra vidjenje slobodno nek udari reply ali ja sam vrlo realno pesimističan.

ma nije ni to loshe... taman da se svet ochisti od gamadi. Problem je u tome shto smo svi (nazalost i ja) postali ovisni o tehnologije. Shta mislish da li ce nekog aboridzana da bude briga shto australijanci nemaju kesh za klopu? Da li ce kineze u nekoj provinciji da bude briga shto nema struje u kini, oni ionako nemaju struje. Da li ce mog pradedu da bude briga to shto sam ja ostao bez brzog interneta? Kazace sine ovde kod mene imash shta da jedesh. A inache mnoooooooogoooooooo gledash serije Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2009, 00:40:00 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Tako pise u starom zavetu, naravno. Sve je bozija volja. Procitaj izmedju redova u novom zavetu i videces.
"Novi Zavet" je shvatanje da je Isus Hrist bio Mesija, i nista vise. Reci Starog Zaveta se nisu promenile uopste,
Zakon je ostao isti, bez obzira sto se iz "ne ovo" promenio u "voli ovo".
Citat: lerr
Opet negde drugde si napisao da ne verujesh u darvinizam, tj da tvoji pretci nisu primati a ovde pishesh kako postoje milioni i milioni godina stvaranja choveka? Choveche budi chovek i drzi do onoga shto kazesh.
Nemam mogucnost verovanja, kao ti i drugi ljudi. Ja znam da covek nije  primat i da ne moze da se ukrsta sa primatima. Znam da je primat danas ono sto je bio pre milion godina. A covek nije danas ono sto je juce bio. Stvaranje coveka i dalje traje, stvaranje primata je odavno zavrseno.
Od coveka koji je danas blato (djubre) stvara se vecan covek, to je cela prica iz Biblije.
Covek koji prica da ce covek sam sebe da unisti, samo sam sebe unistava.
A covek koji prica kako ce sam sebe da spase, sam sebe laze.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Do sad su paranoici pricali o smaku sveta i panicili, a retko ko ih uzimao za ozbiljno. Od kad je internet postao svakodnevnica, ispunise ga sofizmima i napravise opake teorije zavere i citavu nauku o smaku sveta. Kad covek cita moze svasta da mu padne na pamet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Do sad su paranoici pricali o smaku sveta i panicili, a retko ko ih uzimao za ozbiljno. Od kad je internet postao svakodnevnica, ispunise ga sofizmima i napravise opake teorije zavere i citavu nauku o smaku sveta. Kad covek cita moze svasta da mu padne na pamet.

Moze... srecom, pa ima i nas koji drzimo protiv-tezu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Tesko je pored toliko sofizama ostati normalan. Zato svim apocalyptic geekovima preporucujem da probaju neku drogu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.