Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 21. 12. 2012. Kraj vremena ili početak...  (Pročitano 349009 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
@eyepheelYU
Obzirom da, kako kazes, zastupas rec, a ja zastupajuci ovu rec moram ti reci:

Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia Luvmya 520
Koji kanal  9???Evo i ja tebi nudim 90 minuta da pokažeš koliko znaš ili ne znaš.
Svako ima prava da veruje,a gde je istina???
Ti polaziš od toga da sve znaš?što i nije loše,a ja polazim od toga da ne znam i da treba još da učim...i učim.
Kanal 9 je Novosadska TV stanica.
Istina je tamo gde je covek zna/dozivi, znanje je energija koja stvara dozivljaj.
Da ja sve znam, sto znaci da nemam verovanja, to ne znaci da ja znam sve.
Ja znam da ti ne znas, posto tvrdis nesto sto se nije desilo, nesto sto ne postoji.
Citat: drbob29
Ja znam ko sam,šta sam bio i ko ću biti.
Naveo sam da se kabalisti i ezoteristi vezuju za majansko proročanstvo zato što vole simboliku brojeva.
Ti znas sta ce da ti se desi ?
Da, rekao si da Maje lazu, tvrdeci da ce to sto ti tvrdis da se desi 2011.
Citat: Jarooko
Suzdrzavam se od svakog komentara na ovu tematsku raspravu, sem jednog: koji moj u svakoj poruci pises na kraju jewpiter, i sta to u opste znaci...koji moj?!  Smile
   Ja se malo zezam, al ozbiljno, sta ti je to?
To je Winnie the Pooh verzija reci Jupiter, koja je skracenica za Jugoslovenski Piter, a to sam ja.
"Sveti Petar" je bio Jew (Jevrejin) koji je dobio ime Piter.
Citat: 1 deki
To je bilo ironicno napisano. Naravno da ne verujem da je tvoja rec Istina. Hocu da mi ostavis svoje reference (tog zivog coveka) za koje verujem da ne bi trebalo da ti budu problem posto vidim da imas kontakte sa medijima. Ako nemas biografiju ili ne zelis da je iznosis nije nikakav problem. Iskreno da ti kazem (ovo nije u cilju da povredim tvoja osecanja), mislim (intuicija mi to govori) da si fanatik i to u onom najnegativnijem mogucem smislu i da bi bilo dobro po tebe da pijes prozak redovno. Isto mi govori da bi slusati tvoje reci bilo: "Poput stavljanja tockica paradajzu - dakle potpuno nepotrebno". No sa druge strane, ako se tvoja biografija pokaze dovoljno interesantnom, postoji mogucnost da moj racionalni um (leva hemisfera mozga) preuzme stvar i time ja revidiram svoje misljenje o 2012 g. i prorocanstvu Maja kao i da se izvinim svim clanovima foruma zbog mog postavljanja linka za gorepomenuti dokumentarac i time udaljavao ljude od Istine (tvoje reci). Dakle obracam se zivom bicu a ne Istini!
Prvo, koja moja rec je laz, drugo, zasto mislis da cu tolerisati tvoju drskost i takvo obracanje ?
Citat: lightsoft
Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.
Osecam te, I feel you, my bad, moja greska, nece se ponoviti.

Jew
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
@eyepheelYU

Mislim da su sve tvoje reci laz. Zasto? Pa vrlo jednostavno, kao sto ti navedoh, jednostavno mi "stomak' (intuicija kazu neki) govori da tvoje reci ne mogu biti dalje od Istine. Ja jesam drzak i bezobrazan. A uglavnom im ljudi to pripisu kada im malo narusim njihovu percepciju realnosti pa postave sebi neka pitanja o sebi samima za koje mi se cini, da ili nemaju odgovor ili im se isti ne svidjaju. Smatrati sebe "Jugoslovenskim Petrom" koji govori Istinu meni samo govori o krizi identiteta kod tebe. Nemoj da me pogresno razumes, jednostavno tvoje izjave o sebi na mestu kao sto je forum su veoma hrabre (forum postoji za razmenu misljenja a ne za monolog kapiram) tako da sam pokusao da saznam vise o tebi kako bih znao da li da ubuduce citam tvoje postove i ako da sa kojom dozom ozbiljnosti da ih prihvatam. Procitacu jos tvoj odgovor na ovo gorenapisano. Svako dobro...
Izvinjavam se ostalima na off-u...
BTW Odgovarati na pitanja drugih pitanjem, je u namanju ruku ruzno...
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 17:16:05 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
Citat: Jarooko
Suzdrzavam se od svakog komentara na ovu tematsku raspravu, sem jednog: koji moj u svakoj poruci pises na kraju jewpiter, i sta to u opste znaci...koji moj?!  Smile
   Ja se malo zezam, al ozbiljno, sta ti je to?
To je Winnie the Pooh verzija reci Jupiter, koja je skracenica za Jugoslovenski Piter, a to sam ja.
"Sveti Petar" je bio Jew (Jevrejin) koji je dobio ime Piter.

