Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 349379 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
Tako pise u starom zavetu, naravno. Sve je bozija volja. Procitaj izmedju redova u novom zavetu i videces.
"Novi Zavet" je shvatanje da je Isus Hrist bio Mesija, i nista vise. Reci Starog Zaveta se nisu promenile uopste,
Zakon je ostao isti, bez obzira sto se iz "ne ovo" promenio u "voli ovo".
Citat: lerr
Opet negde drugde si napisao da ne verujesh u darvinizam, tj da tvoji pretci nisu primati a ovde pishesh kako postoje milioni i milioni godina stvaranja choveka? Choveche budi chovek i drzi do onoga shto kazesh.
Nemam mogucnost verovanja, kao ti i drugi ljudi. Ja znam da covek nije  primat i da ne moze da se ukrsta sa primatima. Znam da je primat danas ono sto je bio pre milion godina. A covek nije danas ono sto je juce bio. Stvaranje coveka i dalje traje, stvaranje primata je odavno zavrseno.
Od coveka koji je danas blato (djubre) stvara se vecan covek, to je cela prica iz Biblije.
Covek koji prica da ce covek sam sebe da unisti, samo sam sebe unistava.
A covek koji prica kako ce sam sebe da spase, sam sebe laze.

A ko ce ga spasti?
Realno chovek je josh uvek blato, osim kostiju nishta ne ostane iz zemlje doshao u zemlju otishao... A inache googluj malo i videcesh da chovek sa shimpanzom deli preko 99% DNK-a.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ne znam zasto je Darvinova teorija toliko neverovatna nekim ljudima.  Ne verujes u boga, ne verujes  Darvinu u sta verujes?
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Ne znam zasto je Darvinova teorija toliko neverovatna nekim ljudima.  Ne verujes u boga, ne verujes  Darvinu u sta verujes?

U Borvina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6630, valjda
U Istinu  Smile Ja sam onaj koji jeste... neko to nama ima kompleks vishe vrednosti  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
A ko ce ga spasti?
Pa o tome mogu samo spaseni da ispiraju usta. Ako ti ( recimo ) neces biti spasen, koja bi svrha istinitog odgovora na to pitanje bila ?
U Bibliji pise da je rec(duh) koja predstavlja istinu alat spasavanja, ali niko nece znati zasto su samo neki odabrani za spasenje, i ko ih je ustvari spasao, odnosno kreirao sposobnim da shvate istinu.
Realno chovek je josh uvek blato, osim kostiju nishta ne ostane iz zemlje doshao u zemlju otishao... A inache googluj malo i videcesh da chovek sa shimpanzom deli preko 99% DNK-a.
Covek je osecaj prisutnosti, svest koja se nalazi u materiji, a ne materija. Tacnije nas DNK je najslicniji gorili, ali to nema nikakve veze sa onim sta je covek, a sta je gorila.
I kamen i celik su 100% mrtva materija, pa nemaju nista zajednicko.
Covek - blato je covek koji nije svestan samog sebe, covek koji se oseca kao zivotinja, bez obzira koja zivotinja.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
  Zašto toliko mrzite sebe? Čovek je blato? Zašto? Možda se ponaša loše ali verujte manipulcije su iznad vaše i moje percepcije. Ubedili su vas da ste loši po default-u,posebno vernici prednjače u samoponižavanju. 
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6630, valjda
Ko moze da kaze da sam ja losh ili dobar? Ja se trudim da idem ovim svetom i chinim ono za shta smatram da je dobro. Ne osudjujem nikoga ali sa strane fizike i materije chovek je to isto blato od koga i drvo i kamen i chelik. Svi smo mi ustvari deca zvezda. I ne mrzim sebe niti se neshto posebno volim. Mislim da imam realnu sliku o sebi i nije mi potrebno da propovedam nechije rechi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Brate ti i ja nismo telo,to je poenta moje priče a mi smo poverovali da smo kosti,meso i krv  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6630, valjda
Ja sam fizichar, ili ti neki nauchnik. Josh uvek nisam video matematichku potvrdu postojanja dushe. Ali shto se tiche svesti, stoji ona nije opipljiva iako znamo gde obitava, ne mozemo je shvatiti i nadam se da nikada i necemo jer to je onda igranje Boga. Prema tome genetika je nishtavilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Covek nije blato nego energija i materija.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.13 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.