Smile                   Smile                   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Људи, добили смо још једног што је у неким триповима, један је мислио да је Немањић, овај мисли да је Свети Петар.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 23:02:04 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
Људи, добили смо још једног што је у неким триповима, један је мислио да је Немањић, овај мисли да је Свети Петар.
Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 07:29:13 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Nemanjic je brzo dobio pedalu.....koliko se secam Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Pored Majskog kalendara koji je jedan od najsavrsenije napravljenih i ima samo jedan prestupan dan u 6000 hiljada godina ,mislim da se treba u celini pogledati neke izvore pre Nostardamusovih sedam novo-otkrivenih crteza i pre Jovanovog otkrovenja .Dakle stari sumerijski,jevrejski i egipatski tekstovi su dobri primeri za to.
Da li ti verujes ili ne medju naucnicima je sasvim logicna stvar da glavni svetski sateliti provode vec godinama dobar deo vremena upereni u prostore svemira koji su zabelezeni u analima starih naroda ili su imali neki izuzetan znacaj za njih.Ako su Ljudi zabelezili neki dogadjaj znaci zeleli su ostaviti jasnu poruku buducim pokolenjima.

Ja mislim da treba gledati korelaciju ili odnos izmedju vise prirodnih dogadjaja .

Sunce
Na Suncu je u januaru 2008 poceo solarni ciklus koji traje 11 godina i koji dostize svoj maksimalnu aktivnost crnih mrlja 2012 kada ce po obicaju Suncevi magnetni polovi da se promene.
Ovo ce biti 24-ti solarni ciklus od kako su njegove statistike pocele biti belezene.
Svaki put kada se maksimalna aktivnost priblizi iz nekog sasvim neobjasnjivog razloga ljudi polude,
imamo povecan kriminal ,netrepeljivost ,vise ratova,silovanja, ubistava .
Sad mi stvarno ne razumemo tacno sta se desava sa Suncem mi mozemo da teorisemo i nagadjamo i posmatramo druga Sunca priblizne velicine u nadi za bolje razumevanje ali sa jednom razlikom a to je
da je nase Sunce vrlo specificno po kolicini i intezitetu crnih mrlja cak sta vise on se povecava stalno u zadnjih 115 godina .

Zemlja i moguce opasnosti ,
Do sada je bilo najmanje pet Velikih globalnih unistenja zivota na nasoj planeti za koje imamo geoloske dokaze .
Dva glavna razloga su bila;

-Globalna Vulkanska Aktivnost

-Sudar sa drugim nebeskim telom

ali postoje i drugi sasvim moguci nacini za kraj zivota koji znamo.

-Super-nova u nasoj lokalnoj grupi zvezda do desetak svetlosnih godina bi unistila zemlju.

-Udar Solarnog talasa pod pravim uglom bi sprzio bar dve trecine nase planete.

-Super Vulkan ,sa obzirom na vremensku liniju proslih erupcija je vec trebao da se desi,
moguce malo ledeno doba zbog cestica u atmosferi,i umiranje osetljivih zelenih povrsina.

-Menjanje magnetnog pola na zemlji ,moguci kratkotrajni Gubitak elektro- magnetnog polja i ozonskog omotaca.
niko nije siguran o posledicama koje slede ali ovo se desava se svakih 300 hiljada godina i po obzervaciji sve vece udaljenosti severnog magnetnog od severnog pola po osi zemlje a ne onog drugog(mislim da svako zna da severnih polova ustvari ima cetri ukupno)postoje indikacije moguce skore promene.

-Gubljenje ozona zbog zagadjenja ugljen dioxida,ozon je vrlo osetljiv i rasprostranjen skoro 100 km oko zemlje ali je zato vrlo redak kada bi skupio sav ozon u jedan mehur oko zamlje poput gustine vode njegovi zidovi bi bili svega 3 mm debeli.

-Trovanje atmosfere kroz Naglo oslobadjanje zarobljenog ugljen dioxida iz mora usled povecanja temperature za nekih 6 stepeni.

-Vanzemaljska invazija ,Bolest,...virusi i bakterije su stari milionima godina i mogu podjednako biti vesnici zivota i vesnici smrti jer mogu lako da prezive extrimnu hladnocu svemira nosene kometama takozvanim prljavim grudvama snega prasine i leda,jednom kad su na zemlji cija je prosecna temperatura u zadnjih 100 milona godina bila 15 celziusovih stepeni oni su u perfektnim uslovima za mutiranje i razmnozavanje.Niko nezna sta moze pasti iz svemira,ali prirodna je karakteristika svog zivota da zeli zivot i ne bira nacin za to.

-Udar meteroita, kombinacije metala i kamena velicine u zemlju meri se njegovom velicinom,
Do 7 km u precniku ljudi bi nekako i preziveli,
prasina bi se digla na 12 hiljada metara i stojala bi tamo mesecima,
prvo bi bila tama ,sve biljke zavisne na fotosintezu bi pocele da umiru,posle tri nedelje vecina flore bi izumrela
I Tlo zemlje bi bilo prekriveno klicama biljki i gljivama i pecurkama jer tama i vlaznost su dobri uslovi za njih,
Temperatura bi nastavila da pada i ljudi bi pokusali da se zagreju praveci vatre i samo jos vise trujuci atmosferu,
zivotinje bi izumrele u toku od tri meseca zbog nedostatka ciste vode,hrane i hladnoce.
Mala posekotina moze kostati coveka zivot,Socijalna struktura bi se promenila i nista ne bi znacilo vise biti direktor kompanije ili biznis menadzer.
Samo oni koji su snalazljivi ,koji znaju koristiti alat i koji mogu da naprave od nicega nesto ce imati prednost.
Nepoverenje ,neimastina,otimacina,organizovanje u grupe i nomadski nacin zivota bi postali ponovo deo coveka
i zakon jaceg bi vladao ,konzerva hrane bi vredela vise nego zivot.Prve tri godine bi bile vrlo kriticne.

-Unistenje planete od coveka
-pasivno
-aktivno

Zbog industrijskog zagadjenja
Konvejer struja u moru vec znatno usporava od 1987 godine i zbog efekta zelene baste temperatura raste i otapa led koji razredjuje vodu i njenu gustinu ,slanost i kiselinu.
Zaboravite povecanje nivoa okeana i mora izmedju 7 do 20 metara to je samo privremeno dok ne dodje led.
Ukoliko se predje odredjena tacka u otapanju leda Konvejer toplih struja ce da stane i ledeno doba je tu u nekih 10 do 20 godina i ostace tako nekih 1000 god .Zivot ce biti dobar oko ekvatora .

Labaratorijske napravljene bolesti
Definitivno se vrlo aktivno radi na tome,Kad je ceo svet odlucio da zauvek unisti male boginje
Rusi su zadrzali primerke genetski ih modifikovali i napravili novo biolosko oruzije 30-40 puta jace od onog prirodnog i to je bilo u 80-tim.Dovoljno je samo jednoj zarazenoj osobi da se seta ceo dan podzemnom
u Parizu,Londonu,New Yorku ili bilo kom drugom milionskom gradu i svi smo najebali.
Vise ne postoji Concord da sa jednog na drugi kontinent predjes u tri sata ali WHO je stvoren bas iz tog razloga,
oni svakodnevno imaju ozbiljne situacije sirom sveta ali nikakav znacajan progres se nije desio u medicini po pitanju anti-biotika u zadnjih 30 godina ovo sto imamo su samo neke kombinacije vec postojecih.

Nuklearni Rat, mozda jeste absurdan ali moguce nesrece u rukovanju sa tom tehnologijom su stvarnost.
Prosle godine je bilo 200 pokusaja da se kupi nuklearno oruzije od strane terorista ,dakle pare nisu u pitanju,
Nestalo je u svetu prosle godine oko 1100kg radioaktivnog materjala?Takodje svako moze da proveri na internetu koliko atomskih i nuklearnih uredjaja sa vodi kao "nestalo" pa neko mora da ih ima.

E Sad za Kraj

Sve gore navedeno su ili mogu biti potencijalne kombinacije i opasnosti sa kojima zivimo zasnovane na nasem znanju i istoriji nase planete,
Dobro je biti informisan jer tek onda shvatamo kako neke stvari mozemo da izbegnemo i napravimo bolje.
Naravno sve one koje su neminovne i samo su pitanje vremena kada ce se desiti neophodno je dalje studirati
Ali one sve uopste ne trebaju biti razlog da mi prestanemo da zivimo dobro,
cak sta vise trebaju biti inspiracija slave zivotu.

Pozdrav

« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 13:57:23 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Lep opis mogucih problema....bravo Alex,pozz Smile Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